Mengalih keluar Ib.adnxs.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Ib.adnxs.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Ib.adnxs.com. Panduan Ib.adnxs.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Ib.adnxs.com adalah jangkitan yang jahat nasib. Sebenarnya, ia adalah halaman yang menunjukkan kehadiran nasib seorang. Sebaik sahaja anda mengesan ia mengambil alih penyemak imbas anda, menerima bahawa anda berada dalam kesulitan. Nasib yang sedang dalam sistem anda dan paparan Ib.adnxs.com adalah jalan pengumuman itu sendiri. Laman web ini adalah tanda amaran anda. Anda lebih baik mengendahkan itu sebaik sahaja ia muncul, dan bertindak. Nasib perosak mungkin tidak dapat jenis jangkitan yang paling berbahaya tetapi mereka tidak mengundang pelbagai persoalan sama ada.

Parasit tidak tidak berbahaya. Beberapa hanya menyebabkan lebih banyak masalah daripada yang lain. Intinya adalah bahawa mereka semua adalah berbahaya. Ini nasib yang disertakan. Pada mulanya, anda mungkin tidak menyedarinya, tetapi perosak akan menjadi lebih dan lebih menyakitkan hati sebagai Pas masa. Tidak memberikan masa untuk membebaskan diri dari kawalan. Memotong dengan penginapan yang paling pendek sebaik mungkin. Sebaik sahaja anda lihat halaman Ib.adnxs.com, mencari di mana nasib yang jahat bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan dan lebih cepat awak itu, lebih baik. Jika tidak, masalah anda akan terus menjadi lebih buruk dengan minit.

Nasib yang sneaks di belakang anda tetapi tidak lama selepas anda mula menyedari ada sesuatu yang tidak mati. Tiba-tiba, anda bahkan tidak boleh menyentuh penyemak imbas anda tanpa tapak Ib.adnxs.com kenalan. Ia juga mudah didapati. Anda juga mendapati antara hasil carian. Ia menjadi teman dalam talian anda berterusan dan tidak kira apa yang anda lakukan, ia tidak pergi. Nasib yang memaksa ia dan halaman lain hanya seperti rendang pada anda tanpa henti. Tapi itu tidak semua. Kita bercakap tentang nasib seorang dan terdapat tiada nasib yang tidak membedil para mangsa dengan iklan yang tidak terkira banyaknya pada setiap hari. Perosak drowns anda dengan pop timbul setiap hari. Terdapat tiada halaman yang ditinggalkan tanpa iklan seluruh skrin.

Kita bercakap banner, tawaran, kupon, tawaran, pop-up, iklan video dan cukup banyak apa-apa sahaja boleh anda fikirkan mati. Iklan di mana-mana kerana nasib itu. Ini ialah suatu fakta. Mereka bahkan tumbuh di nombor sebagai Pas masa dan menjadikan pengalaman pelayaran anda sukar. Tetapi yang menyakitkan hati kerana iklan dan pelencongan ini boleh menjadi, ada sesuatu yang lain anda perlu bimbang tentang. Terima kasih kepada nasib, anda sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat.

Remove Ib.adnxs.com
The Ib.adnxs.com Virus

Semua muka surat, iklan dan anda akan melihat pautan adalah amat tidak boleh dipercayai. Kebanyakan mereka adalah, tanpa ragu-ragu, rosak dan jika anda klik padanya, anda akan memburukkan lagi keadaan yang sudah buruk anda. Ini adalah bagaimana perosak ruins aktiviti dalam talian anda. Melayari laman web keamanan adalah tidak mungkin. Anda sentiasa berada satu klik dari jangkitan. Jangan letakkan dengan itu! Terdapat hanya satu cara untuk menghilangkan isu-isu ini. Keluarkan nasib selama-lamanya. Apabila ia sudah pergi, segala-galanya akan kembali kepada normal. Jika anda ingin menghapuskan perosak secara manual, sila ikut panduan pemindahan kami di bawah.

Bagaimana pula anda dijangkiti? Nasib ini, seperti banyak perosak lain, beralih kepada tipu muslihat dan penipuan bagi menjangkiti PC anda. Sebagai contoh, perisian yang diberkas adalah salah satu kaedah yang paling popular dan berkesan. Terutamanya jika anda menggunakan halaman yang tidak dikenal pasti sebagai sumber download. Melainkan jika anda menyemak pakej keseluruhan yang anda tidak tahu apa yang anda telah mendapat kecuali program yang anda mahukan pada asalnya. Itulah sebabnya mengapa anda perlu sentiasa memilih untuk melengkapkan pengesetan lanjutan semasa proses pemasangan, yang memberikan anda kawalan.

Selain itu, terma dan syarat yang mesti dibaca tidak dilangkau sebaliknya anda risiko bersetuju untuk sesuatu yang anda benar-benar menentang. Selain itu, jangan lewatkan langkah pemasangan dan tidak membuta tuli klik “seterusnya”. Inilah cara yang paling mudah untuk mendapatkan perisian berniat jahat di atas kapal dan anda akan menjadi salah satu untuk menyalahkan. Lain-lain taktik penyusupan yang e-mel spam, rosak pages/ links/ tetap, pengemaskinian palsu. Titik adalah yang anda adalah sedikit lebih berhati-hati anda mempunyai peluang pada mengenali penceroboh yang tepat pada masanya. Tidak akan cuai kerana itulah apa yang perlukan parasit. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah. Melakukan yang sebaliknya. Berhati-hati dan melindungi diri anda daripada serangan siber otter.

Penyingkiran Ib.adnxs.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan Rbersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Ib.adnxs.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *