Bagaimana untuk Buang YOUTOO.BE (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan YOUTOO.BE. Panduan YOUTOO.BE penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

YOUTOO.BE adalah sebuah laman web yang sangat tidak boleh dipercayai. Ia dikaitkan dengan parasit hijacker pelayar dan jika anda lihat sepanjang masa, kami ada berita buruk untuk anda. Penampilan berterusan halaman merupakan tanda yang nyata dengan hijacker pencerobohan. Mesin anda menyorokkan jangkitan. Hijacker itu adalah sudah mana-mana dalam sistem anda, mengintai dan menyebabkan masalah dari bayang-bayang. Walau bagaimanapun, terdapat lapisan Perak, jadi panik.

Hakikatnya bahawa anda adalah jenis bertuah. Hijacker dalam bukanlah sukar untuk menangani. Terutamanya dengan set arahan yang betul, anda harus mampu untuk berurusan dengannya dalam masa yang singkat. Walau bagaimanapun, anda perlu bertindak cepat. YOUTOO.BE masih virus dan anda tidak harus memandang rendah ia. Ia boleh dan akan menyebabkan anda kerosakan. Lebih banyak masa ia membelanjakan dalam sistem anda, isu-isu yang lebih banyak ia melemparkan anda. Penghapusan terdekat adalah satu kemestian. Sebaik sahaja anda mengesan tapak YOUTOO.BE, mengambil tindakan. Mencari perosak jahat tiada ia menyembunyikan dan hapuskan ia dengan serta-merta. Jika anda tidak, ia tidak akan lama sebelum anda kesal keputusan itu. Jadi, Adakah diri anda memihak dan menghapuskan hijacker itu dengan serta-merta. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Hijacker sial ini memasuki sistem anda diam lengkap tetapi sekali ia, yang anda tidak boleh ketinggalan hakikat bahawa sesuatu yang tidak kena. Semua secara mengejut, semuanya berubah. Pengalaman menyemak imbas anda bertukar menjadi mimpi ngeri. Jangkitan menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan domain sendiri yang berniat jahat dan injects semua pelayar anda dengan Tan iklan. Setiap kali anda berada dalam talian, anda mengalami pencerobohan. Iklan melindungi skrin anda keseluruhan, berkelip dan menyekat kandungan. Tambahan tab terbuka sepanjang masa. Teks bertukar menjadi pautan. Anda mendapatkan diarahkan ke halaman yang mencurigakan yang anda tidak bercadang untuk melawat sekalipun. Memang mimpi ngeri. Semua ini kerana hijacker itu. Ia tidak peduli tentang pilihan anda. Ia hanya membuat kacau-bilau lengkap sistem anda. Anda boleh bayangkan bagaimana merengsa inilah. Tetapi walaupun anda mempunyai saraf keluli dan semua ini tidak mengganggu anda yang jauh, anda tidak boleh mengabaikan risiko malware hijacker yang mendedahkan anda kepada setiap hari.

Apa-apa yang anda lihat di skrin anda boleh dipercayai. Anda akan dihujani dengan Tan pautan yang berniat jahat dan iklan dan anda tidak boleh beritahu mereka selain daripada orang-orang yang selamat. Tidak kecuali anda klik. Klik, bagaimanapun, adalah terlalu banyak risiko. Anda boleh muat turun lebih banyak perisian berniat jahat pada komputer anda telah dijangkiti dan underperforming. Dan masa depan, anda mungkin mempunyai misfortunate untuk memasang satu ancaman yang lebih serius seperti Trojan atau yang ransomware, misalnya. Tidak mengambil risiko itu. Tolak nasib anda. Hijacker yang lengkap serta menghapuskannya sementara anda masih mempunyai masa. Kerana dengan kehadirannya, komputer anda sedang menderita juga. Ia jika dibandingkan dan ia mengalami kemalangan. Pembekuan penyemak imbas anda. Sistem anda dihidupkan semula. Tidak tahan dengan ini dan melindungi komputer anda. Lebih cepat dengan hijacker jahat itu hilang, lebih baik.

Bagaimana hijacker ini yang diedarkan? Crooks yang beralih kepada kaedah penyusupan lama tetapi emas apabila ia datang untuk menyebarkan kandungan dalam talian yang berniat jahat. Contohnya, mesej e-mel spam, perisian percuma, palsu pengemaskinian, pihak ketiga iklan, Laman rosak, tetap tidak dikenal pasti, dan sebagainya. Menjadi sangat berhati-hati apa yang anda klik pada dan apa yang anda bersetuju dengan online. Elakkan daripada laman web yang mencurigakan. Jangan buka e-mel dari orang yang tidak dikenali. Jangan klik setiap iklan yang berkilat yang anda lihat. Jika tawaran kelihatan terlalu baik adalah benar, ia mungkin tidak. Selain itu, menggunakan sumber download hanya sah dan sentiasa membaca terma dan syarat-syarat apabila memasang perisian. Berjaga-jaga adalah kunci untuk menjaga PC tanpa virus. Kecuaian menjemput in. perosak

Buang YOUTOO.BE

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan YOUTOO.BE dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *