Mengalih keluar Keytar.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Keytar.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Keytar.com. Panduan Keytar.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Yang sentiasa dihalakan ke tapak Keytar.com adalah berita buruk. Ini bermakna bahawa anda sedang hosting jangkitan pada mesin anda. Hijacker pelayar. Sekarang, sebelum anda panik, perlu diingat bahawa hijacker tidak bahawa sukar untuk menangani. Hakikatnya bahawa anda mungkin telah dijangkiti dengan satu ancaman yang lebih serius seperti kuda Trojan atau jangkitan ransomware. Berbanding dengan mereka, hijacker itu adalah bukan yang berbahaya. Tetapi tidak membuat kesilapan. Ianya tidak berbahaya.

Terdapat tiada perkara seperti jangkitan siber mengundang pelbagai persoalan. Mereka semua boleh dan akan menyebabkan anda kerosakan. Hijacker ini dimasukkan. Berita baik adalah bahawa, dengan set arahan yang betul, anda boleh mengalih keluar penceroboh sepenuhnya daripada komputer anda. Tetapi anda mestilah bertindak dengan segera. Memberikannya lebih masa atas kapal adalah idea yang buruk. Perosak menggunakan setiap saat untuk akar itu sendiri yang lebih mendalam dalam mesin anda. Mengambil lencongan ke Keytar.com sebagai amaran dan mengendahkan ia. Sebaik sahaja anda perhatikan tapak menjadi bayang-bayang dalam talian anda, mula mencari tempat bersembunyi di hijacker dan menghapuskannya atas penemuan. Jangan sia-siakan masa. Masa ini bukan rakan anda. Hijacker itu adalah berniat jahat dan ia perlu dibuang secepat mungkin.

Jangkitan ini benar-benar ruins pengalaman menyemak imbas anda sebelum ini selamat dan menyeronokkan. Ia bertukar menjadi mimpi ngeri. Melayari laman web berbaik semula menjadi satu tugas yang mustahil. Untuk permulaan, Keytar.com muncul di setiap sudut yang menghalang anda daripada mencari apa-apa yang anda cari. Apabila anda membuat keputusan untuk pergi ke dalam talian, tapak muncul. Dan ia bukanlah semata-mata. Kerana hijacker, anda akan dipaksa untuk melawat banyak laman-laman lain yang hanya seperti rendang juga. Tetapi ada lagi.

Remove Keytar.com
The Keytar.com Virus

Tapak yang jahat walaupun menggantikan enjin carian dan laman web tanpa sebarang kebenaran milik anda anda. Dari saat ini, apa-apa yang anda lihat di skrin anda adalah boleh dipercayai. Enjin carian baru anda tidak menjana satu harapan untuk keputusan yang tepat dan Peti Deposit Keselamatan. Sudah tentu, mungkin terdapat beberapa pautan yang selamat dan iklan, tetapi kebanyakan mereka rosak dan anda tidak tahu yang mana melainkan jika anda klik. Namun, jika anda klik, anda risiko masalah anda menjadi lebih buruk.

Iklan menggalakkan pemasangan tambahan kandungan yang diragui seperti bar alat pelayar web, pengoptimuman utiliti dan produk lain, Semua jadi penerbit nasib boleh menjana pendapatan pay per klik. Adakah anda ingin memuat turun program lebih jahat dan menjadi dan penaja crooks? Kita ragu-ragu itu. Tetapi jika anda menyimpan hijacker tersebut, ini adalah tepat apa yang akan berlaku. Anda tidak boleh mengelak daripada iklan dan pautan yang terlalu lama. Ini akan menjadi sama seperti mengelakkan menggunakan Mesin sendiri.

Hijacker yang membuatkan anda mengelakkan PC anda kerana menggunakannya adalah tidak lagi selamat. Ianya tidak menyenangkan sama. Tetapi jika anda menghapuskan hijacker ini, segala-galanya akan kembali kepada normal. Akan ada tidak lebih banyak iklan dan pelencongan, Mesin anda tidak akan underperform dan anda akan dapat melayari web seperti anda digunakan untuk. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan keluarkan wabak ini sekarang. Yang lebih awal, lebih baik.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Salah satu kaedah yang paling biasa digunakan adalah dipanggil penyertaan percuma. Menjadi sangat berhati-hati apabila anda memasang atur cara pada PC anda. Terutamanya jika anda Dapatkannya daripada sumber-sumber yang tidak boleh dipercayai, yang anda tidak patut dilakukan! Sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Dengan cara ini, anda akan disajikan dengan satu senarai semua aplikasi tambahan pula bersambung yang bakal dipasang. Anda juga mampu untuk membuang pilihan mereka semasa berada di bawah pemasangan asas, mereka memasuki secara automatik. Mengalih keluar mereka semua. Tambahan tersebut adalah lebih sering daripada tidak berniat jahat. Jika anda benar-benar memerlukan mereka, anda akan memuat turun mereka sendiri sekarang.

Penyingkiran Keytar.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Keytar.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *