Mengalih keluar Ads by Solution Real (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Ads by Solution Real

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Ads by Solution Real. Panduan Ads by Solution Real penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Ads by Solution Real sepatutnya untuk membantu anda berjimat dengan menawarkan anda yang terbaik yang menawarkan membeli-belah dan tawaran secara online, Namun, itulah tidak apa iklan itu benar-benar lakukan. Bukannya berguna untuk anda, iklan mengganggu sesi Pelayaran anda, Perlahankan kelajuan Internet anda dan menyebabkan sistem yang kerap kemalangan. Selain itu, iklan ini biasanya tidak boleh dipercayai dan mungkin menyebabkan anda isu-isu yang berkaitan dengan keselamatan. Oleh itu, mereka harus ditamatkan secepat mungkin.

Ads by Solution Real telah disediakan oleh aplikasi nasib penyelesaian sebenar, yang merupakan ahli keluarga SuperWeb LLC popular. Setelah program ini tidak dikehendaki memasuki PC, ia mula banjir monitor anda dengan pelbagai iklan komersil yang muncul hampir setiap laman web yang anda melawat. Walaupun, ini bukanlah satu-satunya masalah yang Ads by Solution Real boleh menyebabkan anda.

Apabila penyelesaian sebenar akan dipasang pada mesin Maya anda, ia keuntungan akses ke pelayar web anda dan mula mengumpul data tentang tabiat pelayaran anda. Apabila permohonan nasib mengumpul semua maklumat yang diperlukan, penyelesaian sebenar menyediakan iklan disesuaikan berdasarkan kepentingan peribadi anda. Dengan cara ini, kemungkinan untuk klik pada mana-mana iklan dipaparkan meningkatkan dengan ketara.

Walau bagaimanapun, anda perlu tahu mengenai Ads by Solution Real, apakah yang anda klik pada mana-mana iklan ini terus menjana keuntungan untuk SuperWeb, kerana anda dipindahkan ke sebuah laman web pihak ketiga, yang membayar pemaju nasib di sejumlah kecil wang untuk meningkatkan laman web trafik ke domain tertentu tersebut. Inilah satu-satunya cara untuk aplikasi nasib wujud. Walau bagaimanapun, seperti iklan disediakan itu biasanya tidak boleh dipercayai, anda harus mengabaikan mereka dan keluarkan penyelesaian sebenar dengan serta-merta. Dalam kes lain, sistem anda mungkin dijangkiti oleh perisian berniat jahat.

Remove Ads by Solution Real
The Ads by Solution Real Virus

Ambil perhatian, bahawa penyelesaian yang sebenar biasanya diedarkan melalui pakej perisian percuma, yang kadang-kadang merangkumi aplikasi annoying-tetapi-tidak merbahaya atau ancaman yang sebenar walaupun untuk sekuriti sistem anda. Bagi mengelakkan menjangkiti PC anda dengan perisian berniat jahat, anda sentiasa perlu pilih pemasangan maju bila baru perisian pada komputer anda dan enggan untuk memasang apa-apa lagi, kecuali program yang anda mahu. Juga, jangan lupa untuk membaca semua terma dan syarat yang disediakan oleh aplikasi baru untuk melindungi komputer anda daripada sebarang atur cara yang mungkin tidak diingini.

Memandangkan semua yang tersebut di atas, Ads by Solution Real muncul untuk menjadi bukan sahaja tidak berguna untuk anda, tetapi berbahaya juga. Sebab itu, anda tidak seharusnya menyimpan mereka pada sistem anda. Sebagai satu-satunya cara untuk menghentikan iklan dari menunjukkan adalah untuk mengalih keluar atur cara perisian iklan yang memaparkan mereka, perkara seterusnya yang anda perlu lakukan adalah untuk membuang penyelesaian sebenar dari PC anda.

Mujurlah, penyingkiran penyelesaian yang sebenar bukanlah satu proses yang sukar. Anda boleh menghapuskan program bersama-sama dengan iklan itu sama ada secara manual atau secara automatik. Penyingkiran manual arahan yang disediakan di bawah artikel ini. Walaupun, walaupun anda telah melengkapkan proses pemindahan secara manual, anda masih perlu menjalankan imbasan penuh desktop PC anda untuk mengenalpasti apa-apa sisa daftaran atau fail sementara. Anda boleh melakukan ini dengan memasang alat antimalware berwibawa yang akan memadamkan semua ancaman sedia ada sekaligus dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat pada setiap masa.

Penyingkiran Ads by Solution Real

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Ads by Solution Real dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *