Mengalih keluar 135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin Email Virus | Dikemaskini

Trojans

135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J e-mel adalah hanya satu lagi mesej palsu, direka untuk menakutkan pengguna dan menjadikan mereka membayar tebusan sebagai ganti menjaga peribadi data peribadi mereka. Crooks di sebalik mesej ini mendakwa bahawa mereka telah dijangkiti komputer anda dengan kuda Trojan dan mengintip anda untuk tempoh yang agak lama. Mereka juga menyatakan bahawa jangkitan adalah disebabkan oleh sebuah laman web lucah yang telah anda lawati. Dan, walaupun anda telah melayari laman web ini, mereka didakwa telah digodam cam web anda dan intipan ke atas anda. Mereka bertukar rakaman ini menjadi senjata untuk ugut.

Tidak percaya perkataan dalam e-mel ini. Ia adalah satu penipuan, dicipta untuk menakutkan anda dan membuat anda tergesa-gesa ke dalam tindakan yang tidak perlu. Hacker menuntut anda membayar fidyah berupa Bitcoin. Ia adalah sangat penting untuk tidak berbuat apa-apa yang penghantar e-mel ini memberitahu anda. Anda tidak perlu melampaui panik. Hanya mengakui mesej sebagai e-mel penipuan itu dan menghapuskannya.

Berita buruk ini, ada sebab untuk penipuan e-mel ini. Jika anda telah menerima mesej ini, ia bermakna bahawa anda telah jatuh mangsa kepada scamware. Di suatu tempat pada komputer anda menyembunyikan parasit jahat yang mempunyai akses kepada kata laluan, ID log masuk, alamat e-mel, dan sebagainya. Gejala seperti ini tidak boleh masuk peranti anda sendiri. Hanya anda boleh membenarkan ia untuk menceroboh PC anda. Anda mungkin telah dibuka dalam spam e-mel dengan lampiran, klik pada pautan untuk dijangkiti atau dipasang perisian percuma yang mengandungi perisian berniat jahat.

Untuk mengelakkan ancaman tersembunyi untuk mendapatkan akses kepada komputer anda apabila anda memasang perisian, anda perlu pilih Custom/ mod lanjutan dalam Pendeta Persediaan. Dengan cara ini, apa-apa perisian tambahan akan menjadi nyata bagi anda untuk memilih daripada. Cara lain scamware pengagihan termasuk fail torrent dan palsu Kemaskini Terakhir permintaan. Penjenayah siber mengusahakan naif dan kecuaian anda. Anda perlu belajar untuk lebih berhati-hati ketika melayari internet. Menyedari tidak semua yang anda lihat di internet yang boleh dipercayai. Menjadi rajin dan berfikir dua kali sebelum anda klik pada pautan rendang atau iklan.

135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin e-mel yang mengandungi kata laluan anda dan maklumat e-mel lain, untuk membuat ia kelihatan boleh dipercayai. Walau bagaimanapun, ‘keterangan’ itu adalah tidak cukup baik. Apa yang anda perlu lakukan ialah untuk memadam e-mel ini sebaik sahaja anda telah menerimanya dan kemudian mengimbas komputer anda untuk parasit scamware yang bertanggungjawab untuk mimpi ngeri ini. E-mel ini adalah amaran anda tidak harus Abaikan. Ia adalah tanda yang privasi dan Keselamatan anda telah dikompromikan dan crooks telah berjaya untuk mencuri maklumat yang berharga dari anda.

Untuk memastikan data anda akan dilindungi dan tiada siapa boleh mendapatkan maklumat sensitif, anda perlu untuk menyingkirkan perosak scamware yang lurks pada peranti anda dan boleh menyebabkan litar pintas. Lebih banyak masa anda membazir masa lebih teruk keadaan anda akan mendapat. Bertindak sekarang!

Penyingkiran 135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin Email Virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar 135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin Email Virus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *