Mengalih keluar Good-search.ml (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Good-search.ml

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Good-search.ml. Panduan Good-search.ml penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda sedar bahawa pengalaman menyemak imbas anda menyeronokkan dan biasa sebelum ini telah berubah sejak kebelakangan ini dan jika anda melihat tapak Good-search.ml sepanjang masa apabila anda berada dalam talian, berita yang tidak baik. Komputer ini bukan lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan parasit. Yang pelayar hijacker, untuk lebih speisifik. Penampilan halaman Good-search.ml merupakan tanda yang nyata pencerobohan. Menerima ia sebagai tanda amaran kerana, untuk anda, itulah apa yang ada. Besar, neon amaran tanda masalah. Mengendahkan ia. Sebaik sahaja anda mengesan tapak yang berniat jahat, mengambil langkah-langkah serta-merta.

Terdapat hijacker jahat dalam sistem anda yang tidak dimiliki oleh tiada. Perampas adalah sangat menyakitkan, campur tangan, dan berbahaya. Anda akan mendapat apa-apa yang positif mengekalkan perosak ini supaya tidak mengharapkan apa-apa manfaat. Apa yang anda harus menjangkakan, walaupun, ia dering masalah, sakit kepala dan rungutan. Dan semakin lama hijacker yang kekal atas kapal, yang lebih teruk masalah anda akan mendapat. Adakah diri anda memihak dan memotong penginapan makhluk perosak yang paling pendek sebaik mungkin. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Jangkitan telah ada tempat dalam sistem anda dan lebih cepat ia pergi, lebih baik.

Hijacker yang membuat kacau-bilau lengkap aktiviti anda dalam talian. Sebagai permulaan, halaman Good-search.ml tidak meninggalkan anda sendirian walaupun untuk sesaat. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan setiap langkah anda membuat disertai oleh laman web ini. Ia juga mengambil tempat anda pilihan Laman web dan enjin carian belakang anda. Anda akan diminta untuk kelulusan mahupun diberitahu tentang rombakan. Itulah sebabnya mengapa perosak dipanggil hijacker yang. Ia benar-benar hijacks penyemak imbas anda. Ia juga bombards anda dengan iklan 24/ 7.

Remove Good-search.ml
The Good-search.ml Virus

Setiap halaman yang anda beban itu dilitupi dengan iklan. Walaupun tapak-tapak yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini berat pada kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, pop-up, video iklan, dan sebagainya. Anda juga tidak boleh menyemak e-mel anda tanpa perlu berurusan dengan Tan iklan yang menjengkelkan. Bayangkan apa yang ini tidak untuk melayari web anda. Itu merosakkan, sudah tentu. Anda yang kerap adalah gangguan oleh hijacker bahawa anda mula mengelakkan menggunakan Mesin sendiri.

Malah, ini adalah satu langkah yang bijak memandangkan hakikat bahawa apa-apa yang anda lihat di skrin anda ini boleh dipercayai dan bahawa anda sentiasa satu klik dari lebih banyak perisian berniat jahat. Namun, mengelakkan adalah sementara. Anda tidak tidak boleh menggunakan PC anda selama-lamanya. Anda memerlukan satu penyelesaian yang kekal dan penyelesaian ini sedang mengalih keluar hijacker selama-lamanya.

Sebaik sahaja anda menghilangkan darinya, segala-galanya akan kembali kepada normal. Akan ada tidak lebih banyak iklan dan pelencongan dan anda akan dapat kembali anda kegemaran Laman web dan enjin carian. Tetapi dengan hijacker perlu pergi. Selagi ia kekal, anda tidak salah satu kawalan untuk pengalaman dalam talian anda. Menghapuskannya. Apa-apa yang baik datang daripada kewujudannya juga. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan parasit ini? Biasanya, perjalanan perampas diikat ke atur cara lain dan apabila anda memasang atur cara ini, anda memasang hijacker juga. Jika anda ingin mengelakkan perkara, sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Dengan cara ini anda akan dapat melihat jika terdapat apa-apa aplikasi tambahan dalam Ikatan yang bakal dipasang pada PC anda dan membuang pilihan mereka sebelum menamatkan pemasangan. Pilihan Standard tidak memberikan anda kesempatan ini. Di bawah mereka, Semua tambahan dipasang secara automatik dan kemudian anda terpaksa berurusan dengan diam-diam mereka. Ingat bahawa ia memang lebih mudah untuk menghalang perosak mendapat yang berurusan dengannya sebaik sahaja ia sudah dijangkiti anda. Adakah wajar anda dan melindungi PC anda.

Penyingkiran Good-search.ml

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Good-search.ml dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *