Mengalih keluar GarGizer System Repair | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan GarGizer System Repair. Panduan GarGizer System Repair penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

GarGizer System Repair adalah tidak apa kah itu. Ia jatuh di bawah kategori program yang berpotensi tidak diingini, atau PUPs bagi pendek. Sebab mengapa aplikasi ini dipanggil berpotensi tidak diingini adalah bahawa mereka kadang-kadang menyebabkan anda kerosakan. Sebagai contoh, ini GarGizer System Repair diiklankan sebagai Pengoptimum sistem yang akan membersihkan enjin anda. Sebaik sahaja dipasang, atur cara itu mendakwa bahawa pelbagai masalah telah dikesan pada mesin anda. Ia juga mendakwa bahawa sebilangan daripada mereka telah dikeluarkan secara percuma tetapi jika anda ingin mengalih keluar selebihnya mereka, anda perlu memasang versi penuh.

Seperti yang anda mungkin terfikir, versi penuh tidak datang secara percuma. Anda perlu membayar untuk itu. Tetapi mengapa anda akan lakukan bahawa apabila terdapat sistem program bersih yang benar-benar bebas daripada pertuduhan dan yang melakukan pekerjaan yang sama. Tidak perlu membayar untuk GarGizer System Repair versi penuh. Anda tidak memerlukannya. Bukan itu sahaja, tetapi anda juga boleh memburukkan keadaan anda jika anda membelinya. Pakar apa nasihat anda untuk melakukan adalah menghapuskan GarGizer System Repair dari komputer anda. Ada sebab mengapa aplikasi ini dikategorikan sebagai satu program yang berpotensi tidak diingini. Tidak menyimpannya pada mesin anda. Jika anda mahu untuk Pengoptimum, muat turun yang sah yang tidak dikaitkan dengan jangkitan.

GarGizer System Repair mengimbas registry sistem anda mencari entri ketinggalan zaman. Apabila ia mendapati sesetengah, ia menawarkan untuk menghapuskannya. Walau bagaimanapun, Terdapat beratus-ratus ribu kemasukan dalam daftaran awda. Sesetengah daripada mereka mungkin sudah ketinggalan zaman atau mungkin anda telah membuang pemasangan atur cara tetapi terlupa untuk Hapuskan kekunci yang. GarGizer System Repair keinginan untuk memperbaiki semua isu-isu ini. Tetapi seperti yang kami katakan, terdapat begitu banyak penyertaan perlu diimbas kadang-kala GarGizer System Repair menghilangkan orang-orang yang berguna juga. Kemudian, anda akan mengalami kesan. Sesetengah atur cara mungkin gagal berfungsi dengan baik. Orang lain mungkin mengambil masa umur untuk memuatkan. Ia ternyata bahawa anak anjing yang tidak anda lebih banyak keburukan daripada kebaikan. Dan ia mahukan wang anda.

Jangan biarkan diri anda tertipu. Jangan bayar untuk versi penuh anak anjing ini. Ia tidak akan membantu anda dalam apa jua cara. Walaupun ia sebenarnya Hapuskan sesetengah fail yang ketinggalan zaman, ini tidak akan menjejaskan prestasi PC anda. Tetapi jika ia menghapus masukan berguna, prestasi enjin anda akan menjadi lebih teruk. Tidak mengambil risiko tersebut. Jangan berserahlah kepada GarGizer System Repair. Terdapat banyak sah mengoptimumkan sana walaupun percuma. Mencari satu yang baik untuk membantu anda dengan proses pengoptimuman. Hapuskan GarGizer System Repair, walaupun. Membuangnya sebelum anda menyesal tidak mempunyai melakukannya terlebih dahulu. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan keluarkan GarGizer System Repair sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula GarGizer System Repair memasuki sistem anda? Anak anjing yang terpedaya anda memberi kebenaran untuk masuk. Sebagai sebuah program, ia tidak dapat tanpa kebenaran anda. Ia memerlukan pemasangan yang betul. Dan hal ini pasti meminta lampu hijau. Walau bagaimanapun, ia melakukannya dengan cara yang sneakiest. Jika tidak, anda akan menolak ia capaian. Ia bergantung kepada cara lama tetapi emas penyusupan seperti mesej e-mel spam dan lampiran yang berniat jahat, rosak muka surat, tetap nikah, Laman digodam, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, pakej perisian percuma, dll

Berehatlah di salah satu daripada kaedah-kaedah ini akan berfungsi jika anda tidak memberi perhatian kepada apa yang anda katakan “Ya” untuk dan apa yang anda klik pada. Kunci untuk menjaga Mesin anda selamat adalah berjaga-jaga. Berjaga-jaga memastikan jangkitan jauhnya. Kecuaian menjemput mereka masuk. Jadi, Jangan membuat parasit kerja lebih mudah dengan menjadi cuai dan terganggu. Sentiasa bersaing pengawal anda dan Adakah wajar anda.

Penyingkiran GarGizer System Repair

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan GarGizer System Repair dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *