Bagaimana untuk Buang Your Package Tracked Now (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Your Package Tracked Now

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Your Package Tracked Now. Panduan Your Package Tracked Now penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda membeli-belah secara online? Yang akan kita main-main? Sudah tentu, anda lakukan. Semua Kedai-kedai dalam talian pada masa kini. Membeli-belah dalam talian telah menjadi sebahagian daripada kehidupan kita. Bagi sesetengah orang, ia adalah lebih ketagihan. Namun, kita semua ingin tahu dengan tepat Bilakah perkara-perkara yang kita dipesan akan dihantar. Kita mahu dapat menjejaki mereka bila-bila masa. Kita mahu melihat jika ia telah dihantar, apabila mereka telah dihantar, dan bagaimana mereka akan bergerak di sepanjang Selat logistik.

Well, Your Package Tracked Now tuntutan untuk membantu anda mendapatkan jawapan kepada semua soalan-soalan ini. Ia menjanjikan untuk membantu anda menjejaki pakej anda tetapi ia tidak menyerahkan. Program jatuh pendek pada setiap janji Ia menjadikan semata-mata kerana ianya tidak apa ia mendakwa menjadi. Your Package Tracked Now adalah hijacker pelayar yang menyamar sebagai satu program yang berguna sahaja untuk membuat anda menyimpannya dalam pesawat. Tidak jatuh ke dalam perangkap yang. Melihat park asap dan cermin dan lihat utiliti untuk apa ia sebenarnya. Jangkitan. Sebaik sahaja anda mengesan pada PC anda, menghapuskannya dengan serta-merta. Semakin lama ia kekal, mendapat masalah anda yang teruk. Tidak teragak-agak. Your Package Tracked Now telah pergi!

Sama seperti mana-mana hijacker pelayar lain luar sana, Your Package Tracked Now membuat kacau-bilau lengkap aktiviti anda dalam talian. Sekali masuk, ia mula membuat pelbagai perubahan yang tidak diizinkan dalam seting anda. Ia menggantikan anda Laman web dan enjin carian belakang anda. Ia injects penyemak imbas anda dengan iklan tajaan yang tidak terkira banyaknya. Ia menyebabkan mereka untuk redirect anda di setiap sudut. Memang mimpi ngeri. Anda tidak boleh membuat satu talian bergerak tanpa perosak yang berada di sana untuk mengganggu. Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja yang dilakukan dalam keadaan sedemikian. Adalah mustahil. Keseluruhan skrin anda itu dilitupi dengan kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, teks, video iklan, pautan, dan lain-lain. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini menekankan iklan.

Remove Your Package Tracked Now
The Your Package Tracked Now Virus

Apa yang lebih teruk lagi adalah bahawa iklan ini tumbuh di nombor dan menjadi lebih agresif dengan setiap hari berlalu. Ia menjadi mustahil untuk mencari apa-apa yang anda Cari dalam talian. Video anda juga mendapatkan atau dijeda untuk rehat iklan yang luar biasa panjang. Apabila anda cuba memuatkan halaman, Buka tab tambahan dan akhirnya melawat tapak iaitu, tanpa ragu-ragu, berniat jahat. Harus diingat bahawa jika anda klik pada iklan yang salah atau muka surat, anda boleh memasang lebih banyak malware pada mesin anda.

Dengan hijacker Your Package Tracked Now di atas kapal, anda akan sentiasa satu klik dari jangkitan. Perosak dengan berkesan demolishes pengalaman dalam talian anda dan menyebabkan Mesin anda kepada underperform dan kemalangan pada setiap hari. Jangan letakkan dengan itu tetapi menghapuskan penceroboh selama-lamanya. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan mengucapkan selamat tinggal kepada wabak ini. Lebih cepat anda menghilangkan ia, lebih baik anda dan komputer anda.

Bagaimana pula anda tersekat dengan Your Package Tracked Now? Salah satu senario Tempahan munasabah adalah hijacker yang tiba bersama untuk program lain yang anda pasangkan pada PC anda. Kaedah perisian pengikata adalah agak popular di kalangan penggodam kerana ia sangat berkesan. Namun, ianya hanya berkesan kerana pengguna. Kebanyakan orang cenderung untuk membuang amaran kepada angin apabila mereka memasang atur cara untuk menyelesaikan pemasangan dengan lebih cepat. Ini adalah satu kesilapan besar. Jika anda ingin melindungi PC anda, anda perlu memberi perhatian. Jangan tergesa-gesa tetapi mengambil masa untuk membaca apa yang anda bersetuju untuk. Jangan berkata “Ya” tanpa membaca terma dan syarat. Kadang-kadang, mereka menyembunyikan klausa yang mengelirukan dan jika anda bersetuju, anda akan menyesal nanti.

Buang Your Package Tracked Now

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Your Package Tracked Now daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Your Package Tracked Now dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *