Keluarkan Kemaskini segera Chrome “Virus” dari Firefox Chrome/

Browser hijackers
Remove Urgent Chrome Update

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan segera Update Chrome. Panduan pemindahan segera Update Chrome ini bekerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Segera Kemaskini Chrome milik keluarga yang kononnya “pelayar perampas”, yang biasanya atur cara perisian iklan. Sedang dipasang pada komputer anda, dengan hijacker secara automatik menggantikan laman rumah lalai dan enjin carian anda dan mula banjir pelayar web anda dengan pelbagai iklan pop timbul. Iklan yang muncul setiap kali anda cuba untuk mencapai sesetengah laman web dan mereka serius mengganggu aktiviti pelayaran anda.

Pop-up yang disediakan oleh segera Update Chrome boleh dialih keluar daripada komputer anda hanya apabila anda memadam hijacker yang bertanggungjawab ke atas kehadiran mereka pada sistem. Sekiranya anda menyimpan segera Update Chrome pada PC anda, terdapat risiko yang besar untuk Keselamatan Maya anda.

Biasanya, segera Update Chrome infiltrates komputer tanpa pengetahuan atau kebenaran awda. Malah, program ini memerlukan kelulusan anda sebelum pemasangan, tetapi ia tidak bermakna bahawa anda akan melihat ia akan datang. Hijacker pelayar melakukan yang terbaik untuk menipu awda supaya membenarkan persediaan yang tanpa anda menyedarinya.

Remove Urgent Chrome Update
The Urgent Chrome Update Virus

Kebiasaannya, segera Chrome Update Sembunyi di sebalik beberapa perisian percuma dan sneaks hak yang tidak dapat dikesan, sebelum mata anda. Ini berlaku kerana kebanyakan pengguna komputer tidak sangat berhati-hati semasa mereka memasang perisian percuma yang baru pada sistem mereka. Dan bukannya membaca terma dan syarat, mereka bersetuju untuk segala-galanya tergesa-gesa dan akibatnya, pengguna berakhir dengan perampas seperti segera Update Chrome. Untuk mengelakkan ini dari berlaku, anda perlu sentiasa membaca semua terma dan syarat-syarat yang diberikan oleh Pendeta Pemasangan perisian baru dan akan sangat berhati-hati apa jenis sumber untuk muat turun yang anda gunakan. Dengan cara ini, anda akan mengelakkan membiarkan mana-mana program yang berniat jahat pada PC anda.

Untuk membezakan di antara laman web yang sebenar daripada orang-orang yang palsu, anda perlu tahu bahawa jika ia adalah sebuah laman rasmi program yang boleh dipercayai, tiada akan menjadi pilihan untuk memuat turun program terus dari laman web ini. Dalam kes seperti link yang hilang, anda harus menjauhkan diri daripada aplikasi tersebut. Apakah program-program ini menyediakan anda dengan nada iklan pop timbul yang sia-sia yang serius boleh mengancam keselamatan dalam talian anda. Kerana mendesak Chrome kemas kini salah satu aplikasi ini, anda patut mengalih keluarnya daripada komputer anda tanpa teragak-agak apa-apa.

Berita baik tentang segera Chrome Kemaskini adalah bahawa penghapusan bukanlah satu proses yang sukar. Anda boleh menghapuskan program bersama-sama dengan iklan itu sama ada secara manual atau secara automatik. Penyingkiran manual arahan disediakan bellow artikel ini. Walaupun, walaupun anda telah melengkapkan proses pemindahan secara manual, anda masih perlu menjalankan imbasan penuh desktop PC anda untuk mengenalpasti apa-apa sisa daftaran atau fail sementara. Anda boleh melakukan ini dengan memasang alat antimalware berwibawa yang akan memadamkan semua ancaman sedia ada sekaligus dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat pada setiap masa.

Alih Keluar kemas kini Chrome segera

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan segera Chrome Update daripada pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *