Mengalih keluar Click-now-on-this.online (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Click-now-on-this.online. Panduan Click-now-on-this.online penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda melihat halaman click-now-on-this?online apabila anda membuat keputusan untuk pergi ke dalam talian? Adakah anda mendapatkan diarahkan ke halaman ini sudah blue? Jika jawapan kepada soalan kedua-dua adalah ya, maka anda mempunyai masalah. Terdapat jangkitan hijacker pelayar, bersembunyi di suatu tempat pada mesin anda. Ya, dengan hijacker sedang dalam sistem anda dan penampilan berterusan tapak tersebut di atas merupakan tanda yang nyata dengan kehadirannya. Tidak panik, walaupun. Ya, memang benar bahawa anda akan terjebak dengan parasit siber tetapi ia juga adalah benar bahawa situasi anda boleh jadi lebih buruk jika anda telah dijangkiti dengan ransomware yang atau kuda Trojan.

Berbanding dengan dua jenis serangga perosak, hijacker ini adalah lebih mudah untuk membuang. Walau bagaimanapun, anda perlu bertindak segera. Lagi lama penceroboh tetap penyertaan lebih banyak masalah dan isu-isu itu akan menyebabkan. Jadi, jangan sia-siakan bila-bila masa. Sebaik sahaja anda mengesan halaman Click-now-on-this.online, mengambil langkah-langkah. Mencari di mana hijacker itu bersembunyi dan keluarkannya atas penemuan. Jika anda tidak, ia akan membuat kacau-bilau lengkap pengalaman dalam talian anda. Tidak duduk diam menunggu untuk membolehkan ini berlaku. Bertindak dan Bersihkan Mesin anda sekarang!

Hijacker, sekali dalam sistem anda, tidak membazir bila-bila masa. Ia dengan serta-merta menjangkit semua pelayar anda, menyebabkan mereka untuk redirect anda pada setiap sudut. Ia juga menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian tanpa pengetahuan anda. Anda tidak pun diberitahu tentang rombakan yang sedang dilaksanakan. Dari pada sekarang, setiap kali anda ingin menaip carian, anda akan dipaksa untuk pergi melalui Click-now-on-this.online. Laman web ini juga mudah didapati. Ia bertukar menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Apabila anda membuka pelayar anda, ia berada di situ. Apabila anda membuka tab baru, ia berada di situ. Anda mendapatkan diarahkan kepadanya ketika melawat halaman lain juga. Membuat apa-apa yang anda lakukan halaman berhenti menunjukkan. Dan ia bukanlah semata-mata.

Bersama-sama dengan Click-now-on-this.online dilengkapi pelbagai iklan mencari rendang yang melindungi skrin anda keseluruhan, kenalan dan menyekat kandungan halaman-halaman. Anda lihat banner, kupon, tawaran, tawaran, teks, pop-up, pop-bawah, Tetingkap pop timbul, iklan video dan cukup banyak mana-mana lain-lain jenis iklan yang boleh anda fikirkan. Mereka di mana-mana dan mereka menjadi lebih dalam nombor dan penceroboh yang lebih banyak dan lebih dengan setiap hari. Berhati-hati tambahan klik pada mana-mana iklan. Mereka akan ditaja. Crooks menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan seterusnya meraih pendapatan pay per klik. Setiap kali anda klik, mereka dibayar.

Anda akan membantu hacker mendapatkan kaya atas perbelanjaan anda semasa mendedahkan diri anda kepada risiko perisian berniat jahat pada masa yang sama. Iklan ini adalah berbahaya. Mereka boleh membawa anda ke laman-laman yang penuh dengan jangkitan atau mereka boleh Sembunyikan jangkitan diri mereka sendiri. Walau apa pun, satu klik adalah perosak lebih daripada cukup untuk anda menjemput lebih dalam. Jangan klik apa-apa. Sebaliknya, hapuskan hijacker tersebut dan mempunyai pengalaman menyemak imbas anda kembali ke normal. Untuk berbuat demikian secara manual, sila ikuti panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini.

bagaimana pula anda dijangkiti dengan hijacker di Click-now-on-this.online? Anda mungkin telah melawat halaman terjejas di mana Tetingkap pop timbul Click-now-on-this.online bermuncul di sudut kiri atas skrin anda dengan mengatakan bahawa teks yang: “Click-now-on-this.online mahu Tayang pemberitahuan” bersama-sama dengan butang blok dan benarkan. Jika anda klik Benarkan, ia ada. Anda secara tidak sengaja memberi kebenaran kepada hijacker untuk memasukkan.

Akan lebih berhati-hati tentang apa yang anda bersetuju untuk dan apa yang anda berikan kebenaran untuk. Tidak memberi kelulusan anda begitu ringan, seperti yang anda lihat, ia membawa kepada anda menjangkiti komputer anda sendiri. Akan lebih berhati-hati. Menjauhkan diri dari tapak rendang. Tidak klik pada iklan yang mencurigakan. Hanya menjadi lebih berhati-hati secara umum. Ia adalah satu-satunya cara menjaga PC tanpa jangkitan.

Penyingkiran Click-now-on-this.online

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Click-now-on-this.online dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *