Mengalih keluar Gonesurvey.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Gonesurvey.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Gonesurvey.com. Panduan Gonesurvey.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Anda mempunyai jangkitan nasib atas kapal. Bagaimana kita tahu? Well, sebagai permulaan, anda sedang membaca artikel ini dan anda akan membacanya kerana anda sakit dan letih dalam halaman Gonesurvey.com. Adakah ini berlaku? Mungkin Ya. Jika anda melihat halaman tanpa henti, Terdapat tiada ifs dan buts mengenainya. Laman web ini adalah petunjuk yang jelas tentang nasib untuk kehadiran pada mesin anda. Mengambil ia sebagai amaran itu dan mengendahkan ia. Nasib jangkitan adalah tidak berguna. Mereka tidak akan mempertingkatkan pengalaman menyemak imbas anda dalam apa jua cara. Nasib anda terjebak dengan disertakan. Apa yang ia akan lakukan yang menyebabkan anda Tan isu-isu. Itulah sebabnya mengapa anda perlu mengambil tindakan secepat mungkin.

Jika anda membiarkan perosak yang tinggal, anda akan mendapati diri anda yang dikebumikan dalam masalah. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang anda hadapi. Jangan berlengah-lengah. Mencari di mana jangkitan bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Ia mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Dan, keluarkannya cepat. Setiap makhluk perosak, tidak kira bagaimana berbahaya ia kelihatan pada mulanya, akhirnya menjadi luar kawalan dan kemudian penghapusan lengkap menjadi sangat sukar. Tunggu apa lagi untuk membolehkan ini berlaku apabila anda boleh menghilangkan penceroboh serta-merta dengan bantuan panduan terperinci penyingkiran kami? buat saja! Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Nasib yang membuat kacau-bilau lengkap anda browsing. Tiada apa yang sama lagi. Apabila anda membuat keputusan untuk pergi ke dalam talian, anda mendapat dibanjiri dengan Tan iklan. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Adakah anda tahu Kenapa? Ianya bukan kerana nasib yang ingin mempertingkatkan pengalaman menyemak imbas anda, pasti. Iklan menyampaikan suatu maksud yang berbeza. Mereka membantu crooks di sebalik adware yang memperoleh pendapatan pay per klik. Jika anda klik pada kemudian, penggodam tersebut dibayar. “Kenapa saya klik?” anda boleh bertanya diri anda? Baik, sudah tentu, kami nasihatkan anda untuk mengelakkan klik tetapi ini bukanlah sentiasa mungkin.

Remove Gonesurvey.com
The Gonesurvey.com Virus

Iklan yang banyak dan membesar di nombor dengan setiap hari berlalu. Mereka juga muncul dari blue kadang-kadang, betul-betul di bawah kursor tetikus anda dan anda yang tinggal dengan pilihan tetapi untuk klik. Kemudian, anda tidak hanya menaja cybercriminals tetapi anda juga risiko yang menjejaskan PC anda bahkan lebih. Iklan tidak boleh dipercayai. Kebanyakan mereka akan terjejas untuk menyampaikan lebih banyak serangga perosak. Jika anda klik pada iklan salah, anda dijangkiti dengan parasit lebih banyak. Adakah ini apa yang anda boleh selepas? Kita tidak berfikir begitu? Perkara terakhir yang anda perlukan adalah untuk memburukkan masalah sudah cukup buruk. Jadi, jangan. Hapuskan nasib dengan serta-merta. Gunakan panduan pemindahan kami untuk berbuat demikian secara manual dan diri anda pada masa hadapan akan bersyukur.

Bagaimana pula nasib yang jahat mengurus untuk mendapatkan sistem anda tanpa anda perasan? Mudah. Ia terpedaya anda memberi kebenaran anda. Kerana ia merupakan satu program, nasib yang tidak boleh masuk tanpa kebenaran anda dan ia terikat untuk memintanya. Walau bagaimanapun, ia tidak meminta straightforwardly. Ia bergantung kepada teknik dan kaedah yang mengelirukan, tetapi yang paling penting, ia bergantung kepada kecuaian anda. Tanpanya, tiada seorang pun daripada taktik yang akan berjaya.

Sebagai contoh, nasib yang mungkin berpura-pura menjadi Kemaskini program untuk menipu anda tetapi jika anda memberi perhatian dan mengambil masa untuk membaca apa yang anda adalah kira-kira untuk memasang pada komputer anda, anda akan menangkap dalam Akta dan menghalangnya daripada memasuki. Jika anda memberi kepada kecuaian, di sisi lain, perosak akan perarakan masuk tanpa sebarang masalah. Biarkan sinki yang. Mengekalkan Mesin anda selamat memerlukan pengawasan. Kecuaian mengundang jangkitan in.

Penyingkiran Gonesurvey.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Gonesurvey.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *