Mengalih keluar CRYPTO-LOOT Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan CRYPTO-LOOT Virus. Panduan CRYPTO-LOOT Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda sakit dan letih dalam iklan CRYPTO-LOOT? Adakah mereka muncul di skrin anda sentiasa? Jika ya, anda ada masalah. Iklan tidak muncul seolah-olah oleh sihir. Jangkitan membawa mereka bersama-sama. Nasib jangkitan, untuk lebih speisifik. CRYPTO-LOOT adalah nasib seorang dan anda perlu tahu lebih baik daripada mengharapkan apa-apa yang baik datang daripada pencerobohan Syarikat. Jangan membazirkan masa anda. Perosak ini tidak bermaksud untuk memberi manfaat kepada anda dalam apa-apa jenis cara. Sebaliknya. Ia dicipta untuk berkhidmat kepada pemaju dengan tujuan jahat. Anda perlu menghapuskan itu sebaik sahaja anda mengesan.

Lagi CRYPTO-LOOT penginapan, mendapat keadaan anda yang teruk. Masalah-masalah yang ancaman melemparkan anda di Menyimpan cerucuk ke atas setiap membuang mereka. Mereka membesar keterukan juga. Tidak memberi masa CRYPTO-LOOT pada PC anda dan melepaskan potensi sepenuhnya. Anda tidak akan suka akibat. Tiada akan datang satu masa di mana anda mengelakkan Mesin Wang anda sendiri kerana nasib dalam diam-diam banyak. Jangan tunggu untuk membolehkan ini berlaku. Mengambil langkah-langkah serta-merta dan Bersihkan PC anda. Lebih cepat anda menghilangkan penceroboh ini, lebih baik. Kelewatan membawa kepada apa-apa tetapi penyesalan.

Sebaik sahaja CRYPTO-LOOT berjaya dipasang, masalah mula mencurah. Pengalaman menyemak imbas anda, sebagai contoh, adalah tidak sama lagi. Melayari laman web sebagai keamanan kekal pada masa lalu. Dari pada sekarang, anda akan tidak lagi dapat mencari apa yang anda lookign bagi. CRYPTO-LOOT bombards anda dengan Tan menjengkelkan iklan pada setiap hari. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Mereka berada di mana-mana, berkelip dan menyekat kandungan.

Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja yang dilakukan secara atas talian dalam keadaan sedemikian. Tetapi gangguan itu tidak terhad kepada aktiviti dalam talian anda sahaja. Mesin anda perjuangan untuk melaksanakan dengan betul walaupun di luar talian. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia mengalami kemalangan dan membeku sering. Atur cara anda mengambil selama-lamanya untuk memuatkan. Memang mimpi ngeri. Dan semua ini kerana nasib jahat ini. Kenapa bertolak ansur dengan diam-diam? Ia mengganggu sepanjang masa apa anda dan membuat anda Elakkan daripada menggunakan komputer anda sendiri. Selain itu, ia adalah satu lubang di dinding keselamatan anda.

Apa-apa nasib yang menunjukkan anda adalah boleh dipercayai. Bukan iklan, bukan muka ia sentiasa dilencongkan ke anda, tiada apa-apa. Jika anda klik pada iklan yang salah atau pautan, anda boleh memasang lebih banyak jangkitan secara automatik pada mesin anda telah dikompromi. Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda menjemput lebih banyak perosak atas kapal. PC anda tidak akan dapat berpegang untuk tempoh yang lama dan ia akan menjadi perkara masa sebelum ia rosak sepenuhnya.

Adalah bahawa apa yang anda mahu? Kita ragu-ragu itu. Menghapuskan jangkitan ASAP. Anda mempunyai apa-apa untuk kehilangan tetapi banyak untuk mendapatkan. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menggunakan panduan terperinci penyingkiran kami Hapuskan sekali sekali dan untuk semua. Jangan lupa masa itu bukanlah rakan anda di sini. Tidak berlengah-lengah. Panduan terperinci anda boleh dapati di akhir artikel ini.

Bagaimana pula nasib di masukkan PC anda? Well, seperti jangkitan lain, CRYPTO-LOOT juga menggunakan helah. Ia boleh melancong tersembunyi dalam mesej e-mel spam dan lampiran. Ia boleh berselindung di sebalik tapak rosak dan iklan. Ia boleh diikat dengan perisian lain, dan sebagainya. Jika anda hendak berhenti dari menyerang anda, anda perlu memberi lebih perhatian. Satu-satunya perkara nasib itu tidak boleh berjaya tanpa adalah kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Tidak membenarkan ia. Tidak akan cuai. Dengan cara ini anda hanya akan membantu hacker dengan membuat diri anda sasaran yang mudah. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia memastikan anda selamat manakala kecuaian membuka pintu kepada PC anda untuk perisian berniat jahat.

Penyingkiran CRYPTO-LOOT Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan CRYPTO-LOOT Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *