Mengalih keluar I30city.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove I30city.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan I30city.com. Panduan I30city.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat di I30city.com sepanjang masa, anda akan dijangkiti. Mesin anda menyorokkan untuk parasit nasib dan Inilah masanya untuk anda mengambil langkah-langkah. Nasib perosak tidak berbahaya dan merosakkan sebagai jangkitan lain tetapi mereka tidak membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Jadi, ambil penampilan Laman sebagai tanda amaran dan bertindak. Walaupun nasib itu adalah agak mudah untuk mengatasi, jika diberi masa yang cukup, ia boleh menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh.

Jangan tunggu untuk senario itu dibuka daripada lipatannya. Memotong penginapan makhluk perosak yang paling pendek sebaik mungkin. Sebaik sahaja anda mengesan halaman I30city.com, menerima hakikat anda berada dalam kesulitan dan mula mencari jalan keluar. Mencari di mana jangkitan jahat bersembunyi dan keluarkannya atas penemuan. Jika anda tidak, situasi anda akan menjadi lebih teruk sebagai Pas masa. Lagi ancaman penginapan, lebih banyak masalah yang menyebabkan. Masalah, yang memuncak di nombor dan tahap keterukan. Adakah diri anda memihak dan keluarkan penceroboh ASAP. Lebih cepat anda Bersihkan PC anda, lebih baik. Di akhir artikel ini, anda akan menemui panduan terperinci pemindahan yang boleh anda ikuti untuk menghapuskan jangkitan secara manual. Apa anda perlu lakukan adalah mengikuti langkah dalam arahan yang tepat diberikan dan tidak lama lagi cukup Mesin anda akan bebas-virus sekali lagi.

Sebaik sahaja memasuki nasib ini, ia pergi selepas penyemak imbas anda. Ia menambah plugin yang sial ke semua pelayar anda. Dengan plugin ini, perosak injects penyemak imbas anda dengan iklan. Mengapa? Kerana inilah Tujuannya. Ia perlu menjana pendapatan pay per klik untuk pemilik supaya ia bombards anda dengan iklan. Semua secara mengejut, anda melihat iklan pada setiap halaman yang anda lawati. Kupon, tawaran, tawaran, banner, dalam teks, pop-up, pop-bawah, video iklan, perbandingan, tawaran hebat, tawaran yang terbaik, dan sebagainya. Jika anda klik pada iklan tersebut, anda membantu crooks buat duit. Mereka menggunakan anda sebagai penaja mereka. Tidak bunyi ini seperti satu idea yang baik? tidak! Bukan sahaja anda akan menaja perniagaan mereka, tetapi anda juga akan mendedahkan diri anda kepada bahaya.

Remove I30city.com
The I30city.com Virus

Kebanyakan iklan yang rosak. Mereka sama ada membawa kepada rendang halaman penuh dengan perisian berniat jahat atau mereka sembunyikan malware diri mereka sendiri. Walau apa pun, satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda untuk memuat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda sudah dijangkiti. Mungkin ada beberapa iklan yang selamat serta, tetapi tidak ada cara untuk memberitahu yang adalah yang melainkan jika anda klik. Kami mencadangkan anda tidak mengambil risiko itu. Pengalaman menyemak lalu awda telah memusnahkan dan mesin anda underperforming kerana nasib tunggal ini. Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda memasang lebih banyak parasit. Perkara-perkara yang akan mendapat tahi. Nasib di keluarkan dan segala-galanya akan kembali kepada normal. Jangkitan juga jeopardizes privasi anda oleh mengintip anda dan mengumpul data yang sensitif. Jangan biarkan ia. Melindungi maklumat peribadi anda.

Bagaimana pula anda mendapat jangkitan ini? Biasanya, nasib keping bergantung pada pakej perisian percuma untuk tiba di destinasi mereka. Apabila anda memuat turun dan memasang program percuma daripada web, menjadi lebih berhati-hati. Jangan tergesa-gesa dalam proses dan membuta tuli tidak mengatakan ya kepada segala-galanya. Baca terma dan syarat terlebih dahulu. Jika anda melihat apa-apa yang luar biasa, menghenti paksa pemasangan. Juga, memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan. Di bawah mereka, anda akan dapat melihat setiap aplikasi tambahan disertakan dalam berkas serta ia padam. Crooks tidak mengharapkan anda untuk berbuat demikian dan kerana itulah mereka sertakan program jahat mereka. Well, membuktikan mereka salah. Jangan menjadi malas dan Adakah wajar anda. Kecuaian adalah jalan sehala untuk jangkitan. Berjaga-jaga memastikan anda selamat.

Penyingkiran I30city.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar I30city.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan I30city.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *