Keluarkan Wup\Wup.exe Trojan | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Wup\Wup.exe. Panduan pemindahan Wup\Wup.exe ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Wup\Wup.exe adalah satu virus yang amat berbahaya. Ia kepunyaan keluarga Trojan Horse dan seperti yang anda mungkin, tahu, Trojan dianggap mutlak terburuk mungkin ancaman yang anda boleh menghadapi. Dan reputasi mereka setimpal. Trojan yang ganas. Wup\Wup.exe termasuk. Memang meddlesome, berbahaya, merosakkan dan menjengkelkan. Sekiranya anda mendapatkannya dalam sistem anda, bertindak secepat yang anda boleh untuk mengeluarkannya. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang anda hadapi.

Isu-isu ini boleh mula seperti yang kecil dan tidak ketara tetapi mereka akan berkembang lebih cepat daripada yang anda harapkan. Akhirnya, mereka akan juga menjadi tidak tertanggung. Jangan sia-siakan walaupun seminit lagi. Mencari di mana virus jahat bersembunyi dan menghapuskannya sebelum ia mempunyai peluang untuk menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik. Ianya sempurna mampu berbuat demikian. Jangan mengambil risiko itu. Inilah kuda Trojan yang kita bicarakan. Ia menggunakan setiap saat dalam sistem anda untuk rasuah itu. Mencari di mana ianya dan keluarkan ia dengan serta-merta.

Berikutan pemasangan yang berjaya, virus ini menjadikan keadaan agak kucar-kacir. Hal ini memaksa berbagai perubahan pada anda tanpa henti. Ia tidak memerlukan izin anda untuk melaksanakannya. Malah tidak kisah untuk memaklumkan kepada anda tentang pelaksanaannya. Ia hanya melakukan apa yang ia mahu dan meninggalkan anda untuk mencari keputusan diri sendiri. Anda tidak akan senang dengan reshuffles ini. Mesin anda seluruh pergi terbalik. Tidak ada yang sama lagi dan apa-apa kerja dengan cara yang ia digunakan untuk. Sesetengah atur cara tidak bekerja sekali. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul kerana mereka kagum dengan iklan.

Anda lihat iklan dalam semua bentuk dan borang-borang dan anda mendapat sentiasa dihalakan ke laman web yang mencurigakan. Ini, sudah tentu, membawa kepada prestasi PC yang lemah. Underperforms Mesin anda dan ia juga tidak boleh menjalankan tugas-tugas yang mudah. Ia membeku dan kemalangan sepanjang masa. Ia dihidupkan semula tanpa amaran. Sambungan Internet anda adalah lebih perlahan berbanding sebelum. Ia adalah satu pengalaman yang neraka. Tetapi ada sesuatu yang lebih COMPREHENSIVE. Trojan yang spies dan Wup\Wup.exe tidak membezakan. Ia mula pemantauan anda setiap langkah dalam talian dari ketika ia masuk ke. Ia mengetahui segala-galanya tentang anda. Tetapi bukan itu sahaja. Ia juga catalogs. Ia terus secara pengumpulan data sensitif dan apabila difikirkan, ia telah cukup, ia menghantar kepada hacker yang diterbitkan. Bayangkan apa yang akan berlaku jika perosak berjaya mencuri kelayakan anda secara peribadi dan kewangan.

Ya, inilah kemungkinan sebenar. Crooks boleh mendapatkan butir-butir peribadi anda. Jangan biarkan yang berlaku. Bertindak dengan segera terhadap jangkitan tersebut. Jika anda ingin memadam secara manual, sila ikut arahan terperinci kami di penghujung artikel ini. Jika anda memilih penyelesaian yang automatik, muat turun program anti-virus yang boleh dipercayai untuk membantu anda menangani Trojan itu. Mana-mana kaedah yang anda pilih, jangan cepat. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

bagaimana pula anda akhirnya terlekat dengan Wup\Wup.exe? Adakah anda sering membuka mesej e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui? Statistik menunjukkan bahawa kebanyakan orang lakukan. Mereka tidak mengendahkan amaran pakar-pakar dan Buka setiap emel yang tanah dalam peti mel mereka. Ini adalah satu kesilapan besar. Trojan masih belum lupa tentang taktik e-mel spam. Sebaliknya. Mereka bergantung kepadanya. Penggodam sering melampirkan virus e-mel yang seolah-olah sah dan hantar kepada pengguna. Mereka juga menyamar ia kelihatan lebih sah dan menarik. Mereka menggunakan nama dan logo syarikat terkenal, pejabat pos, Polis, Bank, dan lain-lain untuk menipu anda.

Menjadi lebih bijak! Lupa tentang membuka e-mel daripada orang yang tidak dikenali. Sentiasa pastikan penghantar terlebih dahulu. Kadang-kadang, satu klik sahaja diperlukan untuk virus boleh dimuat turun. Tidak membuat crooks’ kerja lebih mudah dengan menjadi cuai.

Penyingkiran Wup\Wup.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Wup\Wup.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *