Mengalih keluar Eazydevlin.xyz (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Eazydevlin.xyz. Panduan Eazydevlin.xyz penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Kewujudan redirect di Eazydevlin.xyz bukanlah satu petanda yang baik. Anda mungkin perasan bahawa penyedia Laman web dan Cari telah digantikan dengan laman web ini. Bahawa, dan pengeboman menjengkelkan banyak iklan yang mengganggu akan gejala-gejala jangkitan hijacker pelayar. Kerana perampas dapat mengubah pengesetan pelayar apa sahaja yang mereka mahu, mereka juga boleh memasang toolbar yang dipersoalkan, sambungan dan aplikasi yang apa-apa tetapi berguna dan boleh dipercayai.

Apatah lagi, privasi dan Keselamatan anda akan menjadi cukup banyak tidak wujud, jika pelayar anda telah dirampas oleh parasit ini. Ianya mampu untuk mencuri data web seperti menyemak imbas sejarah, tabiat surfing, pertanyaan carian, Laman Utama, dan sebagainya. Terima kasih kepada maklumat tersebut, perisian yang berniat jahat akan mampu menghasilkan kandungan tersuai, pengguna yang paling berkemungkinan untuk klik pada, mengikut kepada data yang telah diperolehi.

Masalahnya ialah, pengguna tanpa disedari Benarkan perosak ini berniat jahat pada komputer mereka. Apakah yang mungkin? Perampas yang biasanya merebak melalui spam emel dan lampiran, pakej perisian percuma, link meragukan, palsu Kemaskini permintaan dan iklan, torrent rosak fail, dan lain-lain. Untuk mengelakkan daripada jangkitan siber yang tidak diingini, kami cadangkan anda ikuti cadangan kami. Jika anda perlu untuk mengemaskini perisian di komputer anda, Jangan percaya tetimbul rawak yang menggesa anda untuk klik pada pautan Kemaskini boleh dipersoalkan. Sebaliknya, bergantung pada sumber rasmi dan berlesen sahaja.

Apabila berurusan dengan kandungan yang dimuat turun daripada internet, ia adalah sentiasa terbaik untuk memilih satu adat atau lanjutan jenis pemasangan. Ramai pengguna melakukan kesilapan memilih mod cepat dalam Pendeta Persediaan, dan dengan itu tidak dapat melihat bahawa ikatan perisian benar-benar mengandungi program-program tambahan dan permohonan yang benar-benar perisian berniat jahat yang terselindung. Itulah caranya, dalam kebanyakan kes, parasit jahat muncul pada komputer anda yang uninvited.

Ia adalah penting untuk ambil perhatian, manakala perampas pelayar tidak dianggap ‘virus’ yang sebenar, mereka yang tidak berbahaya. Ya, mereka tidak menjangkiti sistem komputer anda. Mereka menyerang penyemak imbas anda. Dan jika anda tidak meneruskan pembuangan parasit siber ini, awda mungkin kehilangan maklumat peribadi seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, ID log masuk, IP alamat, bank akaun, nombor kad kredit dan sebagainya. Apatah lagi, anda mungkin satu klik jauh dari pemberian penggodam capaian ke komputer anda. Bagaimanakah caranya? Dengan klik pada iklan yang dijangkiti atau pop-up.

Dalam kebanyakan kes, iklan tersebut dikenali untuk menggalakkan jualan eksklusif, tawaran istimewa, diskaun, kupon, mesej update palsu, alat-alat utiliti yang boleh dipersoalkan, serta isyarat berkelip. Sentiasa berfikir dua kali sebelum anda klik pada apa-apa. Anda mungkin membenarkan virus untuk seterusnya meranapkan PC anda. Jika anda mencari jalan untuk mengembalikan kawalan terhadap pelayar anda, kami mempunyai penyelesaian untuk anda. Ikut arahan terperinci kami di bawah dan balik ke pengalaman pelayaran yang selamat dan bebas daripada iklan.

Penyingkiran Eazydevlin.xyz

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Eazydevlin.xyz daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Eazydevlin.xyz dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *