Mengalih keluar Find.themobistreet.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Find.themobistreet.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Find.themobistreet.com. Panduan Find.themobistreet.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Find.themobistreet.com adalah sebuah laman web yang menyatakan berita buruk. Jika anda telah mengalami pelencongan melalui domain ini, kami kesal untuk memaklumkan kepada anda bahawa sistem anda dijangkiti dengan perisian berniat jahat. Program penyangak telah membuat jalan ke dalam sistem pada titik tertentu dalam masa dan anda kini akan menyaksikan akibat-akibat. Aktiviti utama dalam agenda jahat penceroboh adalah untuk memaparkan iklan. Skrin anda akan dibanjiri dengan pop timbul setiap kali anda pergi ke dalam talian. Anda akan berhadapan dengan gangguan berterusan dan mesin anda akan melambatkan untuk merangkak dalam. Program ini bertanggung jawab untuk semua ini adalah nasib mengikut kategori. Ia mengeksploitasi Laman web Find.themobistreet.com untuk agenda yang berniat jahat.

Adware adalah jenis untuk mengganggu program komputer yang pengguna tidak biasanya memasang satu keputusan mereka sendiri. Jika anda tidak ingat menambah alat furtive sistem anda, anda telah entah bagaimana terpedaya membenarkan pemasangannya. Pemaju nasib dalam mengagihkan ciptaan mereka dengan bantuan beberapa teknik underhanded yang dikenali sebagai pola-pola yang gelap. Kaedah yang paling biasa dikenali sebagai penyertaan. Konsep di sini ialah untuk pek alat rendang dengan aplikasi lain. Muat turun klien boleh freeware, shareware atau program cetak rompak. Apabila anda meneruskan untuk memasang atur cara anda pada asalnya telah memilih, anda akan ditawarkan satu alat tambahan secara percuma. Inilah nasib Find.themobistreet.com, menyamar sebagai sebuah utiliti berguna. Perjanjian lesen pengguna akhir (EULA) adalah di mana anda boleh menemui mana-mana terma yang tidak menguntungkan.

Seterusnya, kita akan bercakap tentang e-mel spam. Anda mungkin telah di akhir menerima mesej yang jelas tidak benar. Apa yang anda mungkin tidak tahu ialah bagaimana yang memudaratkan mereka boleh. Bahaya berpunca daripada fail yang dilampirkan dan pautan yang mereka sering kali mengandungi. Membuka satu fail yang mengandungi jangkitan adalah cukup untuk membolehkan ia ke dalam komputer awda. Sama juga dengan pautan. Klik pada pautan akan mencetuskan muat turun dan memasang perisian lengkap. Teknik ini dipanggil pemasangan memandu-oleh yang. Ia dijalankan di latar belakang. Anda boleh bukti kebolehpercayaan e-mel yang diberikan dengan menyemak maklumat orang hubungan. Kesimpulannya, halaman Find.themobistreet.com bukanlah sumber nasib itu sekali. Anda tidak perlu terkejut untuk mencari parasit di dalam sistem anda jika anda belum pernah mengunjungi domain.

Remove Find.themobistreet.com
The Find.themobistreet.com Virus

Nasib Find.themobistreet.com yang memaparkan iklan untuk menyokong kandungan pihak ketiga. Mereka membawa kepada pemilik yang membayar untuk aktiviti promosi Laman web. Iklan yang mungkin kelihatan seperti sumber baik untuk tawaran membeli-belah. Mereka akan menunjukkan anda tawar-menawar menawarkan pelbagai barangan termasuk pakaian, aksesori, teknologi peralatan, perabot, hiasan, alat sukan, berkebun peralatan, Permainan, mainan dan lain-lain lagi. Iklan diri mereka berbeza-beza dalam format, serta. Mereka akan dibawa dalam bentuk banner, kotak kupon, pautan dalam teks, hadiah percuma, rebet, Ruang-antara, peralihan, perbandingan, terapung, sebaris dan konteks iklan. Anda mungkin tidak akan sedar bahawa semua iklan yang datang dari sumber yang sama, tetapi ini adalah kes.

Banyak pengguna akan mendapat satu tanggapan yang palsu tentang nasib di Find.themobistreet.com. Inilah niat. Kredit mereka, pemaju program rahsia telah melakukan pekerjaan pada pembentangan. Alat yang kelihatan seperti menjadi Pembantu membeli-belah yang boleh dipercayai. Hakikatnya, ia tidak mencari eksklusif yang menawarkan membeli-belah. Iklan yang dibayar. Sebab bukan anda yang membayar pemaju nasib itu, mereka tidak akan mengutamakan keselamatan anda. Inilah dikatakan bahawa laman web iklan yang membawa kepada tidak pergi melalui imbasan. Oleh itu, ianya tidak dapat dipastikan sama ada mereka akan selamat. Risiko ini tidak bernilai pahala. Amatlah digalakkan supaya Buang iklan-iklan komersial yang belum disahkan.

Terdapat risiko lain sekitar nasib Find.themobistreet.com yang anda perlu tahu mengenai. Program rahsia ini mempunyai keupayaan pengesanan. Ia akan memantau sesi Pelayaran anda dan mengumpul pelbagai jenis data mengenai anda, termasuk sejarah pelayaran awda, tracking cookie, ketukan kekunci, alamat IP, Poskod, lokasi geografi, profil demografi, nombor telefon, e-mel, koordinat fizikal, pengguna nama, kata laluan dan kelayakan kewangan. Pemilik daripada nasib yang akan menjual data peribadi anda tanpa meminta kebenaran. Akibat daripada maklumat peribadi yang dijual pada darkweb ini boleh menjadi teruk.

Penyingkiran Find.themobistreet.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Mulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Find.themobistreet.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *