Mengalih keluar Ionanewsupdate.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Ionanewsupdate.info adalah nasib berkaitan laman web yang anda tidak harus melibatkan diri dengan. Laman ini muncul pada penyemak imbas anda ihsan untuk perisian berniat jahat daripada kategori adware yang kini tinggal di dalam komputer anda. Parasit yang dikenali untuk menjana sejumlah besar mengganggu iklan yang akan melindungi skrin anda tidak kira apa Laman yang anda lawati. Promosi tersebut sering mempunyai kapsyen ‘Powered by Ionanewsupdate.info’, ‘Dibawa kepada anda oleh Ionanewsupdate.info’ atau ‘Iklan oleh Ionanewsupdate.info’.

Ia adalah penting untuk ambil perhatian, bahawa nasib diprogramkan untuk memaparkan iklan seberapa banyak yang mungkin, dan tidak mengesahkan mereka. Bahawa yang berkata, anda mungkin mendapatkan dihalakan semula ke mencurigakan dan bahkan berbahaya-Laman web pihak ketiga, anda perlu klik pada promosi itu rendang. Apatah lagi, dengan setiap hari yang parasit yang kekal pada komputer anda tidak dijaga, ia akan meningkatkan bilangan mengganggu kandungan pada penyemak imbas anda. Ia juga akan mendapat lebih banyak dan lebih agresif, sebagai Pas masa. Walaupun anda cuba untuk mengabaikan iklan yang dibuang mengikut cara anda, perosak akan Buka tab baru pada skrin anda dan sentiasa mengarah anda ke halaman yang rendang. Ada tidak melarikan diri daripada kesan berniat jahat bahawa nasib telah. Harapan anda hanya untuk menamatkan mimpi ngeri ini adalah untuk membuang nasib di Ionanewsupdate.info dari komputer anda, sebaik sahaja anda mengesannya.

Nasib jalan yang hanya boleh menyerang peranti anda, adalah jika anda benarkan ia. Ia tidak boleh hack PC anda. Selalunya, pengguna memasang perisian berbahaya tersebut pada komputer mereka tanpa menyedarinya. Cara yang paling biasa untuk mendapatkan pelayar anda dijangkiti dengan nasib termasuk, tetapi tidak terhad kepada e-mel spam, penyertaan perisian, fail-fail torrent, dijangkiti pautan iklan, serta permintaan Kemaskini palsu. Tidak setiap iklan yang anda lihat membawa kepada sumber-sumber yang selamat. Jika advert yang seolah-olah terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, ia mungkin bertujuan untuk memikat anda ke dalam perangkap yang. Adalah lebih baik untuk mengelakkan klik kandungan seperti itu.

Penggodam bergantung anda naif dan kecuaian, untuk melengkapkan rancangan jahat mereka dan menjangkiti komputer anda dengan perisian berbahaya. Ianya terpulang kepada anda jika mereka akan berjaya. Pastikan untuk mendapatkan kemas kini anda dari sumber yang boleh dipercayai dan rasmi sahaja. Jangan membuta tuli mempercayai pop timbul rambang yang bertujuan untuk membuat anda klik pada pautan yang boleh dipersoalkan. Selain itu, membuat pilihan yang bijak untuk memilih mod pemasangan tersuai, jadi apa-apa perisian berniat jahat yang tersembunyi dalam bentuk aplikasi atau program bonus and/ boleh dilihat untuk anda untuk membuang pilihan itu.

Adware adalah parasit yang sering diremehkan oleh pengguna. Tidak membuat kesilapan. Perosak ini adalah tidak berbahaya. Ia boleh merosakkan pelayar anda serius. Dan, di samping itu, untuk mencuri kedua-dua maklumat peribadi dan kewangan. Mari kita Huraikan. Parasit dalam memantau aktiviti dalam talian anda dan menggunakan pelayar sejarah dan Cari pertanyaan anda menyesuaikan iklan. Dengan cara ini, anda akan tertarik kepada kandungan tersebut, dan, lebih cenderung untuk klik padanya. Tapi itu tidak semua.

Lebih banyak masa adware yang dibenarkan untuk tinggal di peranti anda, iklan itu lebih banyak ia akan berjaya melahirkan. Pautan ditaja sedemikian berat akan memuat pelayar anda, menyebabkan kemalangan dan pembekuan pada setiap hari. Pada satu ketika, ia juga boleh berhenti bekerja sama sekali. Gejala-gejala lain boleh ketinggalan dan kelajuan internet yang perlahan. Itulah sebabnya mengapa anda perlu untuk menyingkirkan ini mengganggu nasib Ionanewsupdate.info sebelum ia mampu melakukan kerosakan teruk dan mendapatkan semula data peribadi anda.

Penyingkiran Ionanewsupdate.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Ionanewsupdate.info daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Ionanewsupdate.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *