Mengalih keluar Check Weather Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Check Weather Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Check Weather Virus. Panduan Check Weather Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Semak cuaca adalah weathercast nth yang menyediakan aplikasi untuk cuaca yang maklumat adalah hanya satu penyamaran. Program ini memberikan anda maklumat tersebut tetapi ini bukanlah semua ia telah dicipta untuk. Semak cuaca adalah jangkitan nasib. Ia helah anda ke menyimpannya dalam pesawat dengan membuat anda percaya ianya berguna dan tidak merbahaya. Malangnya, hal ini tidak. Seperti yang kami katakan, weathercast yang menyediakan ciri-ciri ini hanya topeng. Nasib itu tidak banyak lagi. Ia membuat kacau-bilau pengalaman pelayaran anda. Anda lebih baik bertindak terhadapnya dengan serta-merta.

Utiliti ini akan digunakan oleh hacker untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu, sekali gus mendapat hasil membayar per klik, serta menyebarkan kandungan dalam talian yang berniat jahat. Jika anda memutuskan untuk mengekalkan perosak ini, menyediakan Tan isu-isu. Tetapi pakar-pakar mengesyorkan menentang itu. Dan begitu kami. Nasib yang mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Ia tidak akan memberi manfaat kepada anda dalam apa-apa jenis cara. Malah, lebih banyak masa ia membelanjakan atas kapal, lebih bermasalah ia menjadi. Itulah melainkan jika anda melakukan sesuatu untuk menghentikan. Ia situasi ini, ia menghentikan sama dengan menghapuskannya. Berbuat demikian. Lebih cepat nasib yang sudah pergi dari komputer anda, lebih baik. Jangan berlengah-lengah. Masa ini bukan rakan anda.

Nasib, berikutan pemasangan yang berjaya, appends dengan plugin sial kepada setiap seorang daripada penyemak imbas anda. Pelanjutan ini tidak akan meningkatkan aktiviti dalam talian anda. Ia akan merosakkan mereka. Dari saat ia mendapat dilampirkan, anda mula mengalami gangguan berterusan. Melayari laman web berbaik semula menjadi satu tab yang mustahil. Anda mendapatkan diarahkan ke halaman yang rendang di setiap sudut. Tambahan tab terbuka sepanjang masa. Muka surat ambil umur untuk memuatkan. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul. Dan, anda juga akan dikebumikan dengan Tan iklan yang menjengkelkan, berpotensi berbahaya.

Remove Check Weather Virus
The Check Weather Virus

Seluruh skrin anda dilindungi dengan iklan. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas-iklan akan sekarang berat pada kain rentang, tawaran, tawaran, dalam teks, pop-up, harga terbaik, dan lain-lain dan sebagainya. Memang mimpi ngeri. Tetapi ia juga berbahaya. Apa-apa yang anda lihat kerana nasib ini boleh dipercayai. Sebaliknya, kebanyakan apa yang anda lihat telah tercemar dan ia menyampaikan jangkitan.

Satu klik pada halaman ad/ link/ yang salah yang sudah kita habiskan untuk anda bertolak ansur anda telah dikompromi dan underperforming mesin yang lebih banyak. Risiko menjadi lebih buruk masalah anda dengan mengklik. Dan menjadi penaja crooks yang. Untuk setiap klik anda, orang-orang yang mendapat bayaran. Mereka membuat wang tanpa tenaga atas perbelanjaan anda semasa meletakkan anda pada risiko pada masa yang sama. Tidak bunyi ini seperti satu idea yang baik? Sudah tentu, tidak. Belum lagi bahawa anda hampir tidak boleh menggunakan PC anda walaupun di luar talian.

Komputer anda menjadi sangat lembap dan tidak bertindak balas. Ia juga mengalami kemalangan dan membeku sering. Atur cara anda mengambil selama-lamanya untuk memuatkan dan kadang-kadang mereka tidak setiap beban dengan betul. Memang nerve-racking. Semua kerana cuaca semak. Dan seperti itu tidak cukup, semak keadaan cuaca juga jeopardizes privasi anda oleh mengintip anda dan menghantar kepada hacker di sebalik apa yang ia mencari. Menghapuskan perosak sekarang sebelum terlambat. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di bawah.

Semak cuaca digunakan untuk muat-turun yang rasmi tetapi ia mula diturunkan due ke banyak mengeluh. Sekarang, cuaca menyemak perjalanan web melalui taktik yang rumit seperti pakej perisian percuma, spam, mesej rosak, pengemaskinian palsu, mesej-mesej palsu media sosial, iklan pihak ketiga, dan lain-lain. Jika anda adalah untuk mencegah perosak tersebut daripada memasuki sistem anda sekali lagi, anda perlu lebih berhati-hati apa yang anda klik pada, yang muka surat anda melawat, apa yang anda katakan “Ya”, ke, dan sebagainya. Dalam erti kata lain, anda perlu lebih berhati-hati. Jangkitan berdoa untuk kecuaian anda. Ia menjemput mereka masuk. Berjaga-jaga memastikan mereka dari sini. Ingatlah.

Penyingkiran Check Weather Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Check Weather Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *