Keluarkan Dapp\Cmdsvr.exe Trojan | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Dapp\Cmdsvr.exe. Panduan pemindahan Dapp\Cmdsvr.exe ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Dapp\Cmdsvr.exe adalah kuda Trojan, aka salah satu virus paling merbahaya dan merosakkan anda boleh menghadapi. Bersama-sama dengan ransomware, Trojan adalah perosak paling ditakuti. Mereka juga mempunyai beberapa perkara sama. Trojan berkhidmat sebagai yang tersebut ke ransomware. Dapp\Cmdsvr.exe termasuk. Jika anda telah dijangkiti dengan itu, terdapat peluang yang tinggi ia membawa perosak ransomware pada PC anda. Mempercayai kami, satu-satunya perkara lebih buruk daripada berurusan dengan Trojan berurusan dengan Trojan dan ransomware yang pada masa yang sama. Serangga perosak dua yang digabungkan akan memusnahkan PC anda dalam masa yang singkat.

Bertindak terhadap Dapp\Cmdsvr.exe dengan serta-merta. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang menyebabkan. Perlu diingat bahawa beberapa kerosakan yang anda hadapi boleh bertukar menjadi tidak boleh ditarik balik. Adakah diri anda memihak dan menghilangkan wabak ini secepat mungkin. Ada tempat untuk Dapp\Cmdsvr.exe dalam sistem anda. Jangan biarkan ia kekal. Ia menyebabkan agak kucar-kacir.

Sebagai permulaan, Dapp\Cmdsvr.exe messes dengan seting PC anda tanpa apa-apa kebenaran yang kamu. Ia mengubah daftaran sistem anda. Ia mungkin juga mengubah atau benar-benar merosakkan beberapa fail penting anda. Sebagai hasilnya, anda mungkin tidak dapat menjalankan atur cara dan aplikasi anda. Dan ini bukanlah semua. Sebaliknya. Trojan ini mempunyai lebih banyak di kedai untuk anda. Seperti yang kami katakan, reputasinya sebagai salah satu jangkitan siber paling ditakuti benar-benar patut.

Dapp\Cmdsvr.exe juga mula mengintip anda dari ketika ia masuk ke. Ia memantau setiap satu talian langkah anda dan mempunyai akses kepada alamat IP anda, kata laluan, nama samaran, akaun, alamat e-mel, maklumat berkaitan melayari (hasil carian, pertanyaan, sejarah). Dan seperti ini adalah tidak cukup teruk, kelayakan boleh dikenal pasti secara peribadi dan kewangan anda tidak selamat sama ada. Trojan yang mengancam privasi anda. Sementara yang mempunyai virus ini atas kapal, ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa kehidupan peribadi adalah tidak lagi peribadi.

Mengapa? Jika Trojan yang mempunyai akses kepada semua ini, jadi jangan crooks di belakangnya. Itu adalah betul. Dapp\Cmdsvr.exe tidak hanya menyelesaikan untuk memerhati. Ia berkongsi terlalu. Segala-galanya yang ia mencari akhirnya berakhir di tangan para hacker. Bayangkan jika butir-butir kewangan anda mendapat dicuri. Atau, lebih teruk lagi, bagaimana pula data peribadi anda. Jika crooks mendapatkan memegang ia perkara pertama yang datang ke fikiran adalah Pencurian identiti. Cybercriminals ini tidak akan berfikir dua kali sebelum menjual data anda kepada pihak ketiga. Atau mereka boleh menggunakannya untuk tujuan jahat mereka sendiri. Walau apa pun, ini tidak akan tamat untuk anda.

Lebih cepat anda menghapuskan Trojan ini, lebih baik. Procrastinating disebut terakhir hanya memburukkan masalah anda dengan memberikan lebih banyak masa untuk mengendalikan perosak. Menangani sekarang. Mengembalikan kawalan Mesin anda dan Jangan biarkan cybercriminals menganiayai anda. Seperti yang anda lihat, apa yang engkau adalah tidak tunggal “pro” dan “keburukan”. Jangan teragak-agak walaupun seminit lagi. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghilangkan Dapp\Cmdsvr.exe selama-lamanya. Jika anda tidak, anda akan menyesal.

Bagaimana pula Dapp\Cmdsvr.exe slither dalam tanpa anda perasan? Trojan yang sneaky. Mereka tidak boleh memasuki tanpa kebenaran anda dan itulah sebabnya mengapa mereka beralih kepada pembohongan untuk mendapatkannya. Sebagai contoh, salah satu kaedah penyusupan yang paling biasa digunakan antara Trojan adalah palsu program pembaharuan. Anda mungkin berfikir anda akan mengemaskini Java walaupun pada hakikatnya, anda akan memasang perosak berbahaya. Untuk mengelakkan perkara, menggunakan sumber-sumber boleh dipercayai hanya muat turun.

Selain itu, Bacalah terma-terma dan Conditions/ EULA sebelum menerima mereka. Klik “Ya” dengan buta hati membawa kepada apa-apa yang baik. Sentiasa memberi amaran itu apabila anda berada dalam talian. Menghalang virus daripada memasuki adalah lebih mudah daripada berurusan dengannya sebaik sahaja ianya telah berada dalam sistem anda.

Penyingkiran Dapp\Cmdsvr.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Dapp\Cmdsvr.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *