Bagaimana untuk Buang Yearstarter.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Yearstarter.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Yearstarter.com. Panduan Yearstarter.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman Yearstarter.com adalah harbinger satu berita yang kurang baik. Jika anda melihat tapak ini setiap kali anda pergi ke dalam talian, ia bermakna bahawa anda telah dijangkiti dengan parasit nasib. Tidak perlu dikatakan, anda perlu mengambil tindakan segera untuk mengeluarkannya. Nasib keping Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Sebaliknya. Apa yang mereka lakukan adalah kehancuran dalam talian anda pengalaman, mendedahkan anda kepada perisian berniat jahat dan menjejaskan privasi anda. Isu keselamatan adalah tanpa ragu-ragu anda akan menghadapi masalah terbesar.

Lihat, Yearstarter.com diprogramkan untuk mengintip anda. Dan ini adalah tepat apa yang ia lakukan. Ia mengawasi setiap langkah anda dan mengumpul seberapa banyak data yang dapat. Ini mungkin termasuk nama samaran alamat, IPs, e-mel, kata laluan, sejarah berkaitan penyemak imbas, dan sebagainya. Tetapi tidak fikir bahawa kelayakan anda secara peribadi dan kewangan di luar jangkauan. Mereka yang tidak. Terutamanya jika anda menggunakan mesin anda untuk membayar bil dalam talian atau untuk membeli-belah dalam talian.

Nasib ini boleh mendapatkan semula data peribadi anda dan jika ia berlaku, mengambil kira bahawa ia akan menghantar segala-galanya kepada crooks di belakangnya. Adakah anda berfikir cybercriminals adalah orang yang terbaik untuk mempunyai akses kepada kehidupan peribadi anda? Sudah tentu, tidak. Jadi, Jangan biarkan mereka. Hapuskan nasib itu secepat mungkin. Sebaik sahaja anda telah menyedari bahawa Kewujudan berterusan halaman Yearstarter.com, mengambil tindakan untuk menghapuskan jangkitan yang memaksa anda. Yang lebih awal, lebih baik.

Remove Yearstarter.com
The Yearstarter.com Virus

Seperti yang kami katakan, risiko privasi adalah masalah terbesar anda tetapi ia bukanlah satu-satunya. Mengintip anda adalah sesuatu yang tidak nasib di belakang anda, diam yang lengkap. Tetapi perosak juga tidak perkara-perkara yang anda akan dapati sangat banyak. Sebagai contoh, ia injects semua pelayar anda dengan pelbagai iklan pop timbul yang merengsa. Setiap kali anda cuba melayari Laman Web anda diganggu oleh banner, tawaran, tawaran, kupon dan cukup banyak tiap-tiap jenis lain iklan yang ada. Perlu diingat bahawa iklan ini tidak bertujuan untuk meningkatkan belah dalam talian anda atau apa-apa. Mereka adalah sangat tidak boleh dipercayai. Penggodam menggunakannya untuk menjana trafik web dan memperolehi pendapatan membayar per klik, oleh yang demikian, mereka tidak boleh dipercayai. Malah, jika anda secara tidak sengaja atau sengaja klik pada iklan yang rosak (dan terdapat ramai di antara mereka) anda memuat turun lebih banyak perisian berniat jahat pada komputer anda.

Anda mesti memahami bahawa melayari laman web yang tidak selamat selagi adware yang kekal. Anda sentiasa terdedah kepada jangkitan. Dan bukan sahaja oleh iklan. Terima kasih kepada jangkitan, anda juga akan diarahkan kepada Tan dari mukasurat yang mencurigakan seperti Yearstarter.com. Anda akan sampai ke titik di mana anda mengelak daripada menggunakan PC anda sendiri kerana dalam diam-diam bercuti. By the way, komputer anda juga mengalami ihsan kepada nasib ini. Ia akan memperlahankan procesor dan menjadi lembap. Penyemak imbas anda juga boleh membekukan sekali-sekala. Mengendahkan nasihat pakar-pakar dan menghilangkan nasib Yearstarter.com yang kini. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah untuk membantu anda melakukan itu secara manual.

Sebaik sahaja anda membersihkan PC anda, pastikan ia tidak akan mendapat jangkitan lagi. Soalnya di sini ialah, bagaimana pula nasib ini berjaya masuk di tempat pertama? Kami menganggap anda tidak memuat turunnya. Sekurang-kurangnya, tidak sengaja. Hakikatnya bahawa jangkitan jenis ini terikat untuk mendapatkan kelulusan anda ansuran mereka. Mereka perlukan anda “okay” untuk masuk. Adakah anda masih ingat ditanya dan bersetuju untuk ini? Mungkin tidak. Ini adalah kerana parasit ini menggunakan taktik sneaky untuk dupe anda.

Sebagai contoh, Yearstarter.com Sembunyi di sebalik pakej perisian percuma atau rosak sites/ links/ iklan. Ia berpura-pura untuk memastikan kualiti dan mengawal atur cara atau akan dihantar kepada anda dalam bentuk e-mel yang seolah-olah sah. Jika anda mahu untuk memastikan PC anda tanpa jangkitan, anda perlu memberi perhatian. Perhatian yang lebih. Penggodam bergantung kepada kecuaian anda untuk menipu anda. Jika tidak, anda akan dapat mengesan penceroboh dalam masa dan menghalangnya daripada memasuki. Supaya berhati-hati. Anda adalah satu-satunya yang boleh melindungi komputer anda.

Buang Yearstarter.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Yearstarter.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Yearstarter.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *