Mengalih keluar Package Tracker Pro (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Package Tracker Pro. Panduan Package Tracker Pro penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Package Tracker Pro adalah satu program berniat jahat yang telah dilaporkan dalam pelbagai serangan seluruh dunia. Perosak dikategorikan sebagai jangkitan hijacker pelayar dan berbahaya. Melihatnya dalam sistem anda adalah buruk. sangat tak baik. Perampas Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Merekalah yang amat ditakuti. Package Tracker Pro adalah tidak terkecuali. Hakikat bahawa ia adalah baru dibangunkan juga bermakna ia adalah lebih maju dan canggih yang secara automatik menjadikan ia lebih berbahaya. Tidak perlu dikatakan, anda mesti melakukan terbaik anda untuk alih keluarkannya daripada Mesin anda peluang pertama yang anda dapat.

Sebaik sahaja anda perhatikan perosak atas kapal, jangan teragak-agak. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya atas penemuan. Perlu diingat bahawa jika anda membiarkan ia kekal, ia akan mewujudkan kacau-bilau besar. Sesetengah dari kerosakan menyebabkan walaupun petanda mungkin dapat dipulihkan. Persoalannya ialah, Adakah anda akan duduk diam semasa Package Tracker Pro ialah memusnahkan Mesin anda, atau anda akan mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan melindungi diri anda dan komputer anda? Jika jawapan anda adalah berbeza daripada pilihan kedua, anda perlu memikirkan semula keutamaan anda. Package Tracker Pro parasit merbahaya dan ia mempunyai tiada tempat dalam sistem anda.

Sebaik sahaja hijacker yang slithers dalam, pengalaman menyemak lalu awda seluruh perubahan. Perosak hijacks pelayar Google Chrome anda dengan menambah kepadanya lanjutannya sial. Dari saat ini, anda akan tidak lagi bertanggungjawab. Pendapat anda tidak relevan. Crooks yang kini dalam kawalan. Hijacker yang mula membuat pelbagai perubahan yang benar-benar tidak dibenarkan dalam tetapan penyemak imbas anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak boleh menukar mereka kembali.

Sebagai contoh, perosak menggantikan anda pilihan Laman web dan enjin carian dengan domain sendiri. Ia juga membuka tab tambahan sepanjang masa dan pelencongan anda ke halaman rendang bila-bila masa anda berada dalam talian. Selain daripada itu, dengan hijacker juga banjir skrin anda dengan Tan iklan.

Bayangkan apa semua ini tidak untuk melayari web anda. Ia demolishes ia. Tetapi walaupun anda mempunyai saraf keluli dan anda entah bagaimana mampu bertoleransi ini diam-diam, ada sesuatu yang anda tidak boleh tahan dengan. Package Tracker Pro jeopardizes privasi anda oleh mengintip anda. Perosak menggunakan pelayar awda sebagai peranti mengintip. Ia memantau segala-galanya yang anda lakukan dan mengumpul semua data berharga itu boleh mencari. Apakah lebih teruk lagi, hijacker ini berkongsi segala-galanya yang ia rekod dengan hacker di sebalik. Mereka mempunyai akses kepada maklumat peribadi anda dan mereka boleh menggunakannya untuk apa-apa yang mereka lihat patut.

Ada tidak perlu menjelaskan bagaimana sangat berbahaya ini adalah, ada? Anda boleh dengan mudah menjadi mangsa penipuan kewangan atau malah kecurian identiti. Adakah diri anda satu kebaikan yang besar dan keluarkan hijacker tersebut dari sistem anda sebelum terlambat. Menggunakan panduan terperinci penyingkiran kami di bawah dan menyingkirkan penceroboh sekarang!

Bagaimana ialah Package Tracker Pro tersebar? Terdapat satu cara penyusupan tunggal bagi parasit ini. Ia bergantung kepada beberapa taktik. Sebagai contoh, dalam mesej e-mel lama yang baik dan jahat lampiran. Rosak halaman dan link yang membawa kepada laman web, penuh dengan perisian berniat jahat. Pengemaskinian program atau sistem yang palsu. Freeware/ shareware pakej. Mesej media sosial yang berniat jahat, dan sebagainya. Walau bagaimanapun, tiada teknik-teknik ini adalah cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif.

Sebagai contoh, jika anda tidak klik pada iklan yang berniat jahat, anda akan tidak diarahkan ke halaman, penuh dengan jangkitan. Tetapi jika anda klik, anda mendapat perisian berniat jahat. Jadi, apa yang kita benar-benar maksudkan oleh kerjasama aktif adalah kecuaian. Tidak cuai dan memberikan perhatian kepada apa yang anda klik pada dan apa yang anda bersetuju untuk. Jika anda tidak melindungi PC anda sendiri, tidak ada orang lain akan.

Penyingkiran Package Tracker Pro

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Package Tracker Pro dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *