Bagaimana untuk Buang WinSnare Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan WinSnare Virus. Panduan WinSnare Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

WINSNARE ialah apa-apa program yang berguna. Ia tidak akan meningkatkan pengalaman dalam talian anda. Ia tidak akan berguna untuk anda di mana-mana aspek sama ada. WINSNARE milik keluarga nasib jangkitan. Inilah nasib yang. Walaupun perosak ini dianggap kurang berbahaya berbanding yang lain dan agak mudah untuk mengatasi, mereka tidak mengundang pelbagai persoalan. Sudah tentu, tidak. WINSNARE dengan sempurna boleh menyebabkan anda kerosakan. Dan ia akan. Terutamanya jika anda memberikan ia masa yang cukup papan, ia boleh juga menyebabkan anda beberapa bahaya yang tidak boleh ditarik balik.

Nasib baik, seperti yang kami katakan, perosak bukanlah sukar untuk berurusan dengan. Sebaik sahaja anda sedar tentang kehadirannya di atas kapal, anda boleh membuang sepenuhnya. Mencari di mana ia bersembunyi dan tidak teragak-agak untuk membuangnya. Anda mempunyai apa-apa untuk kehilangan tetapi banyak untuk mendapatkan. WINSNARE masih parasit siber dan tidak ada perkara yang seperti parasit tidak berbahaya. Tidak menunggu lama cukup untuk mengetahui bahawa dengan cara yang sukar. Mempercayai kami, menghapuskan perosak adalah jalan tindakan yang boleh diambil tindakan. Dan lebih cepat awak itu, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup. Tidak berlengah-lengah. Masa ini bukan rakan anda dalam situasi ini.

WINSNARE adalah beriklan. Ini bermakna bahawa untuk memanjangkan kewujudannya, nasib yang telah menjana pendapatan pay per klik pemiliknya, sekali gus membantu mereka meluaskan “perniagaan” mereka dan mencipta lebih banyak jangkitan. Bagaimana anda rasa ia melakukan ini? Well, ia meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dengan membedil anda dengan pelbagai iklan yang merengsa. Keseluruhan skrin anda itu dilitupi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Walaupun halaman yang digunakan perlu ad-percuma yang tidak berat pada kain rentang dan kupon.

Untuk setiap iklan yang anda klik, crooks dibayar. Itu adalah betul. Bukan sahaja merupakan pengalaman menyemak lalu awda memusnahkan kerana itu semua pencerobohan, tetapi anda juga menjadi penaja hacker. Ada lagi, walaupun. Nasib yang perlu untuk memastikan bahawa anda akan mahu untuk klik pada iklan yang dipaparkan. Itulah sebabnya mengapa ia pengajian anda terlebih dahulu.

Perosak menggunakan penyemak imbas anda untuk mengintip anda dan Ketahui apa yang anda suka dan apa yang anda yang berminat. Kemudian, ia menunjukkan anda iklan dengan kandungan yang sama kerana ia tahu ia akan mencetuskan minat anda. Cukup sneaky, tidak. Walau bagaimanapun, maklumat peribadi ini kamu tidak digunakan untuk tujuan pemasaran sahaja. Nasib dengan menghantar setiap sedikit darinya kepada cybercriminals di belakangnya. Dari situ, mereka boleh lakukan dengan apa sahaja yang mereka mahu. Mereka boleh juga menjual kepada pihak ketiga dan percaya kita, akan ada ramai pembeli berpotensi.

Jika butir-butir anda berakhir di tangan yang salah, anda akan menghadapi lebih banyak masalah. Jangan biarkan senario ini terungkap dan bertindak sementara anda masih mempunyai masa. Tidak membantu orang-orang yang mencipta lebih banyak serangga perosak dan menjangkiti pengguna yang lebih tidak bersalah. Alih Keluar WINSNARE secepat mungkin. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Apabila nasib yang sudah pergi, segala-galanya akan kembali kepada normal.

Bagaimana pula anda tersekat dengan jangkitan ini? Biasanya, nasib parasit halangan dalam perjalanan dengan aplikasi lain untuk tiba di destinasi mereka. Ini dipanggil teknik perisian pengikata. Jika anda adalah untuk menghalang penceroboh yang memasuki tepat pada masanya, anda perlu memberi perhatian yang lebih sedikit. Jangan tergesa-gesa melalui proses pemasangan. Luangkan masa untuk membaca apa yang anda bersetuju untuk. Jangan lewatkan cetakan halus kerana ia mungkin menyembunyikan beberapa Fasal yang mengelirukan.

Memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Mereka memberi anda peluang untuk semak ikatan seluruh program oleh program dan buang semua aplikasi tambahan. Apabila anda mengalih keluar “bonus” anda masih boleh selesai memasang perisian anda pada asalnya dirancang untuk menubuhkan. Adakah anda melihat bagaimana sedikit tambahan masa dan perhatian boleh menyimpan tan isu-isu? Ingat bahawa untuk masa akan datang anda memutuskan untuk memasang atur cara pada mesin anda.

Buang WinSnare Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan WinSnare Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *