Mengalih keluar Pcontentdelivery.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Ada anda pernah telah diarahkan untuk Pcontentdelivery.info? Laman web ini akan muncul pada pelayar anda disebabkan oleh jangkitan nasib. Anda akan juga Dapatkan dihujani dengan pelbagai iklan yang ‘Powered by Pcontentdelivery.info’ atau “Dibawa kepada anda oleh Pcontentdelivery.info”. Anda perlu tahu bahawa perisian yang berniat jahat ini peduli hanya tentang iklan berapa banyak ia boleh menghasilkan, tidak jika mereka membawa kepada halaman yang selamat. Bahawa yang berkata, terdapat no cara mengetahui di mana promosi tersebut boleh mengubah laluan anda. Dan, kerana jumlah besar kandungan ditaja, pelayar anda tidak akan mampu untuk berjalan dengan betul, menjadikannya sukar untuk mempunyai aktiviti dalam talian yang biasa.

Nasib dan objektif utama adalah untuk mencipta pendapatan dengan Pencipta dan halaman-halaman yang ia akan menggalakkan, melalui kaedah membayar per klik. Dan, untuk memastikan misi ini berjaya, ia akan mengintip ke atas tindakan web anda. Setiap halaman yang anda lawati, setiap perkataan yang anda taip di enjin carian anda, segala-galanya. Maklumat ini adalah berharga untuk parasit, kerana ia membolehkan ia menyesuaikan iklan ditunjukkan, supaya ia lebih menarik bagi pengguna, dan oleh itu, lebih cenderung untuk mendapatkan klik.

Jangan bimbang, anda tidak mendapatkan digodam. Nasib bukanlah yang lebih maju. Satu-satunya cara yang boleh mendapatkan akses ke peranti anda, adalah jika anda memberikan kebenaran. Ya, itu betul. Anda membawa mimpi ngeri ini atas diri sendiri. Tidak sedar, sudah tentu. Ramai pengguna tanpa disedari pasang parasit merbahaya pada komputer mereka, tanpa menyedarinya. Ini sering berlaku apabila mereka memasang di bawah cara persediaan cepat, dan dengan itu apa-apa perisian tambahan yang tersembunyi secara automatik mendapat dipasang pada PC mereka.

Untuk memastikan ini tidak berlaku, kami cadangkan anda memilih jenis adat Advanced/ untuk pemasangan. Dengan mengikuti nasihat kami, sebarang kandungan bonus yang telah disembunyikan daripada anda, akan menjadi dapat dilihat bagi anda untuk memilih daripada. Nasib juga boleh menyelinap jalan komputer anda melalui mesej e-mel spam yang mengandungi lampiran and/ atau fail boleh laku, serta pengemaskinian palsu dan fail-fail torrent. Ia akan mengambil masa hanya satu klik untuk membenarkan tanpa disedari parasit ini untuk seterusnya meranapkan komputer anda. Anda mungkin fikir anda tidak klik pada iklan seolah-olah boleh dipercayai atau pautan, tetapi pada hakikatnya, anda mungkin jatuh ke dalam perangkap yang berniat jahat.

Tidak mengendahkan bahaya yang datang dengan nasib ini! Parasit daripada kategori ini tidak apa-apa tetapi berbahaya. Lebih lama anda kelewatan mengambil tindakan, buruk keadaan anda akan mendapat. Kerana masa berlalu, nasib ini akan mendapat lebih banyak dan lebih agresif. Bukan itu sahaja, tetapi jika anda tidak menghilangkan gejala ini dalam masa, pertanyaan anda menyemak imbas sejarah dan Cari tidak akan maklumat peribadi hanya terdedah.

Crooks boleh mengeksploitasi peluang ini untuk mendapatkan tangan mereka sensitif data seperti, tetapi tidak terhad kepada kata laluan, nombor kad kredit, akaun bank, alamat IP, Login ID, dan lain-lain. Berita baiknya adalah, anda boleh melindungi privasi dan Keselamatan dalam talian anda. Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk membuang nasib di Pcontentdelivery.info daripada komputer anda sebaik sahaja anda perasan kewujudannya. Jangan ditangguh penghapusan! Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik!

Penyingkiran Pcontentdelivery.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Pcontentdelivery.info daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Pcontentdelivery.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *