Bagaimana untuk keluarkan Jesdow Trojan | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Trojan Jesdow. Panduan Jesdow penyingkiran Trojan ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Rencana ini adalah tentang nth ahli keluarga amat ditakuti kuda Trojan, iaitu Jesdow. Jesdow Trojan musnah dan kalimat ini semata-mata perlu membuat anda sedar bagaimana berbahaya anda berada dalam situasi ini. Serangga perosak yang sangat berbahaya. Mereka juga adalah mengganggu, meddlesome dan merengsa. Hosting Trojan dalam sistem anda akan membawa anda apa-apa yang baik. Sebaliknya. Lagi virus masih belum, lebih banyak masalah ia melemparkan cara anda.

Adakah diri anda memihak dan bertindak terhadapnya sebelum ia menguruskan menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik. Inilah kuda Trojan kita bicarakan. Ianya sempurna mampu benar-benar memusnahkan PC anda. Jangan berikan masa untuk melakukannya. Sebaik sahaja anda mengesan atas kapal, mula mencari tempat bersembunyi yang tepat dan menghapuskannya atas penemuan. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Mengambil ia sebelum terlambat.

Jesdow Trojan adalah tidak dapat diramalkan. Seluruh keluarga Trojan ini. Anda boleh tidak tahu apa sebenarnya perosak ini akan dilakukan. Itu semua bergantung pada apa yang penggodam perlu dan mahu buat masa ini. Jesdow boleh diprogramkan dan kemudian reprogrammed dengan mudah. Ia boleh melakukan pelbagai tugasan pada masa yang sama. Semua tugas ini mempunyai persamaan adalah bahawa mereka adalah berniat jahat dan akan membawa kepada keputusan yang tidak baik untuk anda. Sebagai contoh, sebaik sahaja memasuki Trojan yang Mesin anda adalah mula membuat perubahan dalam seting anda. Ia tidak memerlukan keizinan anda untuk berbuat demikian. Ia juga tidak memaklumkan kepada anda dari reshuffles yang sedang dilaksanakan. Ia messes dengan daftaran sistem anda. Ia uninstalls/ memasang aplikasi. Ia mengubah atau benar-benar merosakkan penting untuk fail sistem anda yang menyebabkan anda tidak dapat menjalankan sesetengah atur cara.

Selain daripada itu, Jesdow bertukar aktiviti-aktiviti dalam talian anda ke satu pengalaman neraka. Ia menyebabkan penyemak imbas anda untuk redirect anda di setiap pusingan dan pancuran mandian skrin anda dengan pelbagai iklan yang menjengkelkan. Oleh itu, ia menghalang anda dari melayari laman web berbaik semula. Di samping itu, Trojan itu berfungsi sebagai yang tersebut kepada ancaman lain. Jika ia memutuskan, boleh banjir Mesin anda dengan lebih banyak perisian berniat jahat. Berapa lama anda fikir komputer awda akan dapat menahan pada sebelum ia rosak selama-lamanya? Tidak lama.

Trojan yang perlahan tapi pasti membawa Mesin anda kepada kematian. Persoalannya ialah Adakah kamu hendak duduk diam dan biarkan ia atau Adakah kamu hendak meningkatkan dan melakukan sesuatu. Kami mencadangkan anda melakukan kedua. Mencari di mana virus bersembunyi dan mengalih keluarnya ASAP. Ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini untuk membantu anda. Atau, jika anda suka, muat turun aplikasi anti-malware baik untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan untuk anda. Anda mempunyai pilihan tetapi tempoh masa anda adalah kecil. Bertindak sekarang!

Bagaimana pula Trojan jahat itu masukkan mesin anda? Seperti semua jangkitan lain, perosak ini terpedaya anda memberi kebenaran untuk masuk. Ia mungkin pernah berkhidmat dengan e-mel seolah-olah sah yang anda dibuka tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Ini adalah bagaimana penggodam beroperasi. Mereka menyembunyikan mesej yang kelihatan sah dan meninggalkan yang lain kepada anda. Jangan membuat pekerjaan mereka lebih mudah dengan menjadi cuai dan tergesa-gesa.

Sentiasa sahkan alamat e-mel penghantar yang sebelum membuka mesej. Jangan berkata “Ya” kepada segala-galanya yang anda akan diminta untuk tanpa mengetahui apa yang anda bersetuju untuk. Akan sentiasa berjaga-jaga itu dan pastikan Mesin anda tanpa jangkitan. Satu-satunya perkara crooks tidak boleh berjaya tanpa adalah kecuaian anda. Menyediakan. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia mengekalkan perosak jauhnya. Kecuaian menjemput mereka masuk. Membuat pilihan yang tepat.

Buang Trojan Jesdow

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Trojan Jesdow dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *