Mengalih keluar J7fs.Wcontentdelivery.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Kemunculan secara tiba-tiba di J7fs.Wcontentdelivery.info Laman web bermaksud masalah. Ianya Tiada halaman rawak. Kewujudannya adalah petunjuk bahawa komputer anda telah dijangkiti oleh nasib. Tidak terlibat dengan laman web ini, atau iklan yang ia akan dipamerkan di laman web anda. Sebaik sahaja parasit yang menyerang, ia akan menyerang pelayar web anda. Ia akan mengubah suai setingnya, dan bahkan memasang toolbar rendang dan aplikasi tanpa kebenaran anda.

Misinya? Untuk memaparkan iklan seberapa banyak yang boleh. Ini bermakna, bahawa tidak kira Laman web yang anda lawati, anda akan mendapat swarmed dengan promosi yang mengganggu. Walaupun video dalam talian anda akan mendapatkan dijeda oleh parasit, supaya ia boleh berjalan iklan. Reshuffles J7fs.Wcontentdelivery.info yang berterusan akan menjadi satu kejadian harian. Parasit nasib ini akan membuat anda melayari pengalaman neraka jika anda tidak bertindak terhadapnya dan menyelesaikan isu ini dengan mengeluarkan ia dari peranti anda.

Nasib diketahui berselindung di sebalik e-mel spam dan iklan yang rendang. Perosak ini juga lurks di fail torrent, pengemaskinian palsu, perisian percuma, dll. Berita baiknya adalah, bahawa ia tidak dapat masuk ke dalam peranti anda tanpa bantuan. Bantuan anda, untuk lebih speisifik. Itu adalah betul. Satu-satunya cara yang ia boleh menjangkiti komputer anda, ialah jika anda memberikan ia capaian sendiri. Anda tidak akan melakukannya secara sedar, sudah tentu. Crooks akan cuba untuk memperdayakan awda pasang pada PC anda tanpa anda menyedarinya.

Penggodam berkembang naif dan kecuaian pengguna. Jika anda tidak membayar perhatian yang cermat terhadap apa yang anda lakukan dalam talian, anda mungkin secara tidak sengaja membuka backdoors untuk penggodam yang mendapatkan capaian kepada data peribadi anda. Ia adalah penting untuk mempercayai sumber hanya rasmi dan berlesen untuk kemas kinian perisian anda, serta tidak membuta tuli mempercayai rawak kemas kini yang timbul. Selalunya, pemberitahuan tersebut membawa kepada sumber-sumber yang tidak dikenal pasti yang boleh merosakkan komputer anda. Selain itu, pasang di bawah persediaan adat atau maju jika ada, untuk memastikan tiada kandungan yang tersembunyi akan dipasang pada PC anda tanpa kebenaran anda.

Nasib direka untuk mencipta pendapatan pay per klik untuk para pencipta dan halaman, ia akan menggalakkan. Untuk memastikan misi berjaya, perisian berniat jahat ini akan mengintip ke atas anda. Setiap halaman yang anda lawati, setiap keputusan carian akan diketahui oleh parasit ini. Data ini akan membantu gejala siber ini untuk menyediakan iklan disasarkan yang anda akan lebih cenderung untuk klik. Malangnya, menyemak imbas sejarah dan Cari pertanyaan tidak mungkin satu-satunya perkara yang parasit yang boleh mencuri daripada anda.

Anda alamat IP dan e-mel, kata laluan, Login ID, akaun bank dan nombor kad kredit boleh sebagai mudah jatuh ke tangan penjenayah. Data tersebut adalah bernilai untuk mereka kerana mereka boleh berkongsi dengan orang lain untuk keuntungan. Satu-satunya cara untuk mengembalikan kawalan ke atas penyemak imbas anda dan pastikan bahawa kehadiran dalam talian anda dijamin untuk membuang parasit berasaskan nasib bertanggungjawab tetimbul pemberitahuan J7fs.Wcontentdelivery.info.

Penyingkiran J7fs.Wcontentdelivery.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar J7fs.Wcontentdelivery.info daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar J7fs.Wcontentdelivery.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *