KMPFaster “Virus” buang pemasangan

PUP
Remove KMPFaster

“saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan KMPFaster. Panduan pemindahan KMPFaster ini berfungsi untuk semua versi Windows.”

KMPFaster adalah sistem penyelenggaraan perisian. Tujuan permohonan adalah untuk memastikan mesin dan berjalan pada kelajuan yang optimum. KMPFaster mempunyai tiga fungsi utama. Tugas pertama adalah untuk meningkatkan kelajuan prestasi sistem. Ciri-ciri ini adalah benar-benar percuma. Dua fungsi lain adalah untuk membersih dan mengemas kini sistem operasi. Mereka boleh didapati secara percuma di dalam skop asas. Pengguna boleh menaik taraf ke versi premium untuk menggunakan ciri-ciri ini kepada potensi mereka sepenuhnya. KMPFaster tidak malar analisis prestasi sistem dan senarai input mengenai keadaan semasa. Ini termasuklah suhu dalam mesin, beban pemproses, spesifikasi perisian dan perkakasan yang asas. Selain daripada operasi berguna, KMPFaster juga melaksanakan tugas-tugas tanpa diminta yang mendatangkan kesan negatif ke atas komputer anda. Oleh kerana ini, permohonan telah difailkan di bawah kategori atur cara yang mungkin tidak diingini (anak anjing).

Apa masalah KMPFaster boleh menyebabkan?

Bertentangan dengan Tujuannya yang ditetapkan, KMPFaster boleh memperlahankan komputer anda. Furtive program ditugaskan menjalankan beberapa tugas-tugas yang boleh secara beransur-ansur menggunakan CPU. Ini bukanlah terhad kepada operasi-operasi penyelenggaraan. KMPFaster menjalankan kempen-kempen pengiklanan. Ia menghasilkan iklan yang mempromosikan tawar-menawar yang membeli-belah tawaran. Iklan yang boleh ditunjukkan di dalam format yang berbeza, termasuk pop timbul, pop-bawah, pautan dalam teks, kotak kupon, hadiah percuma, peralihan, Ruang-antara, terapung, kontekstual, sebaris, perbandingan dan iklan halaman penuh. Anda mungkin akan mendapat tanggapan bahawa ini adalah perkhidmatan bonus, tetapi tujuan adalah berbeza. KMPFaster tidak berfungsi untuk faedah pengguna akhir. Program terpencil menghasilkan iklan untuk mengutip hasil bagi pemilik. Iklan itu mengandungi terbenam pautan ke laman-laman web yang disokong. Setiap klik Tambah unit tertentu kepada jumlah komisen, dibayar untuk menaja kandungan pihak ketiga.

Remove KMPFaster
The KMPFaster Virus

Masalah dengan iklan bukanlah motif untuk memaparkan mereka. Jika KMPFaster hanya dikaitkan dengan mengesahkan platform beli-belah, aktiviti ini akan saling menguntungkan. Walau bagaimanapun, furtive program memuatkan pengimbas untuk menapis laman-laman web yang berbahaya. Pemilik daripada anak anjing tersebut bersetuju untuk mempromosikan Laman web yang membayar semua pihak tanpa menjalankan semakan sekuriti. Pengguna akhir dibebani dengan risiko semata-mata. Pemilik program rendang tidak melindungi sebarang liabiliti dan jaminan, berkaitan dengan isu-isu keselamatan. Entiti di sebalik KMPFaster ialah sebuah syarikat dari Simplitec GmbH yang dipanggil Dresden, Jerman. Ia perlu diperhatikan bahawa anak anjing dalam mengesan sejarah pelayaran pengguna. Ia mengumpul data pada tabiat dan minat mereka. Input ini digunakan untuk menentukan kandungan iklan itu. Anda akan perasan bahawa banyak daripada mereka akan disambungkan ke carian terbaharu dan pembelian dalam talian anda. Ambil perhatian bahawa pemilik program terselindung boleh menjual data yang mereka himpunkan pada anda tanpa meminta kebenaran anda.

Bagaimana pula KMPFaster dipasang ke komputer saya?

KMPFaster boleh memasuki sistem anda tidak dapat dikesan. Ini adalah perkara biasa untuk perisian yang tidak diminta. Kaedah pengagihan pilihan anak anjing dalam penyertaan. Ia akan bergerak dengan percuma, shareware dan rompak utiliti dibayar. Program penyangak mendapat termasuk di dalam terma dan syarat-syarat pelanggan muat turun sebagai bonus. Untuk melarang pasang anak, anda perlu mencari di mana opsyen untuk disebut dan ia padam. Ia adalah sangat dinasihatkan untuk berkenalan dengan pengguna akhir perjanjian perlesenan (EULA) semua atur cara awda menambah sistem anda.

E-mel spam boleh membawa KMPFaster, tersembunyi di sebalik lampiran. Penghantar akan cuba meyakinkan anda bahawa fail adalah satu dokumen yang penting, supaya anda akan membukanya. Dia boleh misrepresent sebuah entiti yang boleh dipercayai, seperti pos negara, sebuah firma kurier, institusi kewangan, rangkaian sosial, Cawangan kerajaan atau Jabatan polis tempatan. Sebelum mengikuti arahan dari Surat, semak kenalan untuk mengesahkan identiti penghantar. Alamat e-mel adalah petunjuk yang terbaik.

Buang KMPFaster

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan KMPFaster dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *