Bagaimana untuk Buang Znjo3h2m.top (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Znjo3h2m.top

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Znjo3h2m.top. Panduan Znjo3h2m.top penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman Znjo3h2m.top adalah tanda berita yang kurang baik. Domain adalah dikawal oleh atur cara perisian iklan yang boleh menyebabkan banyak masalah. Alat penyangak yang akan cuba menyesatkan kamu dengan menunjukkan anda kandungan menarik. Ia akan menghasilkan iklan membeli-belah di skrin anda. Ini adalah tidak apa ia kelihatan. Tawaran yang tidak dibawa untuk kemudahan anda. Yang dipaparkan untuk membuat keuntungan. Pemaju nasib Znjo3h2m.top yang dibayar untuk mempromosi kandungan pihak ketiga. Jika anda mendapati ia mencurigakan bahawa iklan secara tiba-tiba mula muncul di skrin anda, anda telah digambarkan itu keluar. Anda mempunyai masalah. Kami akan membantu anda menyelesaikannya. Secara tetap terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang parasit yang anda mengalami.

Nasib di Znjo3h2m.top adalah satu aplikasi yang mengganggu yang membuat kutipan bagi pemaju yang ditanggung oleh pengguna komputer. Ia menghasilkan iklan yang mengandungi tawar-menawar yang membeli-belah tawaran. Iklan yang akan dibawa dalam pelbagai bentuk dan format, termasuk pop timbul, pop-bawah, banner, dalam-teks pautan, kotak kupon, hadiah percuma, Ruang-antara, terapung, kontekstual, sebaris, peralihan, iklan perbandingan dan skrin penuh. Furtive program menghiasi mereka dengan kesan khas agar mereka menonjol dan loghat pada tawaran yang terutama. Untuk pengguna tidak berpengalaman, helah pemasaran boleh berkesan. Ia memang akan menjadi hebat untuk mempunyai tawaran membeli-belah eksklusif anda.

Nasib Znjo3h2m.top yang menunjukkan senarai pelbagai jenis barangan. Ini termasuklah pakaian, aksesori, teknologi peralatan, perabot, hiasan, sukan gear, berkebun peralatan, Permainan, mainan dan lain-lain lagi. Ia mungkin kelihatan ganjil bahawa iklan banyak dibawa oleh atur cara yang sama. Ia mungkin mengambil sedikit masa untuk menyedari bahawa semua memperoleh daripada sumber sama. Apa yang anda perlu tahu tentang mereka adalah bahawa kebolehpercayaan mereka tidak disahkan. Nasib Znjo3h2m.top yang tidak memilih tawaran yang membeli-belah kerana hal ini tersirat. Pemilik program pautan ke laman web tertentu sebagai pertukaran untuk bayaran. Mereka menerima jumlah tertentu setiap kali mereka berjaya untuk mendapatkan pengguna untuk mencapai domain ditaja.

Remove Znjo3h2m.top
The Znjo3h2m.top Virus

Iklan itu sudah jelas dan tidak sukar untuk mengelak. Anda hanya perlu berhati-hati klik pada pop-up yang hanya muncul dan mengelakkan semua jenis terbenam iklan yang anda lihat di laman web. Walau bagaimanapun, Terdapat satu lagi ancaman sekitar nasib Znjo3h2m.top yang jauh lebih sukar untuk meneutralkan. Alat yang rendang terus menjejaki anak rakyat online sesi dan rekod semua jenis maklumat dari pelayar web mereka. Ini merangkumi sejarah pelayaran, Penjejakan biskut, ketukan kekunci, lokasi geografi, kod kawasan, akaun e-mel, nombor telefon, nama pengguna, kata laluan, kelayakan kewangan dan lain-lain butir-butir peribadi. Pemilik program berbahaya boleh menjual maklumat anda di darknet pasaran tanpa meminta kebenaran anda atau memberitahu anda tentang niat mereka.

Ia adalah penting untuk mengetahui bagaimana jangkitan seperti nasib Znjo3h2m.top yang akan merebak. Jika anda tidak biasa dengan vektor penyebaran, ia akan menjadi mudah bagi anda untuk melindungi sistem anda daripada serangan yang akan datang. Teknik pertama ini kita akan bercakap tentang penyertaan. Cara yang paling mudah untuk memindahkan program terpencil adalah dengan penggabungan dengan sebahagian yang lain perisian. Penggodam menyasarkan aplikasi cetak rompak, freeware dan shareware kerana mereka tidak dilindungi oleh lesen yang rasmi. Pelanggan download disetkan untuk memasang alat tambahan secara selari dengan itu sendiri. Ini boleh dielakkan dengan memberikan seting. Apabila anda memerlukan atur cara bagi suatu maksud tertentu, melakukan penyelidikan anda untuk memastikan anda mencari permohonan yang sah. Hanya dalam kes, baca terma dan syarat semasa menjalankan pemasangan.

E-mel spam boleh memindahkan nasib Znjo3h2m.top melalui lampiran. Dokumen appended itu akan disenaraikan sebagai suatu pemberitahuan penting mengenai suatu topik anda akan mencari berkenaan. Penghantar spam sering menulis bagi pihak syarikat-syarikat yang mempunyai reputasi yang baik dan organisasi, seperti pos negara, Jabatan polis tempatan, firma kurier, institusi, Cawangan-cawangan kerajaan, rangkaian sosial, platform e-dagang, Bank-Bank dan lain-lain. Untuk menapis spam dari mesej yang sah, anda boleh menyemak orang hubungan tersedia. Melihat nama pengirim dan akaun e-mel. Kaedah pengagihan terakhir yang kami akan menangani adalah memandu-oleh pepasangan. Ia adalah yang paling mudah dari segi pelaksanaan. Apa yang anda perlu lakukan untuk mendapat jangkitan adalah masukkan Laman web rosak atau ikut redirect link ke apa-apa. Ini akan mencetuskan muat turun dan memasang atur cara tersembunyi. Anda perlu berhati-hati tentang sumber-sumber yang anda percayai di web.

Buang Znjo3h2m.top

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Mulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Znjo3h2m.top dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *