Mengalih keluar GOTO.PEAK-SERVING.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove GOTO.PEAK-SERVING.COM

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan GOTO.PEAK-SERVING.COM. Panduan GOTO.PEAK-SERVING.COM penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Sedang dihalakan ke dalam GOTO.PEAK-SERVING.COM dan lain-lain Laman cerdik adalah tanda masalah. Laman ini merupakan petanda jelas bahawa ada sebuah hijacker pelayar jahat dalam sistem anda. Perampas Jangan menjadikan sahabat yang menyenangkan. Ini tidak membezakan. Ianya mengganggu, meddlesome dan berbahaya. Apa yang anda mesti lakukan dengan serta-merta setelah menyedari bahawa anda telah dijangkiti adalah untuk mengeluarkannya dengan serta-merta. Jika anda tidak, masalah itu melemparkan anda akan mengekalkan pertumbuhan dalam kedua-dua nombor dan keterukan. Jika diberi masa yang cukup, perosak boleh juga menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik.

Jangan buang masa dalam perbahasan. Sebaik sahaja anda mengesan halaman GOTO.PEAK-SERVING.COM mengambil alih penyemak imbas anda, mulakan mencari tempat bersembunyi di hijacker dan mengeluarkannya apabila ditemui. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik. Dengan setiap hari tunggal lulus, situasi anda akan menjadi lebih teruk dan lebih teruk. Pada satu masa nanti, PC akan hampir tidak boleh digunakan. Menjimatkan banyak masalah dan bertindak dengan serta-merta. Mencari di mana dengan hijacker jahat bersembunyi dan menghilangkan itu selama-lamanya. Rupa GOTO.PEAK-SERVING.COM adalah amaran. Mengendahkan ia. Tidak berlengah-lengah. Kelewatan membawa kepada apa-apa tetapi penyesalan.

Sebaik sahaja hijacker yang telah berjaya memasuki Mesin anda, masalah mula mencurah. Anda tidak dapat melayari web biasanya lagi. Perosak berubah anda Laman web dan enjin carian belakang anda dan setiap kali anda ingin menaip carian, anda terpaksa menggunakan GOTO.PEAK-SERVING.COM. Masalahnya ialah bahawa laman web berniat jahat ini tidak menunjukkan keputusan yang tepat dan boleh dipercayai. Ia kebanyakannya menunjukkan anda ditaja link, malah iklan, tetapi yang akan ditandakan seperti itu. Dengan klik pada mereka, crooks memperoleh pendapatan pay per klik. Ini dipanggil mekanisme membayar per klik. Dengan setiap klik anda, anda mengisi poket hacker. Ada sesuatu yang lebih teruk lagi, walaupun.

Remove GOTO.PEAK-SERVING.COM
The GOTO.PEAK-SERVING.COM Virus

Selain daripada penajaan cybercriminals ini, anda akan juga mendedahkan diri kepada risiko. Seperti yang kami katakan, hasil carian yang anda lihat adalah tidak. Mereka telah terjejas untuk menyampaikan kandungan yang berniat jahat dan jika anda klik padanya, anda mendapat jangkitan dengan lebih banyak serangga perosak. Kami hampir tidak percaya bahawa ini adalah apa yang anda akan selepas. Anda menghadapi masalah cukup dengan hijacker tunggal ini. Ia tidak hanya runtuhan pengalaman menyemak lalu anda tetapi juga menyebabkan Mesin anda untuk underperform supaya anda mempunyai masalah menggunakannya walaupun di luar talian. Kelajuannya semakin perlahan dengan ketara. Ia bermula untuk kemalangan. Atur cara awda pembekuan dan tidak berjalan dengan betul. Memang mimpi ngeri.

Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja di atau di luar talian dalam syarat-syarat ini. Adalah mustahil. Tambah ke bahawa risiko malware yang berterusan dan keadaan anda mendapat lebih buruk lagi. Dan lagi, ada lagi. Dengan hijacker juga pengintip anda dan mengumpul data sensitif yang ia menghantar kepada crooks. Semakin lama ia kekal, maklumat lanjut yang ia mencuri daripada anda. Jangan biarkan ini orang yang tidak dikenali dengan agenda menggunakan kelayakan peribadi anda untuk tujuan jahat. Hapuskan hijacker ini dan segala-galanya akan kembali kepada normal. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini.

Bagaimana pula anda dijangkiti? Perosak seperti ini tidak boleh masuk Mesin anda tanpa kebenaran anda. Hijacker itu masih merupakan satu program dan ia memerlukan kebenaran anda untuk pemasangannya, oleh itu ia mesti meminta. Walau bagaimanapun, ia tidak meminta straightforwardly kerana ia meninggalkan terlalu banyak ruang untuk penolakan. Sebaliknya, ia digunakan helah. Ia Sembunyi di sebalik iklan pihak ketiga, pautan rosak, pembaharuan program palsu, tetap jahat, mesej e-mel spam, laman web dewasa, pakej perisian percuma, dll

hijacker yang cuba dupe anda. Namun, tiada satu pun kaedah ini adalah cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Jika anda memberi lebih perhatian kepada apa yang anda klik pada dan apakah anda bersetuju, anda akan dapat mencegah hijacker itu daripada memasuki. Adakah wajar anda. Kecuaian yang membawa kepada jangkitan. Cautiousness terus mereka dari sini.

Penyingkiran GOTO.PEAK-SERVING.COM

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan GOTO.PEAK-SERVING.COM dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *