Mengalih keluar Freeformsnow.com | Dikemaskini

PUP

Kemunculan secara tiba-tiba di Freeformsnow.com adalah tanda bahawa seorang anak anjing (berpotensi tidak diingini Program) tinggal di dalam komputer anda. Ia adalah penting bahawa anda tidak terlibat dengan halaman ini. Jangan klik link, atau iklan yang dihasilkan olehnya. Terdapat kemungkinan yang anda mungkin mendapat sumber alihan untuk berbahaya yang bertujuan untuk membahayakan komputer anda. Anda perlu tahu, bahawa dengan ini anak anjing atas kapal, aktiviti pelayaran anda terdedah.

Program yang tidak diingini akan memantau aktiviti dalam talian anda, untuk menghasilkan iklan yang berkaitan yang anda akan lebih tertarik dengan, dan oleh itu adalah lebih cenderung untuk mendapatkan klik pada. Untuk setiap klik yang anda buat, anak anjing tersebut akan dibayar. Tetapi tidak menjangka untuk mendapatkan dihalakan semula sumber-sumber yang boleh dipercayai dan selamat. Perosak mengganggu Snape hanya menghasilkan iklan seberapa banyak yang mungkin.

Kemungkinan besar, anak anjing tersebut didapati pada peranti anda dengan berpura-pura menjadi aplikasi boleh dipercayai yang boleh digunakan untuk anda. Dan setelah ia dipasang, ia mula berleluasa yang menimbulkan kekacauan. Cara lain untuk anak anjing ini untuk menyebarkan pengemaskinian palsu, e-mel spam, tetap diragui pautan, serta diikat perisian.

Jika anda biasanya pergi untuk dipasang yang pantas semasa berurusan dengan perisian, anda perlu memecahkan tabiat ini secepat mungkin. Dengan melakukan kesalahan ini, anda tanpa disedari akan memberi kebenaran bagi apa-apa kandungan yang tersembunyi untuk dipasang pada PC anda bersama-sama dengan program yang anda mahu.

Parasit jahat itu yang sangat sneaky dan akan mudah menyembunyikan diri mereka supaya anda tidak perasan mereka semasa proses pemasangan. Satu-satunya cara untuk membuat mereka kelihatan adalah untuk memilih jenis adat Advanced/ untuk pemasangan. Anda akan dapat melihat apa-apa program bonus atau aplikasi. Apa yang anda perlu lakukan adalah memilih untuk keluar daripada semua mereka, jadi mereka pergi tidak mendapat capaian ke komputer anda.

Seperti yang telah disebutkan, ia bukanlah sebahagian daripada kerja anak anjing tersebut untuk mengesahkan kandungan digalakkan ia dipaparkan. Anda boleh satu klik jauh dari tanpa disedari membuka sebuah backdoor hacker yang bertujuan untuk mendapatkan tangan mereka pada maklumat peribadi dan kewangan anda. Data seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan akaun bank, nombor kad kredit, alamat IP, Login ID, dll boleh dengan mudah diperolehi oleh crooks dan kemudian dikongsi dengan pihak ketiga lain.

Anda tidak mahu orang lain untuk mempunyai akses kepada maklumat peribadi anda, Adakah anda? Jika anda ingin melindungi privasi anda dalam talian, serta kembali kepada pengalaman pelayaran selamat dan ad-percuma, anda perlu keluarkan anak anjing ini dari peranti anda sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya.

Penyingkiran Freeformsnow.com

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Freeformsnow.com dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *