Bagaimana untuk Buang X18.famousintactswitch.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove X18.famousintactswitch.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan X18.famousintactswitch.com. Panduan X18.famousintactswitch.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

X18.famousintactswitch.com merupakan halaman yang berniat jahat. Ianya juga tanda. Buruk tanda, untuk lebih speisifik. Laman web ini merupakan tanda yang jelas bahawa komputer anda juga tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan parasit siber. Nasib seorang. Sebelum anda panik, anda perlu tahu bahawa nasib jangkitan yang relatifnya mudah untuk keluarkan. Mereka juga adalah jauh lebih merosakkan daripada perosak lain seperti Trojan Horse atau ransomware. Namun, ini tidak bermakna bahawa nasib yang tidak berbahaya. Sudah tentu, tidak. Kita tidak mengalami jangkitan mengundang pelbagai persoalan dan tidak mempunyai anda.

Perosak setiap menyebabkan kerosakan dan perosak setiap pergi luar kawalan akhirnya. Apa yang penting adalah bahawa anda tidak harus membiarkan nasib yang akan keluar dari tangan. Jika tidak, mengeluarkannya akan menjadi tugas yang lebih sukar. Bertindak cepat. Sebaik sahaja anda perhatikan tapak X18.famousintactswitch.com yang mengambil alih semua pelayar anda sebelum ini boleh dipercayai, menerimanya bagi amaran itu. Dan, yang paling penting, mengendahkan. Mencari di mana jangkitan mengintai dan menghapuskannya dengan serta-merta. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Maka, Ambillah ia. Jika anda tidak, anda tidak akan suka akibat yang bakal mengikuti. Membuat pilihan yang tepat. Nasib yang mempunyai tiada tempat dalam sistem anda.

Remove X18.famousintactswitch.com
The X18.famousintactswitch.com Virus

Jangkitan jahat adalah sangat menjengkelkan. Sebaik sahaja ia masuk, ia injects penyemak imbas anda dengan iklan. Semua pelayar anda. Anda juga tidak mempunyai satu satu boleh dipercayai untuk melayari web dengan. Setiap kali anda membuat keputusan untuk pergi ke dalam talian, anda mendapat dibanjiri dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini menekankan kupon, tawaran, tawaran, video iklan, dalam teks, harga terbaik, perbandingan, banner, pop-up, dll. Yang dipaparkan pada setiap halaman yang anda cuba untuk melawat, berkelip dan menyekat kandungan. Untuk mendapatkan saraf anda bukanlah semua iklan lakukan, walaupun. Mereka berkhidmat maksud. Tujuan crooks’. Hacker mengambil kesempatan daripada mekanisme pay per klik untuk mendapat hasil tanpa tenaga. Setiap satu daripada anda klik pada iklan mengisi poket mereka. Anda menjadi penaja mereka hanya dengan menghalang jangkitan atas kapal. Ada lagi.

Terima kasih kepada nasib yang anda akan sentiasa satu klik dari lebih banyak perisian berniat jahat. Apa-apa yang anda lihat kerana perosak ini boleh dipercayai. Malah, kebanyakan iklan dan pautan rosak dan mereka menyampaikan parasit. Dalam hanya mengambil masa satu klik anda berkompromi Mesin anda lebih jauh lagi. Jangan buat begitu. Nasib yang membawa positif tiada. Ia memusnahkan aktiviti dalam talian anda dan menyebabkan PC anda untuk underperform dan ketinggalan. Ia juga menyakitkan hati anda sepanjang masa. Persoalannya ialah Mengapa Adakah anda meletakkan dengan itu? Mengapa tidak menghapuskan wabak ini? Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal. Akan ada tidak lebih banyak iklan dan tiada pelencongan yang lebih banyak. Anda akan dapat melayari laman web peace lagi. Jangan membazirkan masa anda di dalam perbahasan. Keputusan dapat dibuat untuk anda. Nasib yang telah pergi. Untuk mengeluarkannya secara manual, gunakan panduan terperinci pemotongan kami di bawah.

Bagaimana pula nasib di masukkan? Seperti kebanyakan parasit lain, ini beralih kepada cara lama tetapi emas penyusupan juga. Ia menggunakan e-mel spam, pakej perisian percuma, iklan pihak ketiga, tetap tidak dikenal pasti, rosak muka surat, pengemaskinian sistem program/ yang palsu, mesej media sosial yang palsu, dan sebagainya. Walau bagaimanapun, apa perlu yang paling berjaya adalah kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Tanpanya, tiada seorang pun daripada taktik tersebut di atas akan bekerja. Jadi, jangan berikan ia. Tidak akan cuai kerana ia hanya menjadikan anda sasaran yang mudah. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia membantu anda memastikan parasit jauhnya. Kecuaian apa tidak, di sisi lain, adalah menjemput mereka masuk. Pilih dengan bijak. Ia adalah semua terpulang kepada anda.

Buang X18.famousintactswitch.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar X18.famousintactswitch.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan X18.famousintactswitch.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *