Cara untuk mengalih keluar proses Manager Windows (32 bit) | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Manager proses Windows (32 bit). Panduan pemindahan Manager proses Windows (32 bit) ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Pengurus proses Windows (32 bit) milik mungkin jenis yang paling teruk virus cyber. Inilah kuda Trojan. Anda mungkin biasa dengan Trojan dahsyat reputasi dan jika anda belum diuruskan perosak itu sebelum, sekarang anda akan memahami mengapa mereka begitu ditakuti. Kuda Trojan adalah sangat merosakkan dan Pengurus proses Windows (32 bit) tidak terkecuali. Ia memasuki sistem anda lengkap dan utter diam dan mungkin cukup lama sebelum anda walaupun sedar ia berada di situ. Ada tanda-tandanya, walaupun, tetapi engkau beri perhatian sangat dekat kepada komputer anda untuk mengesan mereka.

Sebagai contoh, lebih perlahan prestasi PC. Trojan menggunakan banyak sumber-sumber PC dan memerlukan banyak memori CPU yang ketara memperlahankan Mesin anda. Ia perjuangan dengan melaksanakan biasanya. Ia mengalami kemalangan dan reboots sering. Pembekuan penyemak imbas anda. Sambungan Internet anda menjadi tidak stabil, dan sebagainya. Jika anda perhatikan PC anda berkelakuan seperti ini, maka ianya mungkin bahawa anda mempunyai kuda Trojan atas kapal. Dikatakan, penghapusan serta-merta perlu menjadi keutamaan anda. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik. Amanah kita, kelewatan membawa kepada penyesalan.

Trojan yang spies. Mereka telah diprogramkan untuk memantau segala-galanya yang anda lakukan dan merakam. Pengurus proses Windows (32 bit) melakukan perkara yang sama. Perisikan yang bermula sebaik sahaja perosak slithers dalam sistem anda. Ia menggunakan penyemak imbas anda akan mengintip peranti dan melihat segala-galanya yang anda lakukan. Kemudian, apabila difikirkan, ia telah mengumpulkan data yang cukup, ia menghantar kepada crooks di belakangnya. Walau bagaimanapun, ada sesuatu yang lebih teruk lagi.

Adakah anda menggunakan PC anda untuk membayar bil dalam talian atau untuk membeli-belah dalam talian? Kebanyakan orang lakukan. Jika anda amat malang, Manager proses Windows (32 bit) bahkan mungkin mencuri butir-butir anda boleh dikenal pasti secara peribadi dan kewangan. Bayangkan apa yang boleh berlaku jika mereka berakhir di tangan crooks. Anda boleh dengan mudah menjadi mangsa kepada mangsa penipuan atau kecurian identiti. Selain itu, menggunakan mesin anda menjadi satu cabaran yang sebenar.

Pengurus proses Windows (32 bit) messes dengan daftaran sistem anda tanpa kebenaran. Ia menambah atau mengalih keluar masukan daripada ia, mengubahsuai fail sistem penting dan benar-benar merosakkan orang lain. Sebagai hasilnya, apl anda gagal berfungsi dengan baik jika pada semua. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda juga turut terjejas. Trojan yang hijacks penyemak imbas anda, injects mereka dengan Tan iklan yang menjengkelkan dan menyebabkan mereka mengarah anda ke halaman yang rendang di setiap sudut.

Pada dasarnya, dengan proses Manager Windows (32 bit) atas kapal, menggunakan mesin anda menjadi satu tugas yang mustahil. Nah, anda boleh menggunakannya, tetapi anda akan sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat dan privasi. Di samping itu, Trojan yang berkhidmat sebagai sebuah backdoor jangkitan lain dan ia boleh menjangkiti komputer anda dengan perisian berniat jahat lebih banyak dalam masa yang singkat. Jika ini berlaku, anda dapat dikalahkan. Mesin anda tidak akan mampu untuk berpegang dan ia akan memecahkan selama-lamanya. Menghapuskan Trojan itu ketika anda masih mempunyai peluang.

Bagaimana pula proses Manager Windows (32 bit) masukkan? Salah satu kaedah yang paling popular dan masih berkesan penyusupan yang Trojan bergantung adalah spam. Penggodam melampirkan perosak kepada seolah-olah sah mesej yang mereka hantar terus ke Peti Masuk anda. Jika anda membukanya, jangkitan perarakan masuk. Inilah apa yang perlu. Terdapat tiada soalan kebenaran atau proses pemasangan. Satu klik adalah semua yang diperlukan untuk jangkitan dapat in.

hati-hati dengan e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui. Jangan tergesa-gesa ke pembukaan mereka sebelum mengesahkan alamat e-mel pengirim. Jika sesuatu yang kelihatan mencurigakan, memadam mesej dengan serta-merta. Crooks berdoa untuk kecuaian anda. Ia membuka pintu PC anda untuk perisian berniat jahat. Berjaga-jaga menutup pintu-pintu ini. Memilih dengan bijak mana yang anda akan berikan.

Pengurus proses Windows (32 bit) buang

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh buang Pengurus proses Windows (32 bit) dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *