Mengalih keluar Dt.adsafeprotected.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Dt.adsafeprotected.com

Penampilan di laman web Dt.adsafeprotected.com merupakan gejala jangkitan jahat nasib. Nasib wujud untuk mencipta pendapatan bagi pencipta, serta halaman, ia akan menggalakkan. Itulah sebabnya mengapa, sebaik sahaja parasit yang menetapkan sendiri, ia akan beralih kepada pelayar anda bertukar menjadi alat yang memaparkan iklan. Perosak siber ini akan melakukan apa sahaja untuk memastikan bahawa usahanya akan membayar balik.

Terima kasih kepada nasib dalam keupayaan untuk memantau aktiviti dalam talian anda dan mendapatkan sejarah pelayaran dan pertanyaan gelintar anda, perisian jahat boleh menyesuaikan kandungan diiklankan. Usaha sedemikian dimasukkan ke, jadi pengguna adalah lebih cenderung untuk klik pada iklan, dan dengan itu tanpa disedari menjana keuntungan bagi penjenayah siber melalui kaedah membayar per klik. Iklan yang pelbagai pasti akan menggusarkan anda. Kandungan yang ditaja akan sentiasa mengganggu pelayaran anda, tidak kira Laman yang anda lawati. Parasit ini malah boleh pergi kerana jauh untuk menjedakan video yang anda sedang menonton, hanya untuk memaparkan iklan yang rendang.

Nasib biasanya bersembunyi di belakang pakej perisian percuma, fail-fail torrent, permintaan palsu Kemaskini, e-mel spam dan lampiran, serta pautan yang meragukan dan iklan. Perisian yang berniat jahat ini tidak boleh hack ke dalam komputer awda. Ia bukanlah yang lebih maju. Ia memerlukan bantuan anda untuk menceroboh. Jika anda beri perhatian kepada apa yang anda klik, anda boleh mengelakkan jangkitan siber yang berpotensi.

Remove Dt.adsafeprotected.com
The Dt.adsafeprotected.com Virus

Lebih sering daripada tidak, adverts lihat itu terlalu baik adalah benar, petanda membawa kepada sumber-sumber dengan keselamatan boleh dipersoalkan. Anda mungkin satu klik jauh dari secara tidak sengaja memberikan satu ancaman jahat akses kepada sistem komputer anda, atau membenarkan virus untuk membuka backdoors untuk penggodam yang mendapatkan keuntungan dengan mendapatkan maklumat peribadi dan kewangan anda dan berkongsi maklumat ini dengan lain-lain pihak ketiga.

Adware ialah tidak boleh dipertikaikan lagi. Dengan mengekalkan ia pada penyemak imbas anda, masalah anda akan menjadi lebih teruk dengan setiap minit berlalu. Anda lihat, semakin lama anda membiarkan parasit ini kekal, iklan itu lebih banyak ia akan mampu menjana. Apa-apa jumlah besar iklan akan overburden anak pelayar anda dan ia akan mula kemalangan dan pembekuan tidak disangka-sangka. Sambungan internet yang perlahan dan ketinggalan akan gejala-gejala lain yang juga isyarat untuk kehadiran nasib pada PC anda.

Jangan buang masa lagi! Menghilangkan gangguan ini secepat mungkin, sebelum ia dapat mencuri data berharga seperti tetapi tidak terhad kepada nombor kad kredit, akaun bank, kata laluan, dan sebagainya. Melindungi kehadiran dalam talian anda dan kembali dengan selamat dan tanpa iklan melayari dengan mengeluarkan parasit ini secepat mungkin!

Penyingkiran Dt.adsafeprotected.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
< img class = “alignnone saiz-penuh wp-imej-328″ src=”https://www.virusguides.com/wp-content/uploads/2015/11/win10_safemode_2.jpg” alt = “win10 safemode 2” lebar = ketinggian “326” = “222” /

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Dt.adsafeprotected.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *