Cara untuk mengalih keluar pemacu Max Updater Perkhidmatan (Chrome/ Firefox)

Adware
Remove Max Driver Updater Service

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Max pemandu Updater Perkhidmatan. Panduan pemindahan Max pemandu Updater Perkhidmatan ini bekerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Max pemandu Updater Perkhidmatan telah dibentangkan sebagai aplikasi berguna yang akan membantu anda untuk menjimatkan sedikit masa dan wang ketika membeli-belah dalam talian. Walau bagaimanapun, ada apa-apa yang bermanfaat tentang program ini memang. Sebaliknya, Max pemandu Updater Perkhidmatan dianggap sebagai permohonan nasib kerana keupayaannya untuk memasuki sistem tanpa pengetahuan atau kebenaran.

Sebaik sahaja Perkhidmatan Updater Max pemandu mendapat dipasang pada PC anda, ia mula menyediakan anda dengan nada iklan komersil yang anda sebenarnya tidak perlu. Selain daripada fakta yang iklan ini agak mengganggu, mereka juga mampu melambatkan prestasi komputer anda, menyebabkan sistem kerap kemalangan dan serius mengancam keselamatan peribadi anda.

Sekiranya anda tidak mahu melihat iklan yang banyak semasa sesi Pelayaran anda, anda perlu memadam Max pemandu Updater Perkhidmatan sebaik sahaja anda perasan kehadirannya pada mesin Maya anda. Inilah satu-satunya cara untuk menamatkan tetimbul dalam dan melindungi sekuriti sistem anda.

Remove Max Driver Updater Service
The Max Driver Updater Service Virus

Seperti telah disebutkan di atas, Max pemandu Updater Perkhidmatan banjir monitor anda dengan beberapa iklan komersial setiap kali anda membuka pelayar web anda. Permohonan nasib menyediakan anda dengan nada pop-up, banner, kupon dan lain-lain jenis iklan yang benar-benar berguna untuk anda.

Sebenarnya, jenis-jenis iklan yang anda lihat pada monitor anda tidak benar-benar penting, kerana anda pasti perlu mengabaikan mereka dan menghapuskan Max pemandu Updater Perkhidmatan dari PC anda secepat mungkin. Jika anda klik pada pautan yang disediakan, anda mungkin membenarkan perisian yang berniat jahat untuk memasuki sistem anda dengan mudah.

Satu lagi sebab untuk mengeluarkan Perkhidmatan Updater Max pemacu daripada Mesin Maya anda adalah keupayaan program untuk menjejak aktiviti anda maya dan merekodkan data peribadi tentang sistem anda dan mengimbas sejarah. Maklumat ini dikumpul untuk menyediakan anda dengan iklan yang disesuaikan untuk mencetuskan minat anda dan menjana keuntungan bagi pihak ketiga yang bersembunyi di sebalik permohonan itu. Walau bagaimanapun, apa yang anda perlu tahu adalah bahawa apabila berkongsi dengan pihak-pihak, data yang dikumpul mungkin digunakan untuk tujuan jahat. Oleh itu, Perkhidmatan Updater Max pemandu mesti dihapuskan dari PC anda tanpa teragak-agak apa-apa.

Berita baik mengenai Max pemandu Updater Perkhidmatan adalah bahawa penghapusan bukanlah satu proses yang sukar. Anda boleh menghapuskan atur cara perisian iklan itu bersama-sama dengan iklan yang sama ada secara manual atau secara automatik. Penyingkiran manual arahan disediakan bellow artikel ini. Walaupun, walaupun anda telah melengkapkan proses pemindahan secara manual, anda masih perlu menjalankan imbasan penuh desktop PC anda untuk mengenalpasti apa-apa sisa daftaran atau fail sementara. Anda boleh melakukan ini dengan memasang alat antimalware berwibawa yang akan memadamkan semua ancaman sedia ada sekaligus dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat.

Alih Keluar pemacu Max Updater Perkhidmatan

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Max pemandu Updater Perkhidmatan daripada pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *