Bagaimana untuk Buang Your Mini Truetest (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Your Mini Truetest

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Your Mini Truetest. Panduan Your Mini Truetest penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Your Mini Truetest adalah sebuah aplikasi berniat jahat yang jatuh di bawah naungan nasib. Jadi, ianya tidak berguna dan boleh dipercayai program yang diiklankan untuk menjadi. Ia adalah jangkitan dan anda perlu mengalih keluarnya dari anda PC ASAP. Ia tidak bermaksud untuk memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Ia mendakwa untuk menunjukkan kepada anda tawaran terbaik dalam talian dan sekali gus membantu anda menjimatkan wang. Well, rasa apa. Ini adalah satu penipuan. Nasib yang, pada kenyataannya, menunjukkan Tan iklan, tawaran, tawaran dan kupon, tapi ianya tidak mempertingkatkan pengalaman membeli-belah dalam talian anda. Ia adalah untuk membantu crooks memperoleh pendapatan pay per klik. Inilah sebab nasib mendapat dicipta di tempat pertama. Penggodam menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu supaya mereka boleh buat duit melalui sistem pemasaran membayar per klik. Walau bagaimanapun, ini kos anda. Mereka menggunakan anda sebagai penaja mereka. Setiap satu daripada klik anda mengisi poket mereka. “Kenapa saya klik?” anda mungkin bertanya. Sudah tentu, kami nasihatkan anda tidak tetapi ianya tidak sesederhana itu.

Nasib itu adalah sneaky. Pertama sekali, ia banjir anda dengan iklan pada setiap hari. Setiap halaman yang anda membuka amat berat pada iklan. Selain itu, iklan muncul begitu tidak disangka-sangka hak di bawah kursor tetikus anda supaya anda klik sahaja. Kedua, perosak menunjukkan iklan yang anda akan suka. Dengan cara ini ia tahu anda akan sekurang-kurangnya terdorong untuk klik. Bagaimana ia tidak tahu apa anda berminat dalam, walaupun? Anda tidak akan seperti ini, tetapi jangkitan pengajian anda. Ia pengintip anda dan mengawasi setiap langkah dalam talian yang anda membuat. Beliau tahu apa Laman yang anda lawati, apa yang anda Cari untuk, apakah halaman yang anda telah bookmarked, anda jangkitan pra sejarah pelayaran, dan sebagainya

Remove Your Mini Truetest
The Your Mini Truetest Virus

kemudian, adware yang menggunakan maklumat ini untuk menyesuaikan iklan yang akan mencetuskan minat anda. Cukup pandai, bukan? Tetapi ada lagi. Dengan klik pada iklan tersebut anda bukan sahaja membantu cybercriminals. Anda juga akan mendedahkan diri anda kepada perisian berniat jahat. Anda tidak boleh mempercayai apa-apa makhluk perosak yang menunjukkan anda. Kebanyakannya rosak dan membawa kepada jangkitan. Kecuali jika anda ingin mengisi Mesin anda dengan lebih banyak parasit, menghapuskan adware yang sekarang. Barulah akan iklan pergi sepenuhnya. Jangan teragak-agak. Mencari di mana jangkitan bersembunyi dan keluarkannya. Yang lebih awal, lebih baik.

Your Mini Truetest juga menimbulkan risiko kepada privasi anda. Kita pun menyatakan bahawa spies perosak pada anda untuk mencari suka dan keutamaan anda. Tetapi tiada jaminan bahawa tabiat pelayaran anda adalah satu-satunya perkara yang ia memantau. Ia boleh mendapatkan semula pada kelayakan boleh dikenal pasti secara peribadi dan kewangan anda juga. Dan dikatakan, segala-galanya adware yang mempunyai akses ke, penggodam yang mempunyai akses kepada. Jangan biarkan yang berlaku. Anda mungkin menjadi mangsa penipuan kewangan atau malah kecurian identiti. Keluarkan nasib tersebut dari komputer anda. Bercakap tentang PC anda, ia juga menderita. Disebabkan oleh parasit, ia mula underperform dan kemalangan sering. Penyemak imbas anda membekukan sekali-sekala. Pengalaman dalam talian anda seluruh memusnahkan dan anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda lookign bagi. Tidak tahan dengan ini. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan mengembalikan kawalan ke atas harga.

Bagaimana pula Your Mini Truetest masukkan? Biasanya, nasib keping bergantung pakej biasakan tidak dapat dikesan. Perisian pengikata teknik ini sangat popular di kalangan crooks kebanyakannya kerana pengguna cenderung untuk membuang amaran kepada angin apabila memasang atur cara. Jangan buat begitu. Tidak memberi kepada kecuaian. Sebaliknya, menjadi lebih prihatin. Baca dengan teliti terma dan syarat dan memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Mereka membolehkan anda untuk melihat semua program di samping itu dilampirkan dalam Ikatan yang bakal dipasang atas kapal. Selain itu, anda boleh buang mereka yang anda perlu. Lebih sering daripada tidak, mereka adalah berniat jahat dan jika anda memerlukan mereka anda akan memuat turun mereka sekarang. Jangan biarkan penggodam dupe anda. Anda tahu lebih baik!

Buang Your Mini Truetest

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Your Mini Truetest dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *