Mengalih keluar Appearch.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Appearch.info

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Appearch.info. Panduan Appearch.info penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika halaman Appearch.info bermuncul pada penyemak imbas anda, ia adalah tanda yang buruk. Ini bermakna bahawa komputer anda telah diserang oleh nasib. Apakah Tujuannya? Untuk mengintip aktiviti web anda, bagi menjana jenis kandungan iklan yang tertentu. Parasit jahat ini mempunyai keupayaan untuk mengumpul data seperti menyemak imbas sejarah, tabiat, pertanyaan carian, dan sebagainya. Maklumat tersebut membuktikan untuk menjadi sangat membantu dalam tugasan yang menarik mangsa dan memperdayakan mereka untuk klik pada iklan yang diragui pelbagai dan pop-up yang ia menjana. Matlamat utama adalah untuk mencipta pendapatan yang sering melalui kaedah membayar per klik atau berbayar. Banyak penjenayah siber menggunakan serangga perosak ini berniat jahat untuk menyebarkan Laman yang dijangkiti.

Nasib tidak mendapat capaian ke komputer anda kecuali awda akan benarkannya pada diri sendiri. Perisian berniat jahat saperti satu ini, adalah sering disembunyikan di dalam pakej perisian dan oleh itu pengguna tanpa disedari permit perosak ini untuk menyerang. Cara lain nasib pengagihan akan permintaan palsu Kemaskini fail spam emel dan lampiran, pautan meragukan dan iklan, torrent, dan sebagainya. Ada sesuatu yang anda boleh lakukan untuk memastikan anda tidak jatuh ke dalam perangkap penggodam tersebut dan mendapatkan jenis jangkitan yang berbahaya ini.

Remove Appearch.info
The Appearch.info Virus

Daripada memilih untuk pemasangan yang cepat dan tergesa-gesa melalui proses keseluruhan dengan sentiasa klik pada butang ‘Seterusnya’, anda perlu melakukan sesuatu yang lain sama sekali. Kami mengesyorkan memilih adat atau mod lanjutan dalam Pendeta Persediaan. Ini akan memastikan bahawa anda mempunyai kawalan penuh ke atas pemasangan dan boleh melihat kandungan penuh pakej perisian yang anda cuba untuk memasang. Jika anda melihat mana-mana program mencari yang mencurigakan dan permohonan atau mana-mana perisian yang anda tidak pernah mahu untuk memuat turun di tempat yang pertama, apa yang anda perlu lakukan ialah hanya Buang.

Nasib di Appearch.info adalah tanda bahawa keselamatan anda privasi dan web telah dikompromikan. Anda mesti bertindak serta-merta dan membuang malware, jenis ini sebelum ianya boleh menyebabkan kerosakan kepada komputer anda. Benar, nasib tidak benar-benar dianggap virus sebenar kerana ia tidak menjejaskan sistem komputer secara langsung. Tetapi itu tidak bermakna ia tidak berbahaya. Agak bertentangan. Anda boleh satu klik jauh dari membenarkan virus berbahaya untuk seterusnya meranapkan PC anda.

Masalahnya ialah, anda tidak punya cara untuk mengetahui di mana iklan yang mencurigakan mereka mungkin membawa anda. Nasib dikenali sebagai sejenis perisian berniat jahat yang menjadikan pengalaman pelayaran biasa mustahil sangat menjengkelkan dan mengganggu. Anda boleh mengembalikan kawalan ke atas penyemak imbas anda dan kembali kepada pengalaman pelayaran yang damai dan ad-percuma. Apa yang anda perlu lakukan adalah mengikuti arahan kami di bawah ini, supaya anda boleh berjaya membuang parasit ini dari PC anda.

Penyingkiran Appearch.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Appearch.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *