Bagaimana untuk Buang Your Fast Email Now (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Your Fast Email Now

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Your Fast Email Now. Panduan Your Fast Email Now penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Di Your Fast Email Now diiklankan sebagai platform berguna yang membantu anda mencapai dan menyusun kotak e-mel anda dengan cara yang lebih mudah. Ini akan menjadi besar jika hanya ia adalah benar. Malangnya, ia tidak. Your Fast Email Now adalah dikategorikan sebagai jangkitan hijacker pelayar. Ia memasuki Mesin anda diam lengkap dan kemudian berangkat mendatangkan malapetaka. Lebih banyak masa ia membelanjakan atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan.

Adakah diri anda memihak dan Jangan biarkan penginapan Your Fast Email Now Walaupun seminit melepasi pengesanan. Sebaik sahaja anda mengesan lanjutannya dilampirkan penyemak imbas anda, mula mencari tempat bersembunyi dan menghapuskannya atas penemuan. Pastikan bahawa anda akan menyesal jika anda tidak. Perampas Jangan menjadikan sahabat yang menyenangkan. Mereka adalah meddlesome, mengganggu dan berbahaya. Your Fast Email Now adalah tidak berbeza. Jika anda memberi masa yang cukup, ia boleh juga menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Tidak mengambil risiko itu. Bersihkan anda PC ASAP.

Berikutan pemasangan yang berjaya, Your Fast Email Now membuat kacau-bilau besar. Ia dengan serta-merta menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian dengan domain yang berniat jahat tanpa mengganggu walaupun untuk memaklumkan kepada anda, apatah lagi meminta kebenaran anda. Ia tidak memerlukan kelulusan anda untuk membuat perubahan dalam tetapan penyemak imbas anda. Itulah sebabnya ia dipanggil hijacker yang. Ia tidak apa-apa yang ia mahu dan pendapat anda menjadi tidak relevan. Walau bagaimanapun, perubahan ini yang perosak pasukan anda membawa kepada akibat. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda bertukar menjadi mimpi ngeri. Tiada apa yang sama lagi. Setiap kali anda berada dalam talian, hijacker yang ada untuk mengganggu anda. Ia dilencongkan ke trafik anda ke Laman rendang tanpa henti dan memaksa anda untuk mengunjungi laman-laman yang anda tiada niat untuk melawat.

Remove Your Fast Email Now
The Your Fast Email Now Virus

Selain itu, ia bombards anda dengan iklan 24/ 7. Tidak kira apa yang anda lakukan, skrin anda sentiasa dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Hal ini tidak hanya merengsa, walaupun. Ianya juga berbahaya. Apa-apa yang anda lihat kerana hijacker ini boleh dipercayai. Kebanyakan link dan iklan yang anda lihat akan rosak dan mereka menyampaikan perisian berniat jahat. Jika anda klik padanya, anda menjangkiti anda mesin yang lebih banyak. Perlu diingat bahawa PC anda sudah menderita kerana hijacker tunggal ini. Kelajuannya adalah sangat perlahan. Ia mengalami kemalangan dan membeku sekali-sekala. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul.

Anda tidak boleh mendapatkan apa-apa kerja dalam talian yang dilakukan dalam keadaan sedemikian. Tidak tahan dengan semua ini. Bertolak ansur perosak dalam diam-diam tidak berkesudahan. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya dengan serta-merta. Ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini untuk membantu anda melakukannya secara manual. Lebih cepat PC anda adalah bersih, lebih baik. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Bagaimana pula Your Fast Email Now masukkan komputer anda? Hakikatnya bahawa jangkitan ditipu anda ke dalam memberikan kebenaran untuk mendapatkannya. Ia tidak boleh masuk tanpa kelulusan tetapi ini tidak menutupnya. Hijacker yang beralih kepada teknik dan kaedah menipu untuk meminta lampu hijau. Ia Sembunyi di sebalik mesej e-mel spam, pakej perisian percuma, pembaharuan program palsu, iklan pihak ketiga, tetap tidak dikenal pasti, rosak muka surat, dan sebagainya. Kadang-kadang satu klik pada halaman link/ salah bersamaan dengan kebenaran anda.

Akan lebih berhati-hati apa yang anda klik pada dan apa yang anda bersetuju untuk. Pastikan anda telah membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka. Jangan membuta tuli klik pada setiap iklan yang anda lihat dan jangan buka e-mel dari orang yang tidak dikenali. Kecuaian anda adalah satu perkara yang tiada jangkitan boleh berjaya tanpa. Tidak memberi ia jadi ringan. Jika anda melakukannya, anda hanya membuat kerja hacker lebih mudah. Berhati-hati dan meragukan dan pastikan Mesin anda tanpa jangkitan.

Buang Your Fast Email Now

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Your Fast Email Now dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *