Mengalih keluar Iupot.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Iupot.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Iupot.com. Panduan Iupot.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman Iupot.com adalah berita buruk bagi anda dan sistem anda. Melihat hal itu sepanjang masa apabila anda melayari web dan Dilencongkan kepadanya sentiasa bermakna Mesin anda ini bukan lagi bebas-jangkitan. Terdapat jangkitan siber atas kapal. Nasib seorang, untuk lebih speisifik. Perosak telah pun berjaya slither atas kapal dan ianya satu memaksa Iupot.com pada anda tanpa henti. Tidak panik. Ya, anda mempunyai parasit dalam sistem anda tetapi ia adalah satu yang agak mudah tanggal.

Berbanding dengan lain-lain jangkitan seperti ransomware dan Trojan, sebagai contoh, nasib bukanlah sukar untuk menangani. Itu adalah jika anda bertindak segera, sudah tentu. Jika anda berlengah-lengah perkara akan menjadi lebih teruk. Ancaman siber setiap pergi keluar dari tangan akhirnya dan kemudian ia akan menjadi jauh lebih sukar bagi anda untuk menangani ia. Jangan sia-siakan masa anda tetapi bertindak secepat anda melihat halaman Iupot.com mengambil alih penyemak imbas anda. Ini adalah tanda amaran anda. Mengendahkan ia. Adakah diri anda memihak dan menghilangkan nasib jahat itu secepat mungkin. Sebaliknya, ia akan membuang satu tan masalah cara anda dan ia tidak akan lama sebelum anda menyesal tidak mempunyai dikeluarkan apabila anda mempunyai peluang.

Nasib yang messes dengan pengalaman menyemak lalu awda. Campur tangan ini bermula dengan serta-merta selepas menyelesaikan perosak. Anda mula mengalami gangguan berterusan apabila anda menyemak imbas. Sebagai contoh, halaman Iupot.com secara mengejut juga mudah didapati. Nampaknya di setiap sudut. Ia bukanlah semata-mata, walaupun, ia merupakan kegemaran hacker. Namun, anda akan diarahkan ke banyak tapak-tapak lain yang hanya sebagai cerdik. Anda tidak boleh melawat mana-mana halaman kerana sebaik sahaja anda memuatkan sekali, Buka tab tambahan dan anda dapat diarahkan kepada satu rendang lagi. Ini bukanlah semua. Nasib yang juga bombards anda Tan sangat merengsa iklan pop timbul yang melindungi skrin anda seluruh 24/ 7. Tidak saraf ini karamnya dinaiki? Ia adalah.

Remove Iupot.com
The Iupot.com Virus

Iklan adalah begitu banyak bahawa mereka sekat kandungan halaman-halaman. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini berat pada kain rentang. Adakah anda tidak terbaik untuk klik pada apa-apa. tak. Nasib dengan menggunakan iklan ini untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan menjana pendapatan pay per klik. Dengan setiap seorang daripada klik anda, anda mengisi poket hacker. Apa yang lebih, anda risiko memuat turun lebih banyak malware pada mesin anda. Apa-apa yang memaparkan perosak boleh dipercayai. Satu klik iklan salah dan anda secara automatik memuat turun lebih banyak parasit atas kapal. Jangan letakkan dengan itu. Menghilangkan wabak ini jahat dengan serta-merta. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan tidak lama lagi cukup komputer anda akan menjadi bersih.

Tetapi bagaimana pula anda berakhir dengan nasib ini di tempat pertama? Adakah anda muat turun ia sengaja? Kami meragui ia dan lagi, di sini, ianya. Bagaimana ia masukkan? Jangkitan tersebut masih program dan mereka perlu dipasang dengan betul. Ini bermakna bahawa mereka perlu mendapatkan kebenaran anda supaya mereka memintanya. Walau bagaimanapun, tidak fikir bahawa mereka meminta secara terbuka. Oh, tidak. Mereka menggunakan taktik yang rumit untuk mendapatkan anda okay. Jika tidak, anda Jangan sekali-kali akan memberi ia. Antara taktik-taktik ini termasuk e-mel spam, pembaharuan program palsu, pakej perisian percuma, Laman rosak dan link, iklan pihak ketiga jahat, dan sebagainya

kebenaran adalah bahawa kaedah yang terlalu banyak untuk menghitung tapi mereka semua mempunyai satu perkara yang sama. Setiap keperluan kecuaian anda berusaha. Tanpanya, mereka akan semua gagal. Jadi, tidak menjadi cuai. Sentiasa memohon berhati dan haruslah berhati-hati apa yang anda bersetuju untuk. Jangan tergesa-gesa dan memberi perhatian kepada apa yang anda klik pada. Perlu diingat bahawa mencegah penceroboh untuk memasuki adalah lebih mudah daripada berurusan dengan diam-diam dan kemudian. Dan pencegahan memerlukan pengawasan.

Penyingkiran Iupot.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Iupot.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *