Mengalih keluar G.exe Trojan | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan G.exe Trojan. Panduan G.exe Trojan penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

G.exe adalah salah satu ahli terbaru keluarga sudah besar kuda Trojan. Seperti yang anda mungkin tahu, Trojan dianggap ancaman siber paling berbahaya di luar sana. Dan ada sebab untuk itu. Reputasi mereka adalah setimpal.

Trojan yang sangat merosakkan dan berbahaya. Mereka masukkan mesin anda belakang anda dan terus membuat kacau-bilau juga belakang anda. Kadang-kadang ia mungkin agak lama sebelum anda sedar Mesin anda dijangkiti. Anda perlu untuk menyimpan mata rapat pada PC anda. Jika sesuatu yang kelihatan pelik, anda lebih baik semak itu. Menjalankan imbasan penuh dengan program antimalware untuk pastikan ianya bersih. Walau bagaimanapun, jika tidak, anda berada di sekian buruk. Di G.exe Trojan tidak akan berhenti dengan sendirinya. Sebaliknya. Semakin lama ia kekal, yang lebih teruk keadaan anda mendapat.

Dikatakan, jika anda sememangnya dijangkiti dengan G.exe, anda mesti mengambil langkah-langkah serta-merta terhadapnya. Jika anda tidak, ada kemungkinan sebenar Mesin anda rosak sepenuhnya lebih awal daripada yang anda fikirkan. Jangan biarkan yang berlaku. Inilah komputer anda dan anda yang bertanggungjawab ke atas kesejahteraan anak. Cari virus jahat dan menghapuskannya dengan serta-merta. Jika anda tidak, anda akan menyesalinya cepat daripada nanti.

Sebaik sahaja Trojan itu telah slithered dalam, ia tidak membazir bila-bila masa. Masalah berlaku dengan serta-merta. G.exe messes dengan daftaran sistem anda. Ia menambah dan mengalih keluar masukan daripada itu tanpa kebenaran anda. Ia menjalankan proses-proses yang berniat jahat. Ia membuat perubahan kepada seting lalai. Kesannya, sudah tentu, anda mula mempunyai masalah-masalah yang biasanya menggunakan PC anda. Sesetengah atur cara tidak berfungsi dengan baik atau tidak bekerja sama sekali. Komputer anda menjadi sangat perlahan dan Trojan itu menggunakan banyak memori CPU. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda menderita juga. Apabila anda masuk dalam talian, anda sentiasa akan diganggu oleh laman-laman yang berniat jahat, iklan yang mencurigakan, dan sebagainya. Semua ini anda mempunyai Trojans mengucapkan terima kasih kepada bagi. Tetapi ada sesuatu yang lebih teruk lagi. Trojan yang spies. Mereka kebanyakannya digunakan untuk perisikan.

Dari saat memasuki G.exe, ia mula mengintip anda dan pemantauan anda setiap langkah dalam talian. Lebih-lebih lagi, ia juga merekodkan segala-galanya. Semua maklumat peribadi anda mendapat Pengkatalogan dan hantarkan ke cybercriminals untuk digunakan untuk apa sahaja yang mereka mahu. Adakah anda faham apa itu bermakna? Hacker mempunyai akses kepada butir-butir peribadi anda. Mereka juga boleh mendapatkan akses kepada kelayakan kewangan anda. Jika ini berlaku, anda berada dalam keadaan yang buruk. Sekali hilang, maklumat ini tidak boleh diambil. Anda mungkin menjadi mangsa penipuan kewangan atau malah kecurian identiti.

Adakah anda memerlukan lebih banyak meyakinkan bahawa Trojan itu mesti pergi ke? Kita tidak berfikir begitu tetapi jika anda berbuat demikian, di sini, ianya. Trojan biasanya bertindak sebagai yang tersebut kepada jangkitan lain. Kebanyakannya, untuk ransomware. Jika anda mendapat jangkitan dengan ransomware juga, anda akan luar saving. Melakukan yang terbaik untuk tidak membiarkan yang berlaku. Gunakan panduan pemindahan kami dan hapuskan dengan Trojan ASAP. Atau, jika anda memilih penyelesaian yang automatik, mendapatkan aplikasi anti-malware boleh dipercayai untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan untuk anda.

Bagaimana pula dengan Trojan masukkan? Salah satu teknik yang paling biasa digunakan yang menggunakan Trojan adalah mesej e-mel spam dan lampirannya yang berniat jahat. Jangan buka e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui walaupun mereka kelihatan legit. Crooks membuat mereka kelihatan legit. Mereka menggunakan nama dan logo syarikat terkenal, Polis, pejabat pos, dan lain-lain. Jangan biarkan diri anda akan ditipu. Jika anda tidak tahu penghantar, jangan buka mesej dan Jangan muat turun lampiran yang. Ia dengan mudah boleh menjadi jangkitan dan sebaik sahaja anda klik, ia memasuki PC anda tanpa notis selanjutnya. Memberi amaran itu. Apa crooks semua perlukan yang paling berjaya adalah kecuaian anda. Tanpanya, tiada satu pun kaedah mereka akan bekerja. Tidak memberi. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia memastikan anda selamat.

Penyingkiran G.exe Trojan

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan G.exe Trojan dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *