Mengalih keluar Heresurvey.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Heresurvey.com. Panduan Heresurvey.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Heresurvey.com adalah sebuah laman web yang berniat jahat. Ianya dikaitkan dengan jangkitan siber. Yang pelayar hijacker, untuk lebih speisifik. Kedua-dua pergi tangan dalam tangan yang bermakna bahawa jika anda melihat halaman sepanjang masa, hijacker yang sudah di suatu tempat pada mesin anda. Ia adalah salah satu, memaksa Laman web anda tanpa henti jadi pastikan ia bersembunyi di suatu tempat dalam bayang-bayang pada komputer anda dan anda mesti menghapuskan secepat mungkin.

Perampas akan tekanan yang sebenar. Sekali masuk, perosak ini akan membuang banyak masalah pada anda. Masalah-masalah yang akan terus pada cerucuk ke atas dan berkembang keterukan dengan setiap hari berlalu. Akhirnya, perkara akan menjadi luar kawalan dan kemudian, menghapuskan penceroboh akan tugas yang lebih sukar. Itulah sebabnya mengapa ia adalah penting bahawa anda bertindak cepat. Sekali anda tempat halaman Heresurvey.com yang mengambil alih semua pelayar anda, menganggapnya sebagai amaran itu dan mengambil langkah-langkah. Lebih cepat anda bertindak menentang jangkitan, baik untuk keselamatan anda. Procrastinating akan memburukkan lagi masalah anda sudah buruk. Hijacker yang perlu pergi. Sekarang. Jika anda membiarkan ia kekal, anda akan menyesalinya cepat daripada nanti. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Sebaik sahaja hijacker yang memasuki sistem anda, masalah mula mencurah. Sebagai permulaan, pengalaman menyemak imbas anda adalah tidak sama lagi. Ia worsens dengan ketara. Hijacker dalam membuat berantakan gergasi. Ia menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian dengan domain sendiri dan kini tapak Heresurvey.com merupakan bayang-bayang dalam talian anda. Apabila anda membuat keputusan untuk pergi ke dalam talian, anda akan dipaksa untuk menggunakan laman web ini. Ia menjadi rakan dalam talian baru. Anda mendapatkan diarahkan kepadanya sepanjang masa. Ia muncul semasa anda membuka pelayar anda. Ia muncul semasa anda membuka tab baru. Terdapat tiada menghilangkan Laman sial. Selain daripada itu, dengan hijacker juga banjir skrin anda dengan iklan ditaja yang meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan crooks di sebalik ancaman mendapat hasil membayar per klik. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda belok neraka disebabkan oleh wabak ini. Tetapi ada sesuatu yang lebih teruk lagi. Kehidupan peribadi ini bukan lagi peribadi.

Jangkitan diprogramkan untuk mengintip anda dan untuk memantau anda setiap langkah dalam talian. Dan ia tidak. Ia mula melakukan supaya dari ketika ia masuk. Tetapi ia tidak hanya memerhati. Oh, tidak. Ia juga merekodkan segala-galanya bahawa ia mendapati dan kemudian menghantar semua untuk hacker yang diterbitkan. Maklumat peribadi anda berakhir di tangan orang yang tidak dikenali dengan agenda sangat dipersoalkan. Adakah anda fikir ini adalah selamat? Harus diingat bahawa hijacker di tidak mencuri maklumat berkaitan penyemak imbas sahaja. Ia juga mungkin mendapat semula pada kelayakan anda secara peribadi dan kewangan. Bayangkan apa yang boleh berlaku jika crooks mempunyai akses kepadanya. Anda boleh dengan mudah menjadi mangsa penipuan kewangan atau kecurian identiti. Persoalannya ialah Adakah anda akan membiarkan ini berlaku atau anda akan menghalangnya. Kami amat mengesyorkan anda melakukan kedua. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan hijacker itu sebelum ia menguruskan menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh.

Teknik-teknik yang paling biasa melalui yang perampas dapat diedarkan dalam talian termasuk freeware/ pakej shareware, rosak muka surat, program palsu atau pengemaskinian sistem, iklan pihak ketiga, muat turun yang tidak dikenal pasti kursus, spam mesej e-mel dengan lampiran yang berniat jahat, dan sebagainya. Jika anda ingin Pastikan PC anda selamat, menjadi lebih berhati-hati dalam talian kerana apa yang perlukan crooks yang paling berjaya adalah kecuaian anda. Selain itu, dapatkan atur cara anti-malware boleh dipercayai untuk membantu anda. Pastikan ia sentiasa dikemas kini dan sentiasa mengimbas komputer anda untuk memastikan ianya tanpa jangkitan. Tidak memberikan kepada kecuaian. Ia membawa kepada jangkitan. Berjaga-jaga memastikan mereka dari sini.

Penyingkiran Heresurvey.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Heresurvey.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Heresurvey.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *