Bagaimana untuk Buang Winsrcsrv.exe | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Winsrcsrv.exe. Panduan Winsrcsrv.exe penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Winsrcsrv.exe adalah jangkitan komputer amat berbahaya. Dikategorikan sebagai kuda Trojan, virus ini adalah sempurna mampu memusnahkan sistem anda. Perosak boleh menjangkiti semua versi OS Windows termasuk 10 OS yang terbaru. Jika anda telah dijangkiti dengannya, ia adalah penting bahawa anda mengambil langkah segera. Sebaik sahaja anda menyedari bahawa Winsrcsrv.exe atas kapal, mula mencari tempat bersembunyi dan apabila anda menemuinya, keluarkan ia dengan serta-merta. Trojan ini mempamerkan sifat-sifat jahat yang banyak dan anda akan mengalami kesemuanya jika anda biarkan ia kekal. Terdapat tanda-tanda kehadirannya dalam sistem anda.

Sebagai contoh, melambatkan prestasi PC, sela, sistem mengalami kemalangan dan reboots, aplikasi membuka atau menutup tanpa anda interaksi, kesilapan biasa dan sebagainya. Mana-mana tanda-tanda ini mungkin bermakna Winsrcsrv.exe menggunakan PC anda sebagai tuan rumah. Jangan biarkan ia kekal walaupun seminit selepas pengesanan. Melindungi diri anda. Mencari dimana Trojan yang bersembunyi dan membuangnya ASAP. Semakin lama ia kekal, mendapat masalah anda yang teruk. Jangan biarkan ia menyebabkan anda kerosakan yang tidak boleh. Memotong dengan penginapan yang paling pendek sebaik mungkin dan mendapat kesyukuran diri anda pada masa hadapan. Kelewatan akan membawa kepada apa-apa tetapi dengan dukacitanya mengucapkan takziah.

Sebaik sahaja Trojan yang telah dimasukkan, ia menyembunyikan dan kerja-kerja dari bayang-bayang. Perosak menyahdayakan atur cara antivirus anda dan membuka sebuah lubang besar di dinding keselamatan anda. Mesin anda menjadi terdedah kepada semua jenis perisian berniat jahat. Selain itu, Winsrcsrv.exe messes dengan seting anda. Ia membuat perubahan yang tidak diizinkan dalam daftaran sistem anda dan mengubah atau benar-benar merosakkan fail sistem yang penting. Ia juga boleh menyekat ciri-ciri penting seperti Panel Kawalan, Registry editor, Task manager dan menghalang atur cara daripada berjalan dengan betul.

Winsrcsrv.exe juga membuat salinan dirinya dan merebak mereka ke dalam folder yang berbeza, sekaligus menjadikan penghapusan bahkan lebih keras lagi. Ia juga berjalan bersama-sama dengan OS anda dan sentiasa bekerja di latar belakang. Ini melambatkan PC anda banyak. Anda mengalami ketinggalan berterusan. Sistem anda mengalami kemalangan dan membeku sering. Walaupun sambungan internet anda boleh menjadi tidak stabil.

Selain itu, penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul. Anda akan terdedah kepada pelbagai iklan rosak yang mungkin telah dikompromi untuk menghantar perisian berniat jahat. Walau bagaimanapun, anda terdedah kepada risiko terbesar adalah Keselamatan seseorang. Winsrcsrv.exe spies kepada kamu. Ia memantau segala-galanya dan ia mempunyai akses kepada segala-galanya. Ini termasuk anda nama sebenar, alamat, maklumat kad kredit, pangkalan data, data yang berkaitan dengan kerja, data berkaitan pelayaran, dan lain-lain. Tiada apa yang luar jangkauan.

Apa yang lebih teruk lagi ialah bahawa perosak menghantar segala-galanya yang ia mencari kepada hacker yang diterbitkan dan mereka boleh menggunakan maklumat anda untuk tujuan jahat mereka. Anda mungkin menjadi mangsa penipuan kewangan atau malah kecurian identiti. Menghapuskan Trojans itu secepat mungkin dan menjimatkan banyak masalah. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di bawah. Jika anda memilih satu penyelesaian yang automatik, muat turun aplikasi antimalware baik untuk melakukan kerja untuk anda. Anda mempunyai pilihan tetapi anda tidak mempunyai masa. Bertindak pantas!

Apakah Winsrcsrv.exe yang diedarkan? Ancaman mengembara di web melalui pakej perisian percuma, laman web yang berniat jahat, pautan mencurigakan, laman-laman web dewasa, fail-fail torrent, iklan yang berniat jahat, palsu program atau sistem pengemaskinian, mesej e-mel spam, fail rakan ke rakan perkongsian, dan lain-lain. Jika anda tidak berhati-hati, setiap satu daripada taktik-taktik ini akan bekerja. Crooks kebanyakannya prat kecuaian, tergesa-gesa dan gangguan untuk berjaya. Tanpa mereka, tiada kaedah yang disebutkan di atas adalah cukup baik untuk bekerja.

Jadi, Adakah wajar anda. Hati-hati Laman mana yang anda kunjungi dan apa yang anda klik pada. Selain itu, dapatkan atur cara boleh dipercayai antimalware, simpan ia sehingga tarikh dan sentiasa mengimbas PC anda untuk memastikan ia adalah tanpa jangkitan.

Buang Winsrcsrv.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Winsrcsrv.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *