Mengalih keluar Linknotification.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Linknotification.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Linknotification.com. Panduan Linknotification.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Linknotification.com bukanlah sebuah laman yang boleh dipercayai. Malah, ia adalah tanda yang nyata tentang isu-isu. Jika anda melihat Laman ini setiap kali anda pergi ke dalam talian, kita akan menyesal untuk memaklumkan kepada anda bahawa Mesin anda adalah tidak lagi bebas-jangkitan. Terdapat sebuah adware jahat yang bersembunyi di suatu tempat di sudut PC anda dan ia adalah salah satu, memaksa tapak Linknotification.com hadir tanpa henti. Mengambil langkah-langkah serta-merta. Nasib perosak tidak membuat untuk sahabat yang menyenangkan.

Jangan berharap anda akan terjebak dengan mana-mana berbeza dengan ancaman. Ia tidak akan. mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya secepat mungkin. Jika anda membiarkan ia kekal dan beroperasi secara bebas, lambat laun ia akan keluar dari kawalan dan kemudian situasi anda akan menjadi lebih teruk. Tidak teragak-agak. Nasib yang masih parasit dan ada tempat untuknya dalam sistem anda. Adakah diri anda memihak dan menghapuskannya. Diri anda pada masa hadapan akan bersyukur.

Nasib yang membuat kacau-bilau lengkap aktiviti anda dalam talian. Semua secara mengejut, halaman Linknotification.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda lihat di setiap sudut. Anda juga mendapat diarahkan kepadanya apabila anda cuba untuk mencari sesuatu dalam talian. Sudah tentu, Laman ini bukanlah satu-satunya anda akan dipaksa untuk melawat. Terdapat lain-lain lagi. Nasib dalam memastikan anda tanah pada seberapa banyak laman web rendang yang mungkin. Dengan cara ini, ia menjana pendapatan untuk pemilik kerana Laman web yang anda tanah atas akan ditaja. Crooks di sebalik adware yang menggunakan ia untuk memperoleh pendapatan pay per klik. Setiap kali anda klik pada sesuatu yang dihasilkan oleh perosak, mereka dibayar. Anda menjadi penaja mereka. Malangnya, ini bukanlah semua.

Remove Linknotification.com
The Linknotification.com Virus

Dengan nasib atas kapal, anda tidak dapat melayari laman web keamanan. Anda sentiasa berada satu klik dari perisian berniat jahat. Apa-apa yang anda lihat di skrin anda disahkan. Terdapat banyak laman-laman yang dijangkiti dan iklan yang berniat jahat dan jika anda klik padanya, anda memburukkan masalah anda. Setiap laman tunggal yang anda beban amat berat pada iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Tidak kira apa yang anda lakukan, iklan ini tidak pergi. Mereka bahkan tumbuh di nombor dan menjadi semakin mengganggu semasa ke semasa.

Ini adalah bagaimana nasib di ruins pengalaman menyemak lalu awda. Ia bertukar menjadi mimpi ngeri. Semakin lama ia kekal, pencerobohan lebih banyak yang anda hadapi. Kenapa menyimpannya? Mengapa risiko keselamatan anda apabila anda boleh menghapuskan perosak dan mendapatkan aktiviti-aktiviti dalam talian anda kembali ke normal? Apa yang anda perlu lakukan adalah mengikuti panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan menghapuskan perosak. Jika anda memilih penyelesaian yang automatik, anda boleh selalu menggunakan atur cara anti-malware boleh dipercayai untuk membantu anda. Pilih kaedah anda dan bertindak. Lebih cepat anda menghilangkan jangkitan, lebih baik. Kelewatan menyebabkan kerosakan yang tidak boleh.

Bagaimana pula nasib di masukkan? Walaupun ia kelihatan seperti ia kelihatan sudah blue, ia tidak. Ia dipasang. Sebagai s program, perosak tidak boleh masuk tanpa kebenaran anda, justeru, ia meminta untuknya. Sudah tentu, ia tidak meminta secara terbuka tetapi ia bertukar kepada tipu muslihat dan sumpahmu. Sebagai contoh, perosak berpura-pura untuk program update untuk dupe anda. Jika anda jatuh ke dalam perangkap itu dan biarkan ia masuk, ia ada.

Anda memasang parasit dalam diri anda. Untuk mengelakkan ini dari berlaku, anda perlu memberi lebih perhatian kepada apa yang anda katakan “Ya” untuk. Sentiasa baca terma dan syarat dengan teliti sebelum menerima mereka. Jika anda melihat apa-apa yang luar biasa, menghenti paksa pemasangan ASAP. Jangkitan berdoa untuk mangsa kecuaian. Tidak memberi salam. Berhati-hati dan melindungi PC anda.

Penyingkiran Linknotification.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Linknotification.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Linknotification.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *