Mengalih keluar GamesQuest.co (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove GamesQuest.co

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan GamesQuest.co. Panduan GamesQuest.co penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Pelayar hijacker jangkitan adalah sebuah tekanan. Mereka dianggap sangat mengganggu dan menyakitkan hati. Berurusan dengan hijacker yang tidak akan menjadi satu pengalaman yang menyenangkan. Malangnya, hakikat bahawa anda sedang membaca artikel ini menunjukkan bahawa anda tidak dapat menghilangkan halaman GamesQuest.co dan anda sedang mencari untuk bantuan. Kami boleh membantu anda dengan cara menghilangkan darinya. Malah, artikel ini adalah hanya untuk anda. Ia menyediakan semua maklumat yang diperlukan tentang hijacker di GamesQuest.co. Anda akan mengetahui apa yang ada, bagaimana ia berfungsi, bagaimana ia memasuki sistem anda dan paling penting, bagaimana untuk memadam dan mencegah jangkitan pada masa hadapan.

Panduan pemindahan yang anda perlukan adalah turun di bawah. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan bahawa anda membaca keseluruhan teks terlebih dahulu. Dengan cara ini anda akan memahami Apakah sebenarnya anda berurusan dengan parasit dan berbahaya bagaimana ianya. Ini akan memberikan anda peluang untuk mengambil langkah-langkah yang cepat dan mencukupi terhadapnya. Ia adalah penting bahawa anda Jangan berlengah-lengah. Hijacker anda terjebak dengan tidak akan hilang dengan sendirinya. Sebaliknya. Ia akan menjadi lebih dan lebih mengganggu semasa ke semasa. Adakah diri anda memihak dan menghapuskannya sebelum ia menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh.

Remove GamesQuest.co
The GamesQuest.co Virus

Setelah mendapat hijacker, mula membuat keadaan kucar-kacir. Perosak mula membuat perubahan yang tidak diizinkan dalam tetapan penyemak imbas anda. Ia menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian dengan di http://www.gamesquest .co/ yhs/ Cari? q = page dan anda tidak boleh menukar kembali. Setiap kali anda berada dalam talian, anda akan dipaksa untuk pergi melalui laman web ini. Memang sekarang enjin carian anda. Anda tidak boleh membuat satu langkah single tanpa menggunakannya. Masalahnya ialah bahawa ia tidak memberikan keputusan carian selamat dan tepat yang anda harapkan. Apa yang ia memberi adalah akses cepat ke perisian berniat jahat. Itu adalah betul. Dengan hijacker atas kapal, apa-apa yang anda lihat di skrin anda ini boleh dipercayai. Anda akan terdedah kepada pelbagai pautan yang jahat yang membawa kepada rendang halaman penuh dengan parasit.

Juga, kebanyakan keputusan yang anda lihat adalah iklan sebenarnya walaupun mereka tidak ditandakan seperti itu. Jika anda klik, anda akhirnya melawat tapak yang mencurigakan yang mungkin berbahaya. Selain daripada itu, kehidupan peribadi bukanlah peribadi lagi. Dari saat ia masuk, hijacker yang mula mengintip anda, menggunakan penyemak imbas anda. Ia mengawasi anda setiap langkah dan mengumpul maklumat sensitif yang ia kemudian menghantar kepada crooks di belakangnya.

Bayangkan apa yang akan berlaku jika perosak yang mencuri maklumat peribadi boleh dikenal pasti dan kewangan anda dan memberikan mereka kepada penggodam. Situasi anda akan menjadi dari buruk ke lebih teruk dalam beberapa saat. Tidak menetapkan senario ini terungkap dan melindungi privasi anda. Sebaik sahaja anda mengesan di http://www.gamesquest .co/ yhs/ Cari? q =, mencari di mana hijacker itu bersembunyi dan menghapuskannya atas penemuan. Laman ini adalah tanda amaran anda. Jangan Abaikan. Lebih cepat anda menghilangkan jangkitan jahat, lebih baik anda dan sistem anda. Jika anda melambatkan, walaupun, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal.

Bagaimana pula hijacker pelayar berjaya masukkan mesin anda tanpa anda menyedari? Salah satu yang paling biasa digunakan dan kaedah penyusupan popular dipanggil penyertaan percuma. Ianya begitu berkesan kerana pengguna cenderung untuk membuang amaran kepada angin apabila memasang atur cara pada mesin mereka. Penggodam melampirkan perisian berniat jahat kepada aplikasi lain dan jika anda tidak memberi perhatian semasa proses pemasangan, malware tersebut memasuki PC anda belum. Jika anda, Walau bagaimanapun, ambil masa anda dan baca dengan teliti apa yang anda bersetuju untuk, anda akan dapat mengesan penceroboh dan menghalangnya daripada memasuki. Hanya Jangan tergesa-gesa dan Adakah wajar anda. Jangan membuat hacker kerja lebih mudah oleh kerana cuai dan menjadikan diri anda sasaran yang lebih mudah.

Penyingkiran GamesQuest.co

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan GamesQuest.co dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *