Bagaimana untuk Buang Wrotector.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Wrotector.com. Panduan Wrotector.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Yang sentiasa dihalakan ke halaman yang anda telah tiada niat untuk melawat sekalipun adalah sangat menjengkelkan. Walau bagaimanapun, telah dilencongkan ke tapak Wrotector.com bukan sahaja merengsa, ia adalah tanda bahawa Mesin anda telah dijangkiti dengan jangkitan siber. Ya, ada satu nasib parasit dalam sistem anda dan ianya sebab Laman ini berniat jahat dipaksakan pada anda tanpa henti. Perosak telah pun berjaya menyelinap masuk ke PC anda dan rupa Wrotector.com ialah dengan cara mendedahkan dirinya. Mengendahkan amaran itu.

Nasib jangkitan tidak menjadikan sahabat yang menyenangkan. Sebaliknya. Mereka mendatangkan malapetaka dari saat mereka memasuki. Yang pada masa ini anda telah dijangkiti adalah tidak berbeza. Ia perlu dikeluarkan sebelum ia berjaya menyebabkan timbulnya masalah yang serius. Dan jika anda membiarkan ia tinggal di atas kapal, ia akhirnya akan. Adakah diri anda memihak dan membuangnya sebelum ia terlambat. Perosak bukanlah sukar untuk menangani jika anda Jangan berlengah-lengah dan bertindak dengan segera. Mengambil peluang untuk mengalihnya keluar sebaik sahaja peluang membentangkan sendiri. Jangan buang masa dalam perbahasan. Ini adalah jangkitan kita bicarakan dan ia telah ada tempat dalam sistem anda.

Nasib yang telah dicipta untuk tujuan hanya menjana pendapatan pay per klik untuk pemilik. Masalahnya ialah bahawa ia mempunyai mekanisme mengesahkan tiada dan setiap orang yang sanggup membayar boleh menggunakannya untuk menggalakkan. Alat yang tidak menyemak apa yang diiklankan melalui perkhidmatannya atau yang pengiklan. Dikatakan, ramai penggodam mengambil kesempatan dan menggunakan nasib itu untuk menyebarkan kandungan berbahaya dalam talian dan untuk mendapatkan wang daripada pengguna seperti anda. Bagaimanakah caranya?

Nasib yang memaparkan pelbagai iklan pada setiap hari dan pelencongan anda ke halaman yang mencurigakan sepanjang masa. Anda boleh tidak pernah tahu yang mereka adalah sah dan yang rosak. Ia boleh menjadi 50/ 50, ia boleh menjadi 20/ 80. Tiada siapa yang tahu. Satu-satunya cara untuk mengetahui adalah untuk klik. Tetapi jika iklan yang anda klik pada ternyata rosak, masalah anda worsens. Ia akan membawa anda ke sebuah laman yang penuh dengan jangkitan atau ia boleh Sembunyikan jangkitan itu sendiri.

Walau apa pun, anda akan mendapat lebih banyak malware pada sistem anda dan crooks yang dibayar. Anda menjadi penaja mereka. Adakah ini sesuatu yang anda baik-baik saja dengan? Kami tidak sependapat. Selain itu, nasib yang dan pencerobohan yang menjadi semakin agresif dengan masa ke titik di mana anda mengelak daripada menggunakan Mesin Wang anda sendiri kerana anda akan sentiasa diganggu oleh iklan dan Laman cerdik. Ini tidak akan berhenti. Tidak kecuali anda membuang nasib ini. Barulah segala-galanya akan kembali seperti biasa. Sebaik sahaja perosak itu hilang, anda akan dapat melayari web biasanya lagi. Jangan teragak-agak. Menggunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan perosak jahat sekarang! Yang lebih awal, lebih baik.

Bagaimana pula nasib di masukkan? Untuk mencari jalan dalam, jangkitan beralih kepada taktik yang rumit seperti e-mel spam, rosak muka surat, sumber download nikah, pembaharuan program palsu, freeware dan shareware pakej, dan sebagainya. Mana-mana kaedah-kaedah ini akan berfungsi jika anda cuai. Kecuaian anda adalah apa yang penggodam tidak boleh berjaya tanpa. Geran. Tidak membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan tidak memberi perhatian.

Berhati-hati apa halaman yang anda lawati dan apa link anda klik pada. Jangan buka e-mel dari orang yang tidak dikenali. Pastikan anda telah membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka. Cetakan halus boleh menyembunyikan Klausa mengelirukan yang anda mungkin tidak dapat apa-apa dengan. Jangan tergesa-gesa tetapi ambil masa anda. Jika anda tidak melihat untuk parasit Mesin Wang anda sendiri akan terus menjangkiti anda.

Buang Wrotector.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Wrotector.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Wrotector.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *