Mengalih keluar Auto Speedup 2018 (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

PUP
Remove Auto Speedup 2018

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Auto Speedup 2018. Panduan Auto Speedup 2018 penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Jika anda sedang mempertimbangkan untuk memasang utiliti Auto Speedup 2018, Jangan membuat kesilapan ini! Alat ini kononnya adalah alat yang boleh dipercayai yang boleh membantu anda mengoptimumkan sistem komputer anda. Hakikatnya, ia adalah benar-benar berniat jahat parasit yang dikategorikan sebagai anak anjing yang (berpotensi tidak diingini Program). Jangan biarkan nama itu mengelirukan anda. Ada apa-apa yang berpotensi tentang masalah yang datang dengan laju; Naikkan laju Auto penyusupan yang berjaya.

Sebaik sahaja anak anjing itu keuntungan capaian ke komputer awda, ia akan mula membedil anda dengan pelbagai iklan yang mengganggu kandungan dalam apa jua bentuk – pop-up, banner, dalam teks, berkelip mesej amaran, dan lain-lain. Parasit ini objektif utama ialah untuk mencipta pendapatan melalui kaedah membayar per klik. Itulah sebabnya mengapa ia akan meningkatkan peluang untuk keuntungan dengan menghasilkan lebih banyak dan lebih banyak iklan. Setiap halaman yang anda lawati, apa-apa yang anda klik pada, anda akan mendapatkan diserang oleh kandungan digalakkan. Anak anjing ini adalah begitu obtrusive, ia juga akan mengganggu sebuah video yang anda cuba untuk menonton secara online, semata-mata untuk memaparkan iklan yang rendang.

Anak anjing yang tidak boleh menyerang komputer anda sendiri. Ia memerlukan bantuan anda untuk mendapatkan akses. Paling biasa, ia sneaks melalui mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, meminta kemas palsu, pakej perisian, fail-fail torrent, dijangkiti iklan dan pautan, dan lain-lain. Apabila memasang perisian pada komputer anda, pastikan untuk memilih yang lebih maju Custom/ memasang dalam Pendeta Persediaan. Dengan cara ini, jika terdapat apa-apa kandungan yang tersembunyi, anda akan dapat mengesan serta-merta.

Remove Auto Speedup 2018
The Auto Speedup 2018 Virus

Kami amat mengesyorkan memilih daripada mana-mana program-program tambahan atau aplikasi, kerana mereka tentu perisian berniat jahat yang terselindung. Selain itu, apabila cuba untuk mengemaskini perisian di komputer anda, sentiasa bergantung kepada sumber-sumber rasmi dan berlesen. Tidak membuta tuli mempercayai pop timbul rambang yang akan menggesa anda untuk klik pada pautan Kemaskini boleh dipersoalkan. Sering kali, apa-apa pop-up yang meragukan pengalihan tujuan mangsa-mangsa mereka ke laman web pihak ketiga mencurigakan dan bahkan berbahaya.

Di Auto Speedup 2018 anak anjing tidak ada tempat pada komputer anda. Anda akan mendapat tidak positif daripada menyimpannya pada PC anda. Lagi perosak ini dibenarkan berkeliaran percuma pada penyemak imbas anda, lebih banyak kerosakan yang berlaku itu akan dapat menyebabkan. Melalui perisian berniat jahat ini, penggodam boleh dengan mudah mendapatkan tangan mereka terhadap maklumat sensitif seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, ID log masuk, kelayakan akaun bank, kredit kad nombor, alamat IP, sejarah pelayaran, pertanyaan carian, dan sebagainya

Data yang berharga seperti ini adalah sangat berfaedah kepada mereka. Itulah sebabnya mengapa penjenayah siber akan tidak teragak-agak untuk berkongsi dengan orang lain untuk keuntungan. Tiada siapa yang berlaku kepada mereka. Itulah sebabnya mengapa anda perlu rajin dan beri perhatian yang cermat terhadap apa yang anda klik, manakala dalam talian. Penggodam bergantung kepada pengguna naif dan kecuaian untuk menjangkiti komputer anda dengan pelbagai ancaman. Auto Speedup 2018 dengan mudah boleh menjejaskan privasi dan Keselamatan dalam talian anda. Jika anda ingin untuk kembali ke pengalaman pelayaran yang normal dan selamat, anda perlu bertindak sekarang. Buang anak anjing berbahaya ini daripada komputer anda secepat mungkin!

Penyingkiran Auto Speedup 2018

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Auto Speedup 2018 dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *