Mengalih keluar Nilla Weather Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Nilla Weather Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Nilla Weather Virus. Panduan Nilla Weather Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Nilla cuaca adalah aplikasi, diiklankan sebagai berguna. Ia sepatutnya memberikan weathercast untuk anda. Ia juga menjanjikan banyak fungsi yang berguna yang akan membantu anda meningkatkan aktiviti dalam talian anda. Ini akan menjadi besar jika ia adalah benar. Dan, Malangnya, ia tidak. Apa cuaca Nilla sebenarnya, adalah seorang parasit nasib. Ianya berguna mahupun berguna. Malah, ia adalah berbahaya kepada anda dan sistem anda.

Jika anda belum diuruskan dengan nasib makhluk perosak sebelum, sediakan untuk masalah. Masalah-masalah yang bermula sebagai kecil tetapi berkembang di kedua-dua nombor dan keterukan sebagai Pas masa. Kecuali jika anda mahu untuk mengalami semuanya, mencari jalan untuk menghapuskan jangkitan secepat mungkin. Sebaik sahaja anda perhatikan lanjutannya sial yang dilampirkan kepada semua pelayar anda, mengambil tindakan.

Tidak akan ada masa untuk teragak-agak. Nasib itu akan menjadi lebih dan lebih mengganggu dengan setiap hari berlalu. Adakah diri anda memihak dan menghapuskannya sebelum ia menjadi luar kawalan. Jika ini berlaku, penghapusan tidak akan mudah. Nasib jangkitan dianggap agak mudah untuk menangani hanya jika anda bertindak dengan segera. Jika anda membiarkan perosak tinggal dan beroperasi secara bebas, anda akan menyesalinya cepat daripada nanti. Jangan berlengah-lengah. Bertindak.

Sebaik sahaja ancaman menambah lanjutannya kepada setiap seorang daripada penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai, berlaku perubahan. Pengalaman dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Anda akan tidak lagi dapat melayari web berbaik semula. Anda mengalami pencerobohan yang berterusan. Sebagai permulaan, anda mendapatkan diarahkan ke halaman rendang yang pelbagai sepanjang masa. Apabila anda memutuskan untuk memuatkan halaman, entah bagaimana anda berakhir melawat curiga antara satu sama lain. Selain itu, tab baru Buka sudah blue dan keseluruhan skrin anda itu dilitupi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk-bentuk yang boleh dipikirkan. Bayangkan Apakah yang ini Adakah anda menyemak imbas. Itu merosakkan.

Remove Nilla Weather Virus
The Nilla Weather Virus

Setiap halaman yang anda cuba untuk membuka disekat oleh kupon, tawaran, tawaran, video iklan pop timbul, dan sebagainya. Tidak kira apa yang anda lakukan, iklan tidak pergi. Jika anda klik padanya, anda risiko memuat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda sudah dijangkiti.

Ya, tiada apa-apa yang dihasilkan oleh perosak ini boleh dipercayai. Kebanyakan daripada apa yang anda lihat di skrin anda telah tercemar dan ia menghantar perisian berniat jahat. Kadang-kadang, satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda muat turun berkata perisian berniat jahat. Itulah sebabnya mengapa anda mesti mengelakkan klik di semua kos. Lebih baik lagi, pastikan anda mengalih keluar iklan selama-lamanya. Satu-satunya cara untuk berbuat demikian adalah untuk membuang nasib yang sama sekali. Itulah apa yang anda mesti lakukan.

Nilla cuaca adalah berniat jahat dan mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Mencari di mana ia menyembunyikan dan keluarkan ia dengan serta-merta. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal. Anda akan dapat kembali ke web anda melayari belum. Jangan sia-siakan masa dengan perdebatan yang tidak perlu. Menggunakan panduan pemindahan kami di akhir artikel ini dan Bersihkan PC anda sekali dan untuk semua.

Sebaik sahaja anda berbuat demikian, sila pastikan anda melindungi komputer anda lebih baik di masa hadapan. Nasib ini hanya berjaya memasuki sistem anda kerana anda telah cuai untuk membiarkan ia. Perosak ditipu anda. Ia mengambil kesempatan gangguan dan tergesa-gesa dan jatuh betul-betul oleh anda. Akan lebih berhati-hati kecuali jika anda mahu ini berlaku lagi. Mengelakkan rendang halaman dan iklan, Jangan klik pada segala-galanya yang muncul di skrin anda.

Berfikir dua kali sebelum anda membuka e-mel dari orang yang tidak dikenali. Menggunakan sumber-sumber sah hanya muat turun. Selain itu, dapatkan aplikasi anti-malware boleh dipercayai untuk membantu anda melindungi komputer anda. Pastikan ia sentiasa dikemas kini dan sering scan PC anda untuk pastikan ianya tanpa jangkitan.

Penyingkiran Nilla Weather Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Nilla Weather Virus daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Nilla Weather Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *