Mengalih keluar Feed.easy-pdf.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Feed.easy-pdf.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Feed.easy-pdf.com. Panduan Feed.easy-pdf.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Perampas pelayar adalah parasit jahat yang bertujuan untuk mengambil kawalan ke atas mangsa pelayar, untuk tujuan jahat mereka sendiri. Feed.easy-pdf.com adalah sebuah laman web rendang, yang kewujudan yang menghala ke jangkitan hijacker penyemak imbas komputer anda. Sebaik sahaja perosak siber ini menyerang browser, neraka semua pecah longgar. Pertama, mangsa mendapat swarmed dengan banyak iklan, mengganggu pengalaman pelayaran biasa.

Iklan itu mengganggu dikenali pasti hidup lebih sukar untuk membuangnya. Tidak kira berapa kali anda klik pada butang ‘tutup’, mereka akan terus muncul semula, selagi tetingkap penyemak imbas anda dibuka. Dan semua. Perampas pelayar mempunyai kuasa untuk menggantikan bukan sahaja halaman utama anda tetapi anda Laman tab baru dan carian enjin juga. Di tempat mereka, Feed.easy-pdf.com Laman web akan ditunjukkan.

Ianya tidak biasa untuk hijacker untuk memasang sambungan lain diragui ke browser, tanpa mengganggu untuk meminta kebenaran anda. Apa yang lebih teruk tentang perampas, adalah bahawa mereka dengan mudah boleh mencuri maklumat peribadi dan kewangan anda.

Remove Feed.easy-pdf.com
The Feed.easy-pdf.com Virus

Cara yang paling biasa hijacker pengagihan termasuk e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, pakej perisian, dijangkiti iklan dan link, fail-fail torrent rosak, mesej update palsu, dll. E-mel spam sering mendapat diremehkan oleh pengguna. Dengan membuka e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui anda risiko memberi capaian kepada parasit merbahaya yang bergantung pada naif dan kecuaian anda.

Manakala dalam talian, anda perlu membayar perhatian yang cermat terhadap apa yang anda klik pada. Teliti adalah kunci untuk dilindungi daripada virus-virus berbahaya. Apabila anda perlu untuk mengemas kini atau memuat turun kandungan daripada internet, pastikan anda menggunakan sumber-sumber rasmi dan berlesen. Tidak membuta tuli mempercayai pop timbul rambang yang akan menggesa anda untuk Ikut pautan yang boleh dipersoalkan.

Objektif utama hijacker ini adalah untuk menjana keuntungan melalui Skim membayar per klik. Untuk klik lebih banyak pengguna membuat kandungan iklan yang dipaparkan, pendapatan yang lebih banyak itu akan membawa hacker dan halaman yang dinaikkan pangkat. Tetapi setelah hijacker sebuah komputer anda tidak hanya mengalami kesulitan yang besar dalam bentuk serangan iklan sangat besar. tidak. Kewujudan parasit jahat tersebut meletakkan privasi anda berisiko.

Anda tidak mahu maklumat yang masuk akal tersebut seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, akaun bank, nombor kad kredit, alamat IP, Login ID, dan lain-lain jatuh ke tangan penjenayah siber, Adakah anda? Baiklah, jika anda hanya berdiri di situ dan melakukan apa-apa, ia akan dapat dielakkan. Anda perlu bertindak cepat, untuk mengembalikan kawalan ke atas penyemak imbas anda. Pastikan Keselamatan dalam talian dan privasi anda dari semakin terjejas, dengan serta-merta mengeluarkan hijacker pelayar ini dari PC anda. Di bawah perenggan ini, anda akan mendapati arahan terperinci mengenai bagaimana anda boleh berjaya menghilangkan parasit ini.

Penyingkiran Feed.easy-pdf.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Feed.easy-pdf.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Feed.easy-pdf.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *