Bagaimana untuk keluarkan “Virus My Nickname in Darknet Is” Email Bitcoin | Dikemaskini

Trojans

Panik! Jika anda telah menerima e-mel “Saya nama di Darknet ialah”, anda harus tahu bahawa ia adalah hanyalah satu penipuan. Mesej seperti ini diwujudkan untuk menakutkan pengguna dan membuat mereka percaya bahawa mereka yang sedang intipan ke atas. E-mel yang menakutkan ini cuba untuk memperdayakan orang berfikir bahawa komputer mereka telah digodam dan dijangkiti virus berbahaya kuda Trojan. Crooks tersebut juga mendakwa bahawa mereka mempunyai data sensitif yang dicuri daripada anda. Data, yang mereka akan berkongsi dengan dunia jika anda memilih untuk tidak mematuhi.

Orang-orang di sebalik permintaan scamware ini bahawa anda membayar sejumlah besar wang dalam bentuk Bitcoin. Tidak mempercayai pembohongan mereka! Untuk membuat ini e-mel yang kelihatan boleh dipercayai, penjenayah siber akan termasuk alamat e-mel anda, dan dalam beberapa kes, kata laluan anda terlalu. Kerana maklumat ini, pengguna akan melompat kepada kesimpulan yang salah, bahawa komputer mereka sesungguhnya dijangkiti. Tapi itu hanya sebahagiannya benar. Manakala komputer tidak dijangkiti oleh kuda Trojan, seperti tuntutan mesej, ia sebenarnya adalah didiami oleh parasit jahat yang telah mencuri maklumat e-mel anda dan memberikan maklumat ini kepada hacker, yang mahu anda jatuh ke dalam perangkap mereka.

Scamware adalah parasit sneaky. Pencipta perisian berniat jahat ini bergantung pada kecuaian anda, untuk menipu anda supaya. Dalam kebanyakan kes, pengguna melakukannya tanpa disedari. Perosak ini diketahui berselindung di sebalik e-mel spam, pengemaskinian palsu, pakej perisian percuma, pautan meragukan dan iklan, serta fail-fail torrent. Tidak terburu-buru. Teliti adalah kunci untuk melindungi kehadiran dalam talian anda. Membaca antara garisan dan membuat ia satu tabiat untuk membaca sepenuhnya terma dan syarat sebelum anda klik butang ‘Saya setuju’ itu.

Jika anda tidak memberi perhatian kepada apa yang anda klik pada, anda mungkin mendapatkan diarahkan untuk yang mencurigakan dan bahkan berbahaya-Laman web pihak ketiga yang bertujuan untuk membahayakan komputer awda. Ia akan mengambil masa hanya satu klik untuk anda secara tidak sengaja membenarkan parasit jahat untuk menyerang peranti anda. Layari sahaja Laman web rasmi yang anda percayai. Apabila memasang perisian, ia adalah terbaik untuk memilih satu adat atau lanjutan jenis pemasangan. Cara lain scamware pengagihan termasuk tetapi tidak terhad kepada spam e-mel, kemas kini palsu, pautan rendang dan iklan, serta fail perisian percuma dan torrent.

Scamware e-mel “Saya nama di Darknet adalah” dengan mudah boleh menipu semua orang. Mereka berpura-pura untuk intipan ke atas anda dan menuntut tebusan, sebagai ganti tidak berkongsi data gathered mereka mempunyai atas kamu. Selain itu, crooks di sebalik mesej ini mendakwa, bahawa komputer dapat dijangkiti dengan parasit ini apabila anda melawat tapak lucah. Walau bagaimanapun, mereka tidak menyediakan sebarang maklumat lanjut, untuk membuat tuntutan mereka yang munasabah. Apa sebenarnya yang berlaku, adalah bahawa anda entah bagaimana dibenarkan parasit jahat untuk seterusnya meranapkan komputer anda. Dan, perosak ini telah berjaya mencuri alamat e-mel, kata laluan dan lain-lain data yang relevan yang berharga kepada penggodam.

Crooks di sebalik penipuan e-mel “Saya nama di Darknet adalah” mendapat tangan mereka mengenai maklumat ini, dan kini menggunakan ia untuk membuat anda mempercayai pembohongan mereka. Apa yang anda perlu lakukan setelah menerima mesej palsu ini, adalah untuk memadamkannya dengan serta-merta dan mengimbas komputer anda untuk perisian berniat jahat yang bertanggungjawab ke atas scamware itu. Selepas anda mencarinya, anda tidak perlu melampaui membuang masa! Menghilangkan sepenuhnya daripada PC anda, sebelum keadaan anda menjadi lebih teruk lagi!

“My Nickname in Darknet Is” Email Bitcoin virus keluarkan

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat membuang “My Nickname in Darknet Is” Email Bitcoin Virus daripada komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *