Mengalih keluar Antrie.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Antrie.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Antrie.com. Panduan Antrie.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman web Antrie.com adalah berita buruk. Ini bukanlah tapak yang dipercayai, pasti itu. Jika anda menjumpai ini Laman setiap kali anda begitu banyak seperti sentuhan seorang pelayar anda, bersedia untuk masalah. Antrie.com merupakan tanda yang nyata bahawa terdapat jangkitan siber pada mesin anda. Hijacker pelayar satu. Parasit yang telah pun berjaya slither atas kapal dan paparan berterusan tapak tersebut di atas adalah cara yang mendedahkan dengan kehadirannya. Untuk anda, Walau bagaimanapun, penampilan Laman ini adalah tanda amaran neon yang besar. Mengendahkan ia. Sebaik sahaja anda mengesan Antrie.com, pastikan PC anda hosting dengan hijacker dan melakukan yang terbaik untuk mencari dan menghapuskannya secepat mungkin.

Perampas tidak sahabat yang sangat bagus. Tiada apa yang menarik yang akan datang daripada mengekalkan satu sistem anda. Sebaliknya. Semua perosak tidak dijangka menyebabkan masalah dari ketika ia masuk ke. Jangan berikan masa yang cukup untuk menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Kerana ia akan, melainkan anda mengambil langkah-langkah. Mencari di mana penceroboh bersembunyi dan tidak teragak-agak untuk mengeluarkannya dengan serta-merta. Jika anda tidak, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal.

Sebaik sahaja mendapat jangkitan dalam, masalah mula mencurah. Penyemak imbas anda akan mula-mula menunjukkan tanda-tanda kehadiran parasit tersebut. Ia dipanggil hijacker pelayar atas sebab-sebab. Dengan serta-merta selepas penyusupan, hijacker yang mengambil kawalan ke atas semua pelayar anda dan menyebabkan mereka mengarahkan anda ke laman web Antrie.com di setiap sudut. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa halaman kenalan. Anda membuka pelayar anda, ia berada di situ. Anda Buka tab baru, ianya tiada lagi. Anda menaip carian, ia adalah antara keputusan. Laman web ini juga mudah didapati. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian tanpa mengganggu untuk meminta kebenaran anda. Anda hanya membuka pelayar anda sehari untuk mendapati bahawa ianya telah berada di tempat mereka dan tiada apa-apa yang anda lakukan boleh mengalihkannya.

Remove Antrie.com
The Antrie.com Virus

Selain daripada pelencongan yang berterusan, dengan hijacker juga melemparkan iklan yang tidak terkira banyaknya anda pada setiap hari. Setiap halaman yang anda lawati amat berat pada kain rentang, tawaran, tawaran, kupon, video iklan, iklan pop timbul, dalam teks, dan sebagainya. Walaupun tapak-tapak yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini benar-benar dilindungi dengan iklan. Pengalaman menyemak lalu awda seluruh bertukar menjadi mimpi ngeri kerana jangkitan. Melayari laman web biasanya kekal pada masa lalu.

Sekarang, anda setiap langkah dalam talian diganggu oleh perosak. Ia menghalang anda daripada melayari laman web seperti anda digunakan untuk. Ianya sangat menjengkelkan dan juga merbahaya. Dengan hijacker atas kapal, anda boleh dengan mudah tanah di muka surat yang berniat jahat atau didedahkan kepada iklan palsu, berpotensi berbahaya. Satu klik salah dan anda boleh muat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda sudah dijangkiti. Jangan biarkan yang berlaku. Hapuskan hijacker tersebut dan mendapatkan aktiviti-aktiviti dalam talian anda kembali ke normal. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut panduan pemindahan kami di bawah. Lakukannya sekarang. Keadaan anda menjadi lebih buruk dengan minit.

Bagaimana pula dengan hijacker jahat berjaya memasuki sistem anda tanpa anda menyedari dan menghentikan ia? Hakikatnya bahawa perosak digunakan helah untuk dupe anda ke dalam memberikan kebenaran untuk masukkan. Ia tidak boleh masuk tanpa kebenaran anda dan itulah sebabnya ia bertukar kepada kaedah sneaky yang lama tetapi emas. Sesetengah daripada mereka termasuk spam e-mel, pakej perisian percuma, program palsu atau pengemaskinian sistem, rosak sites/ link, iklan pihak ketiga, dan sebagainya. Jika anda ingin melindungi komputer anda, jadi berhati-hati pada setiap masa dan lebih berhati-hati tentang apa yang anda bersetuju untuk. Tidak memberikan tergesa-gesa dan gangguan. Dengan cara ini anda hanya membantu penggodam. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia membantu anda melindungi komputer anda daripada jangkitan.

Penyingkiran Antrie.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Antrie.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Antrie.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *