Mengalih keluar Any Search Manager (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Any Search Manager. Panduan Any Search Manager penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Any Search Manager bukanlah satu atur cara yang sah. Ia dikategorikan sebagai jangkitan nasib. Seperti yang anda mungkin tahu, nasib perosak terdapat virus-virus cyber Tempahan menjengkelkan. Tetapi mereka juga adalah berbahaya. Walaupun pakar-pakar mengatakan bahawa nasib yang agak mudah untuk mengatasi, ini tidak membuatnya kurang berbahaya. Terdapat tiada perkara seperti serangga perosak yang mengundang pelbagai persoalan. Setiap satu menyebabkan kemudaratan dan setiap satu akhirnya mendapat keluar dari tangan.

Adakah diri anda memihak dan tidak menunggu cukup lama untuk menikmati semua negativities yang nasib yang bakal membuang anda. Sebaik sahaja anda sedar ianya atas kapal, mencari tempat bersembunyi yang tepat dan menghapuskannya atas penemuan. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup. Tidak berlengah-lengah. Perosak menggunakan walaupun kedua untuk menyebabkan kerosakan. Jika anda membiarkan ia boleh, lambat laun, ia akan menyebabkan beberapa bahaya yang tak boleh balik.

Sekali dalam sistem anda, Any Search Manager menjangkit semua pelayar anda. Itu adalah betul. Browser adalah imun. Nasib yang mengambil kawalan ke atas setiap satu dan injects dengan pelbagai iklan yang anda terpaksa melihat pada setiap hari. Ia bukan sahaja sangat merengsa, walaupun. Ia menimbulkan risiko. Nasib itu tidak memaparkan iklan yang disahkan. Ia pengintip anda dan menunjukkan kepada anda iklan yang akan mencetuskan minat anda.

Semua ini adalah kerana ia memerlukan klik anda. Hacker menggunakan mekanisme pay per klik untuk membuat wang secara online. Mereka tidak peduli jika mereka memaparkan iklan adalah selamat atau tidak. Kadang-kadang mereka bahkan memaparkan iklan yang rosak secara sengaja. Semua mereka peduli tentang hal itu dibayar gaji yang setimpal. Jika anda klik, mereka dibayar. Anda menjadi penaja mereka. Apa pendapat anda itu? Tidak perlu menyebut bahawa aktiviti-aktiviti dalam talian anda berkesan akan dimusnahkan.

Anda tidak dapat melayari web tanpa sentiasa diganggu oleh iklan dan dilencongkan ke tapak-tapak yang rendang. Memang mimpi ngeri. Dan ini bukanlah semua. Mesin anda juga menderita. Ia menjadi sangat perlahan dan tidak bertindak balas. Ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa. Ia terhempas dan membeku. Walaupun sambungan Internet anda menjadi tidak stabil. Tetapi bahagian yang paling teruk hosting ini nasib yang mengintip. Seperti yang kami katakan, ia mengawasi anda setiap langkah dalam talian dan kemudian menggunakan data yang dikumpul untuk memaparkan iklan yang anda akan suka. Tetapi Bagaimana jika ia menguruskan untuk mencuri butir-butir yang lebih penting seperti orang-orang kewangan? Apa yang akan anda lakukan kemudiannya? Jangan tunggu cukup lama untuk mengetahui. Menggunakan panduan pemindahan kami di akhir artikel ini dan hapuskan adware yang sekali dan untuk semua. Ia mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Jika anda meninggalkan yang ia menjadi, anda akan menyesal cepat daripada nanti.

Selain daripada menghilangkan perosak, anda harus juga memastikan bahawa tidak ada serangan lagi. Anda mungkin tidak tahu bagaimana Any Search Manager anda dijangkiti. Well, anda adalah untuk membiarkan ia dalam. Tidak sengaja, sudah tentu. Ia ditipu anda dan anda telah cuai untuk membiarkan ia. Kebanyakan masa nasib menggunakan spam e-mel lampiran, rosak sites/ torrents/ links/ iklan, pakej perisian, palsu program pembaharuan, platform percuma, dll

Any Search Manager boleh menggunakan mana-mana surat cara penyusupan tetapi ia masih memerlukan sesuatu yang lain – kecuaian anda. Sebahagian besar pengguna cenderung untuk membuka apa-apa mail yang tanah dalam Peti Masuk anda tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Mereka tidak membaca terma-terma dan EULA Conditions/ dan hanya perlu klik “seterusnya”. Mereka sering menggunakan sumber muat turun yang tidak dikenal pasti dan mereka tidak berhati-hati apa yang mereka bersetuju untuk. Well, ini adalah apa yang ada seperti cuai. Dan jangkitan berdoa padanya. Jika anda memberi lebih sedikit perhatian dalam talian anda mempunyai peluang yang lebih baik pada menghalang serangan. Ini adalah cara yang lebih baik pilihan apa berurusan dengan parasit yang kemudian. Jangan membuat diri anda sasaran yang mudah dengan memberi nasib yang betul-betul apa yang ia perlukan. Berhati-hati dan melindungi diri sendiri dan mesin anda daripada ancaman siber.

Penyingkiran Any Search Manager

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Any Search Manager daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Any Search Manager dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *