Mengalih keluar Kip5j.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Kip5j.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Kip5j.com. Panduan Kip5j.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat tapak Kip5j.com setiap kali anda pergi ke dalam talian, berita yang tidak baik. Mesin anda kini tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan parasit nasib seorang. Itu adalah betul. Anda telah dijangkiti oleh nasib seorang dan penampilan berterusan halaman Kip5j.com merupakan tanda yang nyata itu. Tidak panik, walaupun. Anda berurusan dengan perosak siber dan anda perlu bertenang dan mengambil langkah-langkah yang mencukupi.

Hakikatnya bahawa nasib tersebut adalah boleh alih keluar. Ianya juga agak mudah untuk menangani. Tetapi, sudah tentu, tidak menjadikan ia tidak merbahaya. Terdapat tiada perkara seperti serangga perosak yang mengundang pelbagai persoalan. Jika anda membiarkan nasib selesa untuk penginapan sekeluarga, ia akan menyebabkan banyak masalah. Itulah sebabnya mengapa anda perlu bertindak cepat. Sebaik sahaja anda mengesan halaman Kip5j.com, mencari di mana perosak bersembunyi dan keluarkannya. Jangan berlengah-lengah dan Adakah tidak memberikan ia masa untuk berkembang. Lebih cepat anda menghilangkan penceroboh, lebih baik untuk anda dan sistem anda.

Sebaik sahaja memasuki nasib ini, masalah mula mencurah. Menyemak imbas anda mengalami perubahan ketara dan bukannya untuk lebih baik. Setiap kali anda berada dalam talian, anda diganggu oleh perosak. Sebagai contoh, halaman Kip5j.com menunjukkan sepanjang masa. Apabila anda membuka tab baru, ia berada di situ. Apabila anda menaip carian, ia adalah antara keputusan. Anda juga mendapat diarahkan kepadanya ketika cuba untuk melawat halaman lain. Tiada yang tidak menghilangkan Laman web ini. Di samping itu, nasib yang bombards anda dengan Tan iklan tanpa henti. Anda lihat banner, kupon, tawaran, tawaran, teks pop-up iklan video, pop-bawah, dan sebagainya

Remove Kip5j.com
The Kip5j.com Virus

apa-apa jenis iklan anda boleh fikir anda, anda melihatnya. Apakah ia lebih teruk. Iklan ini adalah tidak selamat. Mereka akan ditaja. Crooks menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan mendapatkan hasil membayar per klik. Anda perlu tahu lebih baik daripada mempercayai iklan yang ditaja. Jika anda klik, bukan sahaja akan anda boleh menaja hacker, tetapi anda akan juga akan mempertaruhkan Keselamatan PC anda. Jika anda kebetulan klik pada advert yang rosak, dan terdapat banyak orang di skrin anda, anda akan tanah sama ada di tapak yang berniat jahat, penuh dengan jangkitan atau anda akan memuat turun jangkitan secara langsung dari iklan.

Adakah diri anda memihak dan mengelakkan klik pada apa-apa selagi adware yang kekal. Ia adalah tidak selamat. Dengan perosak atas kapal, anda sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat. Selain daripada itu, privasi anda adalah yang menjejaskan. Nasib yang diprogramkan untuk mengintip anda dan mengumpul data yang sensitif. Kemudian, ia menghantar semua crooks di belakang dan mereka boleh menggunakannya untuk apa-apa yang mereka lihat patut. Berjudi dengan privasi anda. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan nasib itu sebelum ia menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik.

Bagaimana pula dengan nasib Jom tanpa anda menyedari ia? Dengan baik, jangkitan seperti ini mesti meminta kebenaran anda bagi memasuki Mesin anda, jika tidak, mereka tidak boleh masuk dalam. Walau bagaimanapun, tiada serangga perosak meminta kelulusan secara terbuka. Ia bertolak ke ruang untuk penafian. Nasib ini tidak membezakan. Ia bertukar kepada cara lama tetapi emas penyusupan seperti pakej perisian percuma, e-mel spam mesej, pembaharuan program palsu, rosak muka surat, berniat jahat pihak ketiga iklan, dan sebagainya

Berehatlah di salah satu daripada teknik-teknik ini akan berfungsi jika anda cuai dan terganggu tetapi kedua-duanya mereka akan bekerja jika anda berbuat demikian anda “due diligence”. Ingat bahawa apabila anda melayari web. Sentiasa berhati-hati yang muka surat yang anda lawati, tetap apa yang anda gunakan dan Apakah iklan yang anda klik pada. Jangan buang berhati-hati untuk angin kerana ini adalah apa yang semua jangkitan tunggu. Menjadi amaran itu dan pastikan PC anda tanpa jangkitan.

Penyingkiran Kip5j.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Kip5j.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *